Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

παράξενα πράγματα...

Η είδηση είναι η εξής:
Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα ο Τεό Γκάλιτς προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην ομάδα πόλο του Πανιωνίου. Η αποχώρηση του Τζον Κόττεριλ έβαλε στη διαδικασία τους διοικούντες τον Πανιώνιο να βρουν άμεσα αντικαταστάτη. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Κόπερ, Τεό Γκάλιτς δεν θα καλύψει το κενό του Κόττεριλ αφού αγωνίζεται ως φουνταριστός και όχι στην περιφέρεια.
Η αναγκαιότητα να αποκτηθεί φουνταριστός προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Στέλιου Μιμίδη, ο οποίος υπέστη τενοντίτιδα στους προσαγωγούς και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης, ενώ ο Λεοντής Κουκής δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. http://www.onsports.gr/

Δεν μπορεί, οι διοικούντες πρέπει να έχουν όντως βρει την κότα που γεννάει χρυσά αυγά. Μετά τις απανωτές μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, τώρα αρχίσαμε τις μεταγραφές και στο πόλο... Θα δούμε επιτέλους και κανέναν προϋπολογισμό για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, και κάποια ενημέρωση για τα οικονομικά της ΠΑΕ?



Ποδοσφαιριστές φεύγουν με πενταροδεκάρες ή και εντελώς τσάμπα, πιθανόν να χρωστάμε κι από πάνω, ενώ η απόκτηση νέων παικτών κανένας δεν γνωρίζει πόσο στοιχίζει. Δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ανακοίνωση. Τα λεφτά είναι πολλά, και η διαχείριση γίνεται στο σκοτάδι. Ο Τσότσαλιτς, ο Κουμορτζί (που ήδη έφυγαν) και ο Σιόβας (που είναι φευγάτος), είναι παίκτες αξίας, και σύμφωνα με τις φήμες όλοι μαζί δεν πιάσανε ούτε ένα εκατομμύριο. Πως μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν έχουν πέσει χρήματα από την πίσω πόρτα? Ο Θεός και η ψυχή τους!

Από την άλλη, τόσοι παίκτες που ήρθανε, δεν μπορεί να έχουν έρθει για την ψυχή της μάνας τους. Ο αριθμός των νεοαποκτηθέντων τεράστιος, το κόστος τους άγνωστο.Για τον Κουμορτζί δεν έχω βάλει πλερέζες, δεδομένης της αρνητικής προσφοράς του τα τελευταία χρόνια, αλλά για τον Τσότσαλιτς για παράδειγμα, έχουμε υποστεί μεγάλο πλήγμα. Τι κερδίσαμε από την πώληση του?

Στο πόλο ακούγεται πως δεν υπάρχει δεκάρα για τους παίκτες (ούτε καν για όσα ήδη τους χρωστάμε, πολύ περισσότερο για τις επόμενες απαιτήσεις τους), και τώρα να και μια μεταγραφή. Πως θα πληρωθεί ο νέος παίκτης? Με καθρεφτάκια και πολύχρωμες χάντρες?

Είναι πραγματικά παράξενα όσα συμβαίνουν!!!

ΥΓ. Χρωστάω ένα βίντεο που έγραψα στην Αγγλία, που δείχνει την ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Απολαύστε το, και προβληματιστείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: