Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

περάσανε σχεδόν 6 μήνες

που η Πανιώνια Κίνηση ανέλαβε τις τύχες του Πανιωνίου. Αυτό που σήμερα ζούμε, είναι η διάλυση του πόλο με ενέργειες και αποφάσεις που έχουν αναστατώσει όλους του φίλους του αθλήματος και του συλλόγου μας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Πανιώνια Κίνηση υπόσχονταν τα πιο κάτω:

Νέα Αθλητική πορεία για τον Σύλλογο. Βασισμένη στις δικές του δυνάμεις, με ανάπτυξη των Υποδομών και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Οι αγωνιστικές ομάδες του Πανιωνίου θα στηριχτούν στους αθλητές που προέρχονται από τις Ακαδημίες, οι οποίες θα αναβαθμιστούν και θα ενισχυθούν προπονητικά, σε υποδομές και ιατρική παρακολούθηση. Η ίδρυση νέων τμημάτων μπορούν να δώσουν επιπλέον ώθηση στην ανάπτυξη αυτή.

Οικονομική πολιτική βασισμένη στις πραγματικές συνθήκες. Περιορισμό των εξόδων, μείωση των αγωνιστικών μπάτζετ, αύξηση των εσόδων. Η συγκυρία θα επιτρέψει τις μεγάλες αλλαγές/τομές που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει άρδην η φυσιογνωμία του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού και να προχωρήσει μακριά από γιγαντισμούς που σωρεύουν μόνο χρέη. Εκμετάλλευση των Νέων Τεχνολογιών για μείωση του κόστους, υγιής ανάπτυξη στα πλαίσια που δίνει η δυναμική του Συλλόγου.

Άνοιγμα στην τοπική Κοινωνία. Ο Σύλλογος που γυμνάζει 3.500 παιδιά της πόλης και άλλους 1000 κατοίκους (Κολυμβητήρια, Γυναικείος αθλητισμός ενηλίκων), θα γίνει τμήμα της καθημερινότητας της. Είναι καιρός, αυτό που λέμε τόσα χρόνια, η ανάπτυξη της Πανιώνιας Οικονομίας, να γίνει πράξη. Σύνδεση με την τοπική αγορά, χορηγικά προγράμματα, εκμετάλλευση των δυνάμεων που μπορούν να ενισχύσουν τον Σύλλογο.

Ανάδειξη της Ιστορικής και Πολιτιστικής φυσιογνωμίας του Πανιωνίου. Ο Σύλλογος που συνέδεσε τον Πολιτισμό με τον Αθλητισμό, από την ίδρυσή του, θα ξαναγίνει παράδειγμα αθλητικής και κοινωνικής λάμψης. Εκδόσεις, Συναυλίες, εκδηλώσεις μνήμης, επανένωση με τις Μικρασιατικές ρίζες και τους εκπροσώπους της.

Δεν είχε γίνει κατανοητό πως η νέα πορεία θα είναι να οδηγηθεί η γυναικεία ομάδα στην δεύτερη κατηγορία, και η νεανική αντρική ομάδα που μέχρι στιγμής είναι στην πρώτη τετράδα, έχει δρομολογηθεί να οδηγηθεί στην διάλυση.

Θυμάμαι πως η πρόταση μομφής που κατατέθηκε εναντίον της διοίκησης Βενούρη (και δυστυχώς δεν την βρίσκω) έβαζε κάποια θέματα:
Οικονομικό απολογισμό και έλεγχο πεπραγμένων. Έγινε ποτέ ενημέρωση των μελών επ αυτού?
Αναδιοργάνωση των μελών και διαγραφή όσων είναι ανενεργοί από χρόνια. Any news?
Τροποποίηση και επικαιροποίηση του καταστατικού. Αυτό θέλει χρόνο, αλλά βλέπουμε κάποιο φως στην άκρη του τούνελ? Αυτήν την στιγμή ποιό είναι το καταστατικό μας? Αυτό που μοιράζει η γραμματεία που γράφτηκε πριν από 30 χρόνια και βάλε?

Σε αυτό το εξάμηνο που πέρασε, τι έχει γίνει από όλα όσα είχαν προαναγγελθεί.
Τι έχει δρομολογηθεί, και πότε θα δούμε κάποια αποτελέσματα του έργου?
Πως κρίνετε το μέχρι τώρα έργο της διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου?


5 σχόλια:

amanAM είπε...

Αμπντουλάγιεφ, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Ομο, Πετκάκης, Πιέρ, Μιχαηλίδης, Ρόκας, Ρόβας, Σάμαρης, Σκέμπρι, Σιδεράκης, Σιόβας, Αντούνιες.

Η αποστολή της ομάδας με την ΑΕΚ, περιλαμβάνει 9 νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Λεφτά για όλους τους νέους παίκτες, που τα βρίσκουμε, και πως θα τους πληρώνουμε όλους αυτούς?

amanAM είπε...

Ο Θοδωρής Μπερδές έκανε το… ντεμπούτο στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πανιώνιου στο ματς με τη ΝΕ Πατρών.

Ο βοηθός του Περικλή Δαμάσκου στην Εθνική εφήβων, Θοδωρής Μπερδές έχει αντικαταστήσει τον Κώστα Σακκαλή εδώ και περίπου δύο μήνες στον πάγκο της γυναικείας ομάδας πόλο του Πανιώνιου. Ωστόσο, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, δεν είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης σε επίσημο ματς. Αυτό έγινε σήμερα, στο ματς με τη ΝΕ Πατρών, με το «ντεμπούτο» του όμως να είναι αρνητικό, αφού η ομάδα του ηττήθηκε με 5-1 από την αχαϊκή ομάδα.
http://www.onsports.gr/Polo/A-1-Gynaikwn/item/170780-Arnitiko-to-ntempoyto-toy-Mperde

Σχόλιο: Ποιά ομάδα έχει κοουτσάρει ποτέ ο προπονητής αυτός, που επελέγη να δώσει την μάχη της σωτηρίας αυτής της ομάδας? Ποιά εμπειρία έχει? Τι κλίμα επικρατεί στην γυναικεία ομάδα?

Μην ξεχάσω να συγχαρώ την νέα διοίκηση για τις επιτυχημένες επιλογές της.

IWN1998 είπε...

Υποθέτω δίνουμε ελάχιστα για τους 2 δανεικούς, Αμπντουλάγιεφ και Αντούνιες.
Αλλά μένουν Ντιμπαλά, Μενδρινός, Κουλοχέρης, Ρόβας, Μιχαηλίδης και Πιερ.
Θεωρώ ότι κάναμε 6 συμβόλαια των 300 και βαλε, 6 συμβόλαια των 100 και βγάλε. Επακριβώς την "τρύπα" δεν την μάθαμε εξάλλου επακριβώς ποτέ...

amanAM είπε...

Μια ΠΑΕ οφείλει να ενημερώνει τους μετόχους της, και θεωρητικά τουλάχιστον έχω δώσει κάτι ψιλά για να αποκτήσω μετοχές, έστω κι αν δεν έχω δει φως σε αυτό το θέμα, αλλά και ως μέλος του Εραστιέχνη πρέπει να ενημερωθώ, δεδομένου ότι είμαι κατά κάποιον τρόπο και από σπόντα μέτοχος.

Ο Ερασιτέχνης επίσης, θα έπρεπε να ενημερώνει τα μέλη του για τις διοικητικές πράξεις και τις αποφάσεις που παίρνει, ιδίως σε θέματα μείζονος σημασίας, όπως η κατ επιλογήν διάλυση της πλέον πετυχημένης ομάδας που έχει τα τελευταία χρόνια.

Θεωρώ λοιπόν πως στο επικοινωνιακό τουλάχιστον κομμάτι, η νέα διοίκηση δεν τα πάει καθόλου καλά.

Στα θέματα ουσίας, δεν μπορώ να ξέρω, λόγω της παντελούς έλλειψης πραγματικής ενημέρωσης.
Από όσα βλέπω, ανησυχώ τα μάλα.

IWN1998 είπε...

Η ανησυχία δεν μπορεί να μην υπάρχει. Στο σχόλιο μου απλά εξέφρασα την πιθανή λογική πίσω από τις κινήσεις που έγιναν. Ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και μικρή ενημέρωση, δεν γεννάται θέμα.
Για τις μετοχές από το ΑΜΚ... τι να πω; Μια ανακοίνωση ίσως για αυτό το ΑΜΚ; Έστω αν τα λεφτά κατέληξαν στο ταμείο; Ας πούμε ότι χαρίζουν έστω τις μετοχές, όσοι συμμετείχαν...