Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

διαρκείας πολυτέκνων

Ανακοίνωση για τα διαρκείας των πολυτέκνων εξέδωσε ο Πανιώνιος με σκοπό να ενημερώσει τους φίλους της. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρξει μείωση της τάξης του 20% σε κάθε μέλος. Παράλληλα υπάρχει και χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Πολυτέκνων Αθήνας, κ. Ηλιόπουλο.

«Με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνου, μείον 20% σε κάθε μέλος. Ελάχιστα μέλη: πέντε (5). Ισχύει η επιπρόσθετη έκπτωση για τις γυναίκες, τα παιδιά κάτω των 15 ετών, τους φοιτητές και συνταξιούχους της οικογένειας.

Θύρα /Ενήλικος /Γυναικείο /Παιδί /Φοιτητής /Συνταξιούχος

2 €120 €100 €20 €100 €100

4 €240 €192 €40 €192 €192

7 €240 €192 €40 €192 €192

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ παραθέτει τον σύντομο χαιρετισμό του κ. Ηλιόπουλου, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Πολυτέκνων Αθήνας:

«Eυχαριστούμε για το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Πανιωνίου προς τις πολύτεκνες οικογένειες.
Διακρίνουμε ότι ο Πανιώνιος καταβάλει προσπάθειες να προσελκύσει πραγματικούς φιλάθλους στα γήπεδα και να προάγει το αθλητικό πνέυμα μέσα από τα τμήματα υποδομής των τμημάτων που έχει.
Θα θέλαμε να γνωρίζετε και να μεταφέρετε στη Διοίκηση του Σωματείου ότι στην προσπάθεια αυτή, ως Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, θα είμαστε αρωγοί όποτε χρειασθεί, για να σταματήσει επιτέλους όλη αυτή η ασχήμια που ντροπιάζει όλους μας».
 
Σχόλιο: Σε πολύ καλή κατεύθυνση τέτοιες εκπτώσεις, απλώς να πω πως η μέση Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια, συνήθως έχει σοβαρό πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης, και τα 400-500 ευρώ τον χρόνο για το σύνολο της οικογένειας, στην πιο φθηνή θύρα (την 2), δύσκολα θα τα διαθέσει. Εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, αλλά δόξα τον Θεό, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα (προς το παρόν τουλάχιστον, αφού ποτέ δεν ξέρεις...). Δεν το λέω για εμένα, μάλιστα θα ζητούσα την εξαίρεση μου από αυτό μιας και είμαι αυτός που το προτείνει, αλλά θα πρότεινα να κατέβει κι άλλο η τιμή του πολυτεκνικού εισητηρίου. 4-5 παιδιά με τους γονείς τους, θα ήταν η καλύτερη υποθήκη για το μέλλον των Πανιωνίων φιλάθλων. Θα πρότεινα η τιμή του πολυτεκνικού εισητηρίου να είναι στο ύψος της τιμής των μεταναστών, ειδικά στην θύρα 2. Την δικιά μου έκπτωση που ήδη πήρα, θα ήθελα να την διαθέσω σε μετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: