Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Θα τρελλαθούμε τελείως???

H Πειθαρχική επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος ESTOYANOFF FAB. Βάσει των αναφερομένων στο από 6/12/2009 Φύλλο Αγώνα, το οποίο γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 παρ. 3 και 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα διότι "Μετά τη λήξη του αγώνα χτύπησε με γροθιά στο μάτι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ARAUJO CAR. προξενώντας σ’ αυτόν τραύματα στο μάτι".
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Σχόλιο: Που είδε ο παρατηρητής τι έγινε, και ο διαιτητής? Πως γίνεται αυτά να γράφονται στο φύλλο αγώνος, ενώ δεν υπήρχαν μάρτυρες?

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του αθλητικού Εισαγγελέα, κ. Κώστα Σιμιτζόγλου, προκάλεσε το επεισόδιο που είχε ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ με τον Κάρλος Αραούχο μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ την Κυριακή (6/12), όταν ο ουρουγουανός φορ των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον παίκτη της Ενωσης.


Ο κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου, τον Εστογιάνοφ για το περιστατικό που σημάδεψε την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, καθώς και τον Αραούχο ως μάρτυρα.


Σχόλιο: Ποιός είπε πως στην Ελλάδα, η δικαιοσύνη κοιμάται? Όχι, οι εισαγγελείς αγρυπνούν, και ο Εστογιάνωφ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ευθύνες του, και μόλις τιμωρηθεί, θα ξαναγίνουμε ένας κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Όσο κυκλοφορεί ατιμώρητος ο Φαμπιάν, η κοινωνία μας βρίσκεται σε κίνδυνο, από αυτόν τον αλήτη της Φωνίωνος Νέγρη. Τέρμα πια οι κλειδαριές και οι κλειδωμένες πόρτες, τέρμα τα λαμόγια και οι απατεώνες, να τελειώνουμε και με τον Εστογιάνωφ, να κοιμόμαστε ήσυχοι πια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: