Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

τι έγινε ρε παιδιά?

Την ώρα που οι μισές λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες επιβουλεύονται τους παίκτες μας, μια ντουζίνα από τους παίκτες μας είναι μεταγραφικοί στόχοι των δήθεν "μεγάλων", τώρα ανακάλυψαν πως ο πρώην προπονητής μας κύριος Λίννεν, είναι ο ιδανικός προπονητής γι αυτούς!!!

Σύμφωνα με βραδινές πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με τους συνεργάτες του, αφού κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, ήλθαν σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Πανιώνιου και ο άσος που είχε κρυμμένο στο μανίκι ο Κόκκαλης ονομάζεται Εβαλντ Λίνεν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του γερμανού για την τεχνική ηγεσία των πειραιωτών, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η στιγμή που οι δρόμοι του Λίνεν και του Ολυμπιακού θα ενωθούν έφτασε.
Ο γερμανός, που εργάζεται στη Μόναχο 1860, θα σπάσει το συμβόλαιό του (έχει οικονομικά πρόβλήματα η γερμανική ομάδα) και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έλθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τους διοικούντες του Ολυμπιακού ώστε να πάρει σάρκα και οστά η συμφωνία τους.
Οι πειραιώτες έχουν πολύ καλή γνώμη για τον Λίνεν από την θητεία του στον Πανιώνιο και το γεγονός ότι του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και το ότι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας έπεισε τον Κόκκαλη πως είναι ιδανικός για τη θέση.
Αλλωστε, οι οικονομικές του απολαβές δεν είναι υψηλές και δεν ξεπερνούν τα όρια που έχει θέσει ο Κόκκαλης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ετήσιες απολαβές που κυμαίνονται στα 600.000 ευρώ, ενώ στα συν του Λίνεν συγκαταλέγεται και ο τομέας πειθαρχία στα αποδυτήρια, για τον οποίο διακρίνεται.
Φαίνεται τελικά, πως το ισπανικό μοντέλο, που προσπαθούσαν να προωθήσουν κάποιοι εκ των συνεργατών του Κόκκαλη, αλλά και οι περιπτώσεις Κούπερ και Τερίμ εγκαταλείφθηκαν και ο Λίνεν είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία και θα προσπαθήσει να χτίσει το νέο Ολυμπιακό.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=66961

Τι να πει κάποιος, που είδε τον Λίνεν να φεύγει, και στην θέση του (έστω και για λίγο) να τοποθετείται ο Τάκης-Ψυχάρα-Ολυμπιακάρα?

9 σχόλια:

zamis είπε...

πικρα μεγαλη

vassilis είπε...

Συγνώμη ή εγώ τρλάθηκα ή κάποιοι μας δουλευουν χοντρά. Ενας από τους λόγους που έφυγε ο Λίνεν δεν ήταν ότι δεν μπορούσε να επιβάλλει επιθαρχία στα αποδυτήρια; Δηλαδή δεν το κατάφερνε στον πανιώνιο και είναι το δυνατό του σημείο στον Ολυμπιακό;

ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

amanAM είπε...

έλα ντε!!!
Για να δούμε τώρα τι θα λένε, για πειθαρχίες ήδη είπανε, για πολλά υποσχόμενο προπονητή που αναδεικνύει ταλέντα είπανε, και πόσα ακόμα θα πούνε...

Επί Λίνεν δεν ήταν που είχαμε 45+ άτομα ρόστερ? Ε, από τους 45 δεν θα έβγαιναν και κάποια ταλέντα, ανάμεσα στα τόσα παλτά?

Με την Γκαλατά Σαράυ που σερνόταν, και με τα δευτερότριτα της Μπορντώ, τι ακριβώς έκανε ο Λίνεν? Τι θα συνέβαινε στο Καραΐσκάκη, εάν πουλούσε έτσι τα παιχνίδια ο προπονητής του Γαύρου?

Ο Ολυμπιακός, να πάρει τον Λίνεν, να αγοράσει και καμμιά εκατοστή νέους παίκτες, και αςμην ανησυχεί, κάποιοι από τους 100 θα αποδειχτούν μεγάλα ταλέντα!!!

vassilis είπε...

Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου το βλέπουμε συνέχεια. Όποιος νόμιζε ότι με τους αστείους σε παγκόσμιο επίπεδο παίκτες που είχαμε μπορούσε να κάνει περισσότερα με τη Γαλατά ή τα δευτερότριτα της Μπορντώ μάλλον ζει σε άλλον Γαλαξία.

Αν δεν το έχετε καταλάβει να σας πληροφορήσω οτι φέτος έχουμε βγει παγανιά στην Ευρώπη για να πάρουμε σαν δανεικούς κάποιους από τα δευτερότριτα γαλλικών ή άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Παρακαλάμε δηλαδή για κάποιους από αυτούς που απαξιώναμε επειδή δεν τους διέλυσε η υπερομάδα μας.

Ευτυχώς όμως έφυγε ο Λίνεν και αποκαταστάθηκε η πειθαρχία στα αποδυτήρια. Ευτυχώς έφυγε ο Λίνεν και πήξαμε στα ταλέντα. Ευτυχώς έφυγε ο Λίνεν και πάψαμε να μαζεύουμε παλτά και τραυματίες (όποιος πει τη λέξη Σμόγιε πιπέρι στο στόμα του). Ευτυχώς έφυγε ο Λίνεν και αρχίσαμε να παίζουμε μπαλάρα μαζεύοντας χιλιάδες ουδέτερους φιλάθλους στη Νέα Σμύρνη. Ευτυχώς έφυγε ο Λίνεν και συνεχίσαμε να μπαίνουμε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ (στο τρίτο μας όνειρο).

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΙΝΕΝ ΠΑΕΙ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΜΑΣ.

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

amanAM είπε...

Με την Γκαλατά, είχε βάλει το χέρι του ο ανεκδιήγτητος διαιτητής, αλλά με την Μπορντώ, είχε κάνει τραγικά λάθη ο Λίνεν.

Ο Πανιώνιος επί Λίνεν, έπαιξε ωραία μπάλα, το επιθετικό ποδόσφαιρο έφερε κόσμο στο γήπεδο, αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο ο Λίνεν, αλλά... τι συνέβαινε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ. Με υποθέσεις και με φήμες, δεν μπορείς να κρίνεις δίκαια.

Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα, είναι πως ο Λίνεν δεν έπαιζε με σκοπιμότητα, το αποτέλεσμα δεν ήταν ο αυτοσκοπός, και με τέτοια μυαλά, δεν έχει καμία ελπίδα να στεριώσει στον Ολυμπιακό.

Πόσο καιρό θα τον κρατήσει ο Κόκκαλης, εάν δεν παίξει το χι παίκτης, ή δεν έρθει το ψι αποτέλεσμα?

Η κουλτούρα την οποία διδαχτήκαμε και αποδεχτήκαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια, είναι φυσικό να μας έχουν οδηγήσει να είμαστε σε επίπεδο γ εθνικής, σε όλες τις πλευρές της ζωής μας.

Όταν για να παίξεις μπάλα σαν πιτσιρικάς, πρέπει να λαδώσεις ή να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, όταν δεν υπάρχουν χώροι άθλησης, όταν δεν υπάρχει κανένας να δουλεύει αλλά όλοι κοιτάνε πως θα τα αρπάξουνε, δεν ελπίζεις να έχεις καλύτερο επίπεδο.

vassilis είπε...

Συγνώμη αλλα κάποτε πρέπει να δούμε την αλήθεια και όχι αυτα που εμείς θέλουμε ή διάφοροι "πειστικοί" παράγοντες μας πουλάνε.

Το ότι με τους παίκτες αυτους ο Λίνεν κέρδισε στην Αυστρία, εφερε Χ στην Σουηδία και έφτασε μια καραμπόλα πριν την πρόκριση ήταν θαύμα. Αν εσείς θέλετε να δείτε εγλήματα στο ματς με την Μπορντώ. δεστε τα. Ολοι κάνουμε λάθη. Προσωπικά λοιπόν μένω στη γενική εικόνα. Αυτή επι Λίνεν ήταν εξαιρετική.

Εγω βλέπω ότι πέρσι ζητήσαμε 2 παίκτες από τα τεταρτα της Εσπανιόλ. Ο ένας ήταν τερματοφύλακας που έπαιξε στους αγώνες με όλους του μεγάλους στη Νέα Σμύρνη και ο άλλος έκανε καμια 15αρια συμμετοχές στην Σουπελίγκ.

Ξερω ότι σήμερα παρακαλάμε να μας δανείσουν κάποια από τα τέταρτα τους. Αν οι παίκτες μας ήταν τόσο καλοί που τα δευτερότριτα ομάδων σαν την Μπορντώ ήταν του χεριού μας τι διάολο κάνουμε τώρα ζητιανεύοντας παίκτες;

amanAM είπε...

Δεν ξερω βρε Βασίλη, είναι πολλά αυτά που παίζουν ρόλο, και δεν βγάζω άκρη.

Αυτό που ξέρω, είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια, μετά τον Λίνεν, μπάλα δεν είδαμε.

Ο τιμωρός (σε φιλικό μπλογκ) λέει ότι πιθανόν να φταίει ότι τώρα έχουμε προπονητικό κέντρο, ενώ επί Λίνεν δεν είχαμε... Τι να πω...

Αυτό θα φταίει!!!

Ο κοκκινοπιπεριάς (στο ίδιο μπλογκ) λέει πως πρέπει να ανακαλύψουμε ποιός έδιωξε τόσους παίκτες, ενώ πήραμε κάποιους άλλους...

Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι πως όλοι κάτι λένε, και ο καθένας αιτιολογεί με επιχειρήματα ή με υπονοούμενα τις θέσεις τους.

Επειδή δεν είμαι Πανιωνιολόγος και δεν σκοπεύω να γίνω,
εμένα σας φίλαθλο με απασχολεί ένα μονάχα: Να βλέπω μπαλίτσα.

Και τα τελευταία 2 χρόνια, δεν βλέπω!!!

Όποιος έκανε κάποια σωστά, ας τα επαναλάβει, όποιος έκανε λάθη ας μην τα επαναλάβει, και ας δουλέψουν όλοι μαζί για να ξαναδούμε μπάλα.

Και με όσο πιο πολλά Ελληνόπουλα είναι δυνατόν, όχι άλλους λεγεωνάριους, τους βαρέθηκα!!!

vyruss είπε...

Ελληνόπουλα σαν το Μάκο και λεγεωνάριους σαν τον Φερνάντες; ;-)

amanAM είπε...

Έλα ντε!

Θέλω Ελληνόπουλα, όχι σαν τον Μάκο, και όσους λεγεωνάριους πάρουμε, να είναι σαν τον Φερνάντεζ!!!

Τι ζητάω?
I want it all, and I want it now!!!