Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Κρίμα για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άδεια για το νέο πρωτάθλημα της Super League και πλέον κινείται στο μετεγγραφικό παζάρι, αφού έχει μείνει πίσω σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θέλει να δυναμώσει το «Γηραιό» σε όλες τις γραμμές και γι' αυτό εξετάζει τουλάχιστον έξι περιπτώσεις για την ώρα.

Πρώτος στη λίστα των «κυανόλευκων» είναι ο 24χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός της Γιάμπλονετς, Γίρι Κρέιτσι, ενώ ακολουθεί και ο 30χρονος διεθνής Ιρλανδός στόπερ της Νόριτς, Γκάρι Ντόχερτι.

Οι δύο υψηλόσωμοι κεντρικοί αμυντικοί (1.90 ο πρώτος και 1.88 ο δεύτερος) έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και απομένει να γίνουν οι τελικές επαφές και να υπογραφούν τα συμβόλαια.
Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλης εξετάζει τις περιπτώσεις των Σαϊτιώτη, Ταραλίδη, Φλαβίνιο και Επαλέ.

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Ιουνίου και το ραντεβού έχει οριστεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου.

Τέλος, ο Ηρακλής συμφώνησε με τον Σλοβάκο τεχνικό Άντον Ντραγκούν, ο οποίος θα έχει ρόλο γυμναστή στην ομάδα.

 
Σχόλιο: Κρίμα για την ιστορική ομάδα της Θεσ/νίκης, τι είναι αυτό που έπαθε... Έχασε έναν παίκτη, τον Επστάιν, και ετοιμάζεται να πάρει 5-6 άλλους. Καμία σχέση με εμάς δηλαδή, που χάνουμε 7-8 παίκτες (προς το παρόν) για να πάρουμε έναν!!!
Τους βλέπω του χρόνου να πηγαίνουν κατά διαβόλου, με τέτοια μυαλά... Ενώ εμείς, έχουμε την διάκριση στο τσεπάκι μας. Με το πρόγραμμα Κιντή, ο κύριος μέτοχος θα εξοικονομήσει 3-4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φυσικά τα έχει για στραγάλια, αλλά... με μερικά εκατομμύρια περισσότερα στην τσέπη του κύριου μετόχου, θα είμαστε όλοι πιο χαρούμενοι στις εξέδρες βλέποντας την ομάδα μας.

ΥΓ. Εχθές (και καλά) έγινε η πρόταση από την Πενιαρόλ τέλος πάντων. Για να την δημοσίευσαν εχθές, σημαίνει πως κάποιοι υπεύθυνοι ενέκριναν την δημοσιοποίηση της πρότασης (που υποτίθεται ότι έγινε εχθές), διότι δεν ανακοινώνονται έτσι αυτά τα πράγματα... Άρα, κατόπιν κάποιας σκέψης, έκριναν σκόπιμο να εκδώσουν την χθεσινή ανακοίνωση.
Σήμερα, μετά από την σκέψη προφανώς να περιορίσουν τα έξοδα, αποφάσισαν να ενδώσουν στην πρόταση, και δημοσιοποίησαν την απόφαση τους... Αυτό σημαίνει πως μέσα σε λίγες ώρες, το σκέφτηκαν αρχικά, και εν συνεχεία τα βρήκαν με την Πενιαρόλ, συμφώνησαν τους όρους, τις επιμέρους λεπτομέρειες, κλπ γιατί... εάν απλώς έλεγαν ένα ναι κατ' αρχάς, δεν θα το δημοσιοποιούσαν μέχρι να βεβαιωθούν πως δεν θα στραβώσει κάτι στους όρους της συμφωνίας... Αυτά δεν γίνονται σε λίγες ώρες, αλλά τέλος πάντων!
Αφού σκόπευαν να δουλέψουν υπερωρίες για να ολοκληρώσουν την συμφωνία σε χρόνο ντε τε, ποιός ο λόγος της χθεσινής ανακοίνωσης? 
Η σκέψη περιορισμού των εξόδων, προέκυψε σήμερα? Δεν νομίζω.
Να ψυχολογήσουν αντιδράσεις? Ούτε αυτό το νομίζω.
Απλώς, οι διαπραγματεύσεις προφανώς κρατήσανε πολύ καιρό, σε σιγή ιχθύος, και όταν κατέληξαν σε συμφωνία, θέλησαν να το εμφανίσουν σαν απόφαση τελευταίας στιγμής... Για να μην φανεί πως από καιρό το ετοίμαζαν, και μας παραμύθιαζαν.


Ο Ριέρα υπάρχει? Ζει? Βρίσκεται στην Ελλάδα?



Δεν υπάρχουν σχόλια: