Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

τίποτα, δεν μας σταματά!!!

Αρον-άρον στο νοσοκομείο για εξετάσεις βρέθηκε τo βράδυ της Παρασκευής (11/12) ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχοντας λιποθυμικές τάσεις και κάνοντας εμετούς, μετά την ποινή τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Κάρλος Αραούχο στα αποδυτήρια του αγώνα της Νέας Σμύρνης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα υπάρχει και με τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, που δεν γυμνάστηκε την Παρασκευή (11/12) λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο κροάτης επιθετικός είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής στην Λάρισα και αν δεν καταφέρει να προπονηθεί ούτε το Σάββατο, τότε θα απουσιάσει σίγουρα.

Πολλά τα προβλήματα για τον Πανιώνιο, που σημειωτέον θα αναγκαστεί να έχει έναν μόνο διαθέσιμο τερματοφύλακα, τον Κώστα Ανδριόλα, με τους Μπέλιτς και Μπεθέρα τραυματίες, ενώ δεν είχε προβλεφθεί να γίνει επαγγελματικό συμβόλαιο σε κάποιον από τους τερματοφύλακες της ομάδας νέων.

-----------------

Σχόλια:
  • Να μπει σαν αναπληρωματικός τερματοφύλακας ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Θα έλεγα μάλιστα, να ξεκινήσει σαν βασικός. Έτσι, όσο η φυσική του κατάσταση δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα, θα μπορεί να λουφάρει στο τέρμα. Ανάλογα τις ανάγκες του παιχνιδιού, από τα μετώπισθεν ο Ρεκόμπα θα μπορεί να κάνει μερικές μαγικές μπαλιές, να ξεφύγουν ο Ριέρα ή ο Κούμου που είναι γρήγοροι, και να πετάξουνε από 2 τεμάχια έκαστος.
  • Να κλωνοποιηθεί ο Μπαρόνι, ώστε να αντικαταστήσει και τον Φαμπιάν, και τον Μπόσκο. Ξέρω ότι υπάρχουν σκέψεις να παίξει και σαν τερματοφύλακας, αλλά διαφωνώ με αυτές, γιατί άνθρωπος είναι, δεν είναι Θεός, κινδυνεύει να μπερδευτεί και να πιάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή μας με τα χέρια του με μια από τις άλλες ιδιότητες του (του αντι-Εστογιάνωφ ή του αντι-Μπάλαμπαν) και θα καταλογιστούν άδικα πέναλτυ εις βάρρος μας.
  • Το σοκ της άδικης τιμωρίας του Εστογιάνωφ, σε συνδιασμό με τις φωνές του Αραούχο όταν έτρωγε τα μπουνίδια, έβλαψαν ανεπανόρθωτα την υγεία του. Να τιμωρηθούν με 10 αγωνιστικές ο Αραούχο και ο αθλητικός δικαστής, οι δε αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι να κρεμαστούν στο Σύνταγμα σε δημόσια θέα, για παραδειγματική τιμωρία, ώστε να μην ξαναγράψουν τίποτα εις βάρρος της ομάδας μας.
Στα σοβαρά (?) τώρα: Ποιοί ήταν μάρτυρες του επισοδείου μεταξύ του Εστογιάνωφ με τον Αραούχο? Είναι δυνατόν, εν ψυχρώ, χωρίς καν κάποιο διάλογο, να πήγε ο Φαμπιάν και να πλάκωσε στο ξύλο τον Αραούχο? Η υπόθεση μου θυμίζει όταν 2 παιδάκια πλακώνονται, και ανεξαρτήτως ποιός έφταιγε, φταίχτης θεωρείται πάντα ο πιο δυνατός, που τελικά καταφέρνει και χτυπάει τον άλλον. Πως εξετάστηκε εάν ο Φαμπιάν ήταν σε άμυνα? Πως τιμωρήθηκε ο Αραούχο για τις πιθανές ευθύνες του στο συμβάν? Πως γίνεται να φταίει μόνο ο ένας, σε έναν καυγά, ιδίως όταν αυτός ο ένας, δεν έχει δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα στο παρελθόν?
 
Πρόταση:
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Λάρισα, ας πλακωθούν οι δικοί μας στο ξύλο μεταξύ τους, να έχουν όλοι μαύρα μάτια, και να αρχίσουν να φωνάζουν ότι μπήκαν στα αποδυτήρια οι παίκτες της Λάρισας, και ότι και καλά τους έδειραν!!! Να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά, με 0-3 να τελειώνουμε... Χωρίς μάρτυρες, χωρίς διαδικασίες, χωρίς αποδείξεις.

3 σχόλια:

lefterix είπε...

Γιά κοίτα κάτι αντράκια και παληκαράκια της φακής.....
Εμένα μου θυμίζει κάτι κοτούλες, που όλο μαγκιά κλανιά είναι, και μόλις αρπάξουνε τις φάπες τους, σου κάνουνε μήνυση, του στύλ : Κυρία, κυρία, ο Λόλο μου πήρε το στυλό...
Τελικά η τριάρα ετσουξε πολλούς...

Δεν κωλώνουμε, το Πανιώνιο τρένο έχει φουλάρει το γκάζι και δε σταματάει με τίποτα....

Costix είπε...

Απο πολυ εγκυρη πηγη εμαθα οτι δεν εφταιγε (τουλαχιστον απολυτα) ο Λολο για το επεισοδιο. Ο Αραουχο τον περιμενε στην φυσουνα, δηθεν μιλωντας στον Καστελιονε, και τον προκαλεσε, τον εβρισε και τον χαστουκισε πρωτος (οποτε μετα ο δικος μας, καλως η κακως ξεσπασε και του εκανε μαυρο το ματι). Κανονικα, θα επρεπε να τιμωρηθει και ο Αραουχο. Εχουμε ελπιδα μετα απο εφεση, να μειωθει η ποινη σε μια αγωνιστικη.
υ.γ. περαν πλακας, αν καποιος παιχτης χρειαστει να αντικαταστησει τον Ανδριολα στο τερμα, αυτος θα ειναι ο Μανιατης.

amanAM είπε...

Μην ξεχνάμε πως η αναγέννηση της ομάδας ξεκίνησε με Φανούρη και με Μανώλο στην σύνθεση. Καλό είναι να μας γίνει μάθημα, να κρατιούνται ζεστοί οι παίκτες που κάποια στιγμή, λόγω τραυματισμών, τιμωριών, κλπ, θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας.

Ο Ριέρα, θα χρειαστεί βοήθεια και από τους 2 αυτούς, για να είμαστε επικίνδυνοι αύριο στην Λάρισα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδριόλα. Έπαιξε σε ένα παιχνίδι κυπέλου, κράτησε το μηδέν, απόκρουσε 2 πέναλτι και προκριθήκαμε. Έκτοτε, ούτε πάγκο δεν είδε το παληκάρι. Τώρα πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Ελπίζω να αρπάξουν την ευκαιρία οι "αντικαταστάτες" και να αποδείξουν ότι δικαιούνται καλύτερης αντιμετώπισης.

Αύριο, δεν θα έχουμε καθόλου εύκολη δουλειά. Η ΑΕΚ παραμονεύει να μας φτάσει, με θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η Λάρισα επίσης έχει απόλυτη αναγκη μια επιτυχία, και ο αποδεκατισμένος Πανιώνιος, είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία γι αυτούς, για να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ότι και να γίνει, ο Πανιώνιος πρέπει να το παλέψει, και να παρει όσα περισσότερα μπορεί από το παιχνίδι αυτό. Μετά έχουμε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι, με την δυνατή Καβάλα.

Μετά, θα κάνουμε τον ισολογισμό του πρώτου γύρου, και θα κάνουμε όνειρα για τον δεύτερο...