Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Εθνική Ελλάδος γειά σου!

Αντικειμενικά θα αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα στο Μουντιάλ, η γύμνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με την αρτηριοσκλήρωση και τις εμμονές ( ή πολιτικούς ελιγμούς) του Ρεχακλή, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της συμμετοχής μας στο Μουντιάλ.

Το 2004 κάναμε μια τεραστίων διαστάσεων έκπληξη και υπέρβαση, αλλά η εθνική ομάδα τότε είχε έναν Παναθηναϊκό κορμό, που ο Παναθηναϊκός είχε ήδη παίξει καλή μπάλα στην Ευρώπη βασισμένος σε αρκετούς ταλαντούχους Έλληνες, καθώς και σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες.

Όταν ο πιο διακριθείς αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής της Ελλάδας, που εκτός των άλλων ήταν και πρώτος στις ασίστ,  στόχος όλων σχεδόν των ομάδων, μένει σπίτι του τελικά, και η 23άδα έχει παίκτες που δεν έπαιζαν στις ομάδες τους, ενώ γενικότερα οι ομάδες μας βασίζονται σε λεγεώνες ξένων μικρής αξίας (πλην σπανιοτάτων εξαιρέσεων) η αισιοδοξία γι αυτό που θα ακολουθήσει, είναι ανύπαρκτη.

Φοβάμαι πως ο μόνος λόγος που δεν θα καταλήξουμε με περισσότερα γκολ παθητικό από ότι στην προηγούμενη συμμετοχή μας σε Μουντιάλ, είναι ότι ο Ρεχακλής θα παίζει κατενάτσιο ακόμα και όταν θα χάνουμε με 1-0 ή με 2-0.
'Ετσι, πιστεύω πως θα χάνουμε το πολύ με 2 γκολ, και στο τέλος θα φύγουμε με μηδέν βαθμούς, και 6-7 γκολ παθητικό.

Εκτός κι αν λυσσάξει ο Μέσσι, και μας βάλει μόνος του 10 γκολ!!!

6 σχόλια:

zamis είπε...

5 στοπερ εχει παρει ο ανθρωπος,τι να λεμε τωρα..
αντιπαθητικη ομαδα σαν τη φατσα του

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εκτός τού άκρως αντιπαθητικού ποδοσφαίρου που παίζει η Εθνική, μού τη δίνει το βαμμένο του μαλλί και που δέν έχει μάθει λέξη ελληνικά τόσα χρόνια τώρα.

antunix είπε...

Καιρός να παραδώσει τα κλειδιά...

amanAM είπε...

Μα τον ξεφτίλα, να αποκλείσει τον Τζαβέλα!!! Απίστευτο!!!

zouri1 είπε...

ο διασυρμος ειναι κοντα

cdu είπε...

Ζώντας στο εξωτερικό, με ένα παιδί που προσπαθώ να το κάνω να αγαπήσει την Ελλάδα, το δίλημα είναι μεγάλο. Γιατί δυστυχώς δυσκολεύομαι να υποστηρίξω αυτήν την Εθνική, εικόνα και ομοίωση της πατρίδας, Εθνική των κουμπάρων και των κολλητών, σαν την Ελλάδα. Ναι, ξέρω, το έπος του 2004, ο μεγάλος Ρεχαγκελ μπλα μπλα μπλα. Ε, λοιπόν ξέρετε τι μου θυμίζει; Την περίφημη γενιά του Πολυτεχνείου που βουτήχτηκε στη διαπλοκή και στην εξουσία, με το άλλοθι και φωτοστέφανο της εξέγερσης.
Αρκετά με τον Ρεχάγκελ, αρκετά με αυτή την Εθνική.