Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Εθνική Ελλάδος, στο πνεύμα της γενικότερης διάλυσης της χώρας!

Δεν τους άρεσε ο Τζαβέλας για τα στημένα, προτιμήθηκε η Καραγκούνα που δεν κατάφερε να περάσει ούτε μια μπαλιά, ο Τοροσίδης σαν αριστερό μπακ, ο δε Βύντρα, ο ογκόλιθος της άμυνας του Βάζελου, ο πιο αστείος παίκτης όλων των εποχών, χειρότερος κι από τον Όμο σαν σέντερ μπακ, ο δε Σείταρίδης, έχει τόσα χρόνια που το παιδί δεν μπορεί, τι τον βασανίζουν?

Με γιόμες, δεν παρουσιάζεσαι κύριε δημοσιοσχεσίτη Ρεχάγκελ  σε ένα Μουντιάλ, ακόμα και με κουλούς να έπαιζες, το λιγότερο που θα έχανες είναι 0-2 σε κάθε παιχνίδι.
Από τύχη, το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, παρόλο που η Κορέα ήταν ομάδα παιδικής χαράς.

Από την στιγμή που μπήκαν ο Σαλπιγκίδης και ο Καπετάνος, και για 10-15 λεπτά (μέχρι να μπουν στο κλίμα  κι αυτοί), πιέσαμε και δείξαμε πως εάν η ομάδα είχε πιο σωστό ρόστερ, και πιο σωστή τακτική, εύκολα το είχε το παιχνιδάκι. Στο καλό διάστημα της εθνικής, καλός ήταν και ο Κατσουράνης. Ο Καπετάνος δεν ήταν σπουδαίος, αλλά σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό Σαλπιγκίδη, άλλαξαν την εικόνα της ομάδας.

Με Νιγηρία και με Αργεντινή, μην ελπίζουμε σε τόσο χαμηλό σκορ. Για τεσσάρες θα πηγαίνουμε. Φοβάμαι πως το 0-10 θα γίνει 0-20 σε αυτό το Μουντιάλ.

Ο Τζόρβας ήταν πολύ μέτριος, δεν έλεγχε τις σέντρες και τις φάσεις, από τύχη έκανε κάνα δυο αποκρούσεις, και από τύχη δεν έφαγε κι άλλα γκολ. Αυτό το παιδί, δεν αξίζει να παίζει σε Εθνική ομάδα. Εάν δεν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ούτε στην Εθνική ελπίδων δεν θα τον καλούσαν, και τώρα είναι βασικός, αν είναι δυνατόν!!!
Ο Βύντρα όπως πάντα άθλιος, ικανός μόνο για λάθη και για άθλιες γιόμες, παίκτης β εθνικής, απορώ πως παίζει στον Παναθηναϊκό. Ίσως γι αυτό γλυκοκοιτάζουν όλοι τους παίκτες μας, γιατί οι δικοί τους είναι χειρότεροι!!!
Ο Τοροσίδης αξιοπρεπής, αλλά σε λάθος θέση, καλός αλλά τίποτα το σπουδαίο ο Κατσουράνης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, καλός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, άθλιος εξ ορισμού ο Σεϊταρίδης, μέτριος ο Πατσατζόγλου όταν μπήκε, ανύπαρκτος ο Καραγκούνης, απελπιστικά μόνος ο Γκέκας. Ο Τζιόλης παρόλο που δεν κατάλαβα γιατί κλήθηκε στην Εθνική, δεν ήταν κακός, φυσικά ούτε καλός θα μπορούσε να είναι αφού είναι μέτριος παίκτης έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό που μπορούσε το έκανε με το παραπάνω, ο Χαριστέας δεν αξίζει ούτε να τον αναφέρω, έχουν γραφτεί τόσα και τόσα γι αυτόν, εγώ συντάσσομαι με τον Αλέφαντο στο θέμα του Χαριστέα...

Με τέτοια ομάδα, δεν πας πουθενά. Ας συνεχίσουν τις διακοπές και τον τουρισμό τους στην Αφρική, και μετά το ρεζιλίκι του προηγούμενου Γιούρο, θα υποστούμε και αυτό. Η ομάδα μας, με γιόμες δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει τίποτα.

Ο διαιτητής, άψογος!

Όσο τα ταλαντούχα Ελληνόπουλα, θα σκουπίζουν τους πάγκους των ομάδων τους, για να παίζουν οι διάφοροι Σισέδες, Ντιόγκοι, κλπ, δεν πρόκειται να δούμε περισσότερα, εκτός εξαιρέσεων όπως ο Σαμαράς, που σήμερα προσπάθησε μεν, αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα.

Εγώ, πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, είμαι με την Ισπανία, την Βραζιλία και την Αργεντινή, και θέλω μια από αυτές τις 3 να πάρει το κύπελλο. Βλέποντας τα παιχνίδια, εάν ξεχωρίσω κάποια ομάδα που να μου αρέσει, θα αναφερθώ σε αυτήν αναλυτικά.

3 σχόλια:

cdu είπε...

Στό είπα πριν μερικές μέρες. Εθνική των κολλητών, εικόνα και ομοίωση της χώρας.

amanAM είπε...

Αφού ο Κιντής ψάχνει εδώ και καιρό παίκτες από την Νιγηρία, χάθηκε ο κόσμος να είχε πάρει αυτόν τον τερματοφύλακα της Νιγηρίας?

Τι έπιασε ο άνθρωπας, πολύ τον πίκρανε τον Μέσσι!!!

Άσε που εάν είχε φάει 2-3 γκολάκια ακόμα η Νιγηρία, θα έλεγαν όλοι πόσο σπουδαία είναι η Αργεντινή, ενώ τώρα λένε πως δεν έπαιξε και κάτι σοβαρό...

amanAM είπε...

Όταν τόσες χώρες θα παρακαλούσαν να είχαν προκριθεί στο Μουντιάλ, είναι άδικο να στενοχωριόμαστε που είμαστε εκεί, έστω κι αν χάνουμε.

Η παρουσία μας, από μόνη της, είναι σημαντική. Αλλά με τον τρόπο πυο παρουσιαστήκαμε, θα λειτουργήσει δυσφημιστικά τελικά.

Λόγω της κρίσης και την δυσφήμισης της χώρας μαςέτσι κι αλλιώς, δίνουμε το δικαίωμα σε όλους να μας χλευάσουν, για άλλη μια φορά. Όταν ο Ρεχάγκελ πήρε ολόκληρο Γιούρο με την τακτική του, θεωρήθηκε πως κατέστρεψε το ποδόσφαιρο, αντιθέτως όταν ο Μουρίνιο που έκανε ακριβώς το ίδιο, κέρδισε το Τσάμπιονς λήγκ με την ίντερ, θεωρήθηκε μάστορας της τακτικής, και τον τσίμπησε η Ρεάλ για προπονητή!!!

Άρα, ασχέτως αποτελεσμάτων, η Ελλαδίτσα θα έτρωγε κράξιμο έτσι κι αλλιώς. Έστω ότι με ένα θαύμα, όλες οι γιόμες κατέληγαν στο γάμα της εστίας, και κερδίζαμε εχθές 5-0!!! Λέτε να μας την χάριζαν?

Θα έλεγαν πως φάγαμε τα χρήματα μας (τους), για να φτιάξουμε ποδόσφαιρο και να τους νικάμε, αντί να κάνουμε έργα ουσίας και ανάπτυξης για την χώρα μας...

Μαγκιά μας που είμαστε στο Μουντιάλ, αλλά η μεγαλύτερη μαγκιά θα ήτανε, να αρνηθούμε να πάμε, για να εξοικονομήσουμε τα χρήματα που θα μας στοιχίσει όλη αυτή η φιέστα. Έτσι, θα περνούσαμε το μύνημα πως αλλάξαμε μυαλά, και θα κερδίζαμε την συμπάθεια. Τώρα, τρώμε τον χλευασμό τους!

Ας στέλναμε πιτσιρικάδες, την Εθνική u21, να δείξουν οι νέοι το ταλέντο τους, που θα είχαν το κίνητρο γι αυτό. Το ίδιο θα έπαιζε ο Μήτρογλου και ο Νίνης, και το ίδιο παίζουνε όλοι αυτοί οι τελειωμένοι και κονομημένοι δημόσιοι υπάλληλοι?