Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

καλή τύχη Γιώργο

Την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα ανακοίνωσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα στην οποία ανήκουν επίσης ο Γιάννης Αμανατίδης και ο Φάνης Γκέκας, ενώ θα παρουσιαστεί επίσημα την Παρασκευή. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πανιώνιος θα εισπράξει περίπου 1 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του πολυτιμότερου παίκτη του για τη σεζόν που τελείωσε, ενώ θα διατηρήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί την καλύτερη... παρηγοριά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, μετά την είδηση πως «κόπηκε» από την τελική 23αδα της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο προπονητής της Άιντραχτ, Μίχαελ Σκίμπε, δήλωσε για το νέο απόκτημα της ομάδας του: «Προτιμήσαμε να ενισχυθούμε στη συγκεκριμένη θέση όχι με έναν έμπειρο παίκτη, όπως ο Φάνης Γκέκας, αλλά με έναν νεαρό και εξελίξιμο. Για μας είναι θετικό που δεν θα πάει στο Μουντιάλ, γιατί έτσι θα βρίσκεται μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας για την επόμενη περίοδο».

http://www.sport-fm.gr/article/276477

------------

Σχόλιο:
Καλή τύχη Γιώργο. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις, και να πετύχεις στην νέα ομάδα σου. Μπράβο και στην διοίκηση της ομάδας, που βοηθάει νέα παιδιά, να κυνηγήσουν το όνειρο τους.
Εύχομαι στον νέο προπονητή μας, όχι μόνο να βρει άξιο αντικαταστάτη, αλλά γενικά να φτιάξει μια τέτοια ομάδα, ώστε ο κάθε Τζαβέλας που θα φεύγει, να μην μας λείπει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: