Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ο κόσμος τόχει τούμπανο

Αντιγράφω από το http://www.onsports.gr/

«Δεν μας ενδιαφέρει ακόμα και αν στείλουμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική», φέρεται να είπε εξωδιοικητικός παράγοντας στους πολίστες του Πανιωνίου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών για τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες.
Οι πολίστες της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου, όπως είχαμε προαναφέρει, είχαν συνάντηση με παράγοντες του Πανιωνίου, προκειμένου να συζητήσουν για τα χρήματα που τους οφείλονται λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι παίκτες μίλησαν για βιοποριστικό πρόβλημα αλλά και για τη λύπη που νιώθουν αφού μετά από μία τόσο καλή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη την βλέπουν ξαφνικά να διαλύεται.
Στην διάρκεια της συζήτησης, μίλησε και εξωδιοικητικός παράγοντας του Πανιωνίου που φέρεται να είπε πως, «είναι προτιμότερο να δούμε την αλήθεια κατάματα και να στείλουμε την ομάδα στην Α2. Κι αν δεν μπορούμε να την κρατήσουμε ούτε εκεί, ας την στείλουμε ακόμα και στη Β’ ή την Γ’ εθνική και να ξεκινήσουμε από το μηδέν».
Ο ίδιος παράγοντας σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου, ακόμα και στη συμμετοχή του σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, φέρεται πως είπε ότι οι προηγούμενοι πρόεδροι… πέταξαν τα χρήματά τους. Οι παίκτες ακούγοντας τα, βγήκαν εκτός… ορίων, προσπαθώντας με λόγια να βρουν το δίκιο τους.
Το θέμα μάλιστα, έφτασε και στα αυτιά των «πανθήρων», οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό φώναζαν συνθήματα κατά του συγκεκριμένου παράγοντα. Εξάλλου, τα σχόλια για την υπάρχουσα κατάσταση στον Πανιώνιο έδιναν και έπαιρναν στη Νέα Σμύρνη.

Να συμπληρώσω:
Επιβεβαιώνω πως αυτός ο εξωδιοικητικός παράγοντας, έχει όντως δρομολογήσει την διάλυση του πόλο. Τον έχω ακούσει με τα αυτιά μου.
Ερώτηση:
Γιατί ο κύριος Τσάβαλος δεν τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του, αφού εξ αρχής είχε αυτόν τον άνθρωπο δίπλα του και τον άκουγε στα θέματα του πόλο και των πισινών γενικότερα?
Απάντηση:
Η απάντηση είναι απλή: Γιατί ήξερε πως είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο σε πολλούς (και ιδίως στους Πάνθηρες, αφού έχουν προηγούμενα από παλιά), και δεν θα μάζευε ούτε τις μισές ψήφους σε περίπτωση που τον εμφάνιζε στο προσκήνιο.


21 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Ότι και να θέλουν να κάνουν την ομάδα, οφείλουν στην ιστορία του συλλόγου, να μην φεσώσουν τους παίκτες.
Νομίζω τις προάλλες είχες γράψει κάτι πολύ σωστό. Ο σύλλογος δεν είναι γυμναστήριο και ακαδημία για να κάνει ο καθένας το χόμπι του. Έχει σαφώς αθλητικό κοινωνικό ρόλο αλλά μέσα και απ' αυτόν επιδιώκει το να μπορεί να πετυχαίνει επιδόσεις και να έχει στόχους πρωταθλητισμού. ναι δεν υπάρχουν λεφτά. Τότε πρέπει να αξιολογείς που είσαι δυνατός και πρέπει να κρατηθείς και που πρέπει να κατεβάσεις ρολά. Καταλαβαίνω ότι ίσως είναι τέτοια η κατάσταση που τίποτα δεν μπορεί να κρατηθεί. Αλλά εν τέλει μήπως κάποιες πρέπει να μας πει τι προσπάθειες έγιναν για να βρεθούν κάποιοι πόροι;
Αν δεν κάνω λάθος, είχες αναφέρει για μια χορηγία που είχε βρεθεί και εν τέλει δεν κρίθηκε ότι έπρεπε να δοθεί για το πόλο. Είναι έτσι;

Panos είπε...

Ποιά χορηγία Ίωνα; Που μάλιστα βρέθηκε και αποφασίστηκε να μη δοθεί στο Πόλο.

Ο Σύλλογος έχει 30% μειωμένα έσοδα από περυσι (ναι οι γονείς δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συνδρομές του μήνα)
Έχουμε έναν προυπολογισμό ο οποίος ΞΕΚΙΝΗΣΕ ελλειμματικός 300.000 (χωρίς να υπολογίζεται η μείωση των εσόδων) και χρέη προς αθλητές της τάξης των 300.000.

Αυτή είναι η εικόνα του Συλλόγου· αστείες επιλογές τόσα χρόνια, βυθισμένος στα χρέη και μεγαλομανιακές αποφάσεις που βουλιαξαν τα οικονομικά.

Η μόνη λύση -και μακάρι να εμφανιστεί κάποιος και να προτείνει άλλη- είναι να μην ξαναπούμε ψέμματα. Λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Όχι για να αξιολογήσεις ποιους θα κρατήσεις και ποιούς θα ενισχύσεις, αλλά ούτε για να συντηρήσεις τα υπάρχοντα.

Θέλει αποφασιστικές λύσεις για να μην φέρουμε το Σύλλογο στην καταστροφή, εκεί που με τόση αδιαφορία τον οδηγούσαν τα τελευταία χρόνια.

Αντί για εύκολη κριτική προτείνετε λύσεις και βοηθάτε στην υλοποίηση τους.

amanAM είπε...

H χορηγία ήταν για 50 χιλιάρικα, και την έφερε ο κύριος Σιταρένιος, ο τότε Έφορος της ομάδας. Η απάντηση που έλαβε από την διοίκηση, ήταν πως επειδή τα χρήματα που είχαν προγραμματιστεί να δοθούν στο πόλο ήδη έλειπαν από αλλού, η χορηγία δεν θα προστίθετο στο συνολικό κονδύλι που είχε αποφασιστεί να διατεθεί από τον Πανιώνιο, αλλά θα διοχετευτεί στην κάλυψη άλλων υποχρεώσεων άλλων τμημάτων.

Ο κύριος Σιταρένιος δεν συμφώνησε με αυτό, αφού θεωρούσε πως με τα 50 επιπλέον χιλιάρικα, μπορούσε η ομάδα να σταθεί και να προχωρήσει αξιοπρεπώς.

Ο χορηγός είχε δελεαστεί από την παρουσία μας στην τετράδα, με μια νεανική ομάδα που είχε όλο το μέλλον δικό της. Η απαξίωση και η διάλυση αυτής της ομάδας, θα ενοχλούσε τον χορηγό που θα διέθετε χρήματα για να προβληθεί σε μια ομάδα που οι παίκτες θα έφευγαν απλήρωτοι.

Η ασυμφωνία οδήγησε στην αναβολή κάποιας απόφασης, και μετά από 2-3 μέρες ο κύριος Σιταρένιος υπέστη χυδαία επίθεση από τον εξωθεσμικό παράγοντα, παρουσία τρίτων αλλά και του γενικού αρχηγού του τμήματος, και από αγανάκτηση υπέβαλλε την παραίτηση του.

Έκτοτε ο εξωθεσμικός παράγοντας συμπεριφέρεται σαν αυτοκράτορας της λαχαναγοράς, και έχει δημιουργήσει τις καταστάσεις που βιώνουμε αυτήν την στιγμή.

Φυσικά έτσι όπως καταντήσαμε τώρα και όπως θα καταντήσουμε παρακάτω, το να συζητάμε για χορηγίες είναι αστείο. Ο χορηγός δεν δίνει μόνο, θέλει και να πάρει. Τι να πάρει από μια ομάδα που οδεύει στην διάλυση και στην καταστροφή?

Τέλος πάντων.

Ας δούμε το παρακάτω. Ναι, ο κόσμος έχει προβλήματα, έχουν μειωθεί τα έσοδα, δεν μπορούμε να καλύψουμε τα τρέχοντα έξοδα.

Πως θα πάμε στο μέλλον, μειώνοντας απλώς τα έξοδα? Κλείνοντας τμήματα και διαλύοντας ομάδες?

Αυτός ο δρόμος, όπως έχω ξαναπεί μοιάζει με τα μέτρα της Τρόϊκας.

Panos είπε...

Αντώνη φίλε μου έλεος!!

Θα έφερνε κάποιος (οποιοσδήποτε) χορηγία σε τέτοιους καιρούς και θα την απέρριπτε η Διοίκηση;
Και με δικαιολογία ότι "επειδή τα χρήματα που είχαν προγραμματιστεί να δοθούν στο πόλο ήδη έλειπαν από αλλού, η χορηγία δεν θα προστίθετο στο συνολικό κονδύλι που είχε αποφασιστεί να διατεθεί από τον Πανιώνιο, αλλά θα διοχετευτεί στην κάλυψη άλλων υποχρεώσεων άλλων τμημάτων" ;;;

Αντώνη οι οικονομικές υποχρεώσεις σε τμήματα που έχει ο Πανιώνιος είναι κατά 75% στο Πόλο. Είναι το τμήμα με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις -άρα ΕΚΕΙ θα πήγαιναν ούτως ή άλλως- και θα την αρνιόμασταν;

Οι παράγοντες του Πόλο την τελευταία 3τία εχουν τάξει προφορικώς χορηγίες τουλάχιστον 500.000 €. Τέτοια δικαιολογία όμως δεν περίμενα ότι θα βρούν.
Είναι ανεξάντλητοι στις εμπνεύσεις τους

amanAM είπε...

προτάσεις θέλετε?

Διώξτε τον κάθε τυχάρπαστο από το να αποφασίζει για το μέλλον της ομάδας και των υποδομών.

Απευθυνθείτε στους παλιούς παίκτες, σε ανθρώπους που είναι γνώστες του αθλήματος και αποδεδειγμένα αγαπάνε την ομάδα μας, να αναλάβουν αυτήν την δύσκολη (οικονομικά) ώρα την προπόνηση και όλα τα θέματα για τις υποδομές. Να απευθυνθούμε στα σχολεία της γειτονιάς μας, να γεμίσουμε τις πισίνες. Να έρθουμε σε επαφή με ιδιωτικά σχολεία, και να γυμνάζουμε 1=2 πρωϊνά την εβδομάδα τα παιδάκια τους.

Από τέτοιες ενέργειες θα γεμίσουμε τις πισίνες με παιδιά, με αυριανούς παίκτες αλλά και οπαδούς.

Θα γεμίσουμε και έσοδα και θα περιορίσουμε τα έξοδα.

Από ότι είπε ο BRFUN η κουβέρτα στο μικρό κολυμβητήριο στοιχίζει 8 χιλιάρικα. Εάν αληθεύει αυτό το ποσό, μπορούμε εμείς οι γονείς να κάνουμε μια λαχειοφόρο αγορά, να κάνει ο καθένας κάποια χορηγία, να μιλήσουμε με ανθρώπους σαν τον Κωστή (ΙΩΔΙΟ) για να μαζέψουμε λεφτά από γνωστούς και φίλους. Το ποσό μπορεί αρκετά εύκολα να μαζευτεί. Προτείνω λοιπόν, αντί να σηκώνει η διοίκηση τα χέρια, με το πρόσχημα της έλλειψης χρημάτων, να μας πει τα προβλήματα και να ζητήσει την βοήθεια μας.
Όσο δεν μας ζητάει κάποιος βοήθεια, είναι φυσικό να κάνουμε κριτική και να μην ακούγονται οι ιδέες και οι προτάσεις μας.

Κάποιοι από εμάς, τους γονείς των αθλούμενων παιδιών, περνάμε καθημερινά τις ώρες μας στον Πανιώνιο. Ο καθένας μας έχει διαφορετικό χαρακτήρα, διαφορετικές γνώσεις, διαφορετικές δεξιότητες. Να καταγραφούν όσοι έχουν την διάθεση να προσφέρουν, τι γνώσεις έχει και τι προτίθεται να κάνει σε περίπτωση που χρειαστεί, κλπ.
Έτσι πολλά πράγματα που σήμερα θα στοιχίζουν να γίνουν, μπορούν στο μέλλον να γίνουν τζάμπα ή σχεδόν τζάμπα.

Να δραστηριοποιηθεί ο Πανιώνιος σε τμήματα βετεράνων. Να διαφημιστεί με κάθε τρόπο να να φέρει στα γήπεδα μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, με μια λογική χρέωση.

Ειδικά για το πόλο: Να βρεθεί ένας αντίστοιχος άνθρωπος με τον Σιταρένιο, να έχει γνώση του αθλήματος, να συνεχίσει το έργο του Σιταρένιου και να μην αποφασίζουν κομπογιαννίτες εκπαιδευόμενοι μάγοι. Τα χρήματα μετά από αυτά που περικόπηκαν από τους παίκτες, τα οποία τους υποσχέθηκαν να λάβουν, να τους τα δώσουν άμεσα, γιατί έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται.

Για του χρόνου, εάν εγκαίρως φτιάξουμε ένα τμήμα με χαμηλό μπάτζετ, όπως πρέπει, τότε να διατηρήσουμε μια ομάδα στην Α1 εάν είναι δυνατόν, και βασισμένη στα δικά μας παιδιά να παλέψουμε για κάθε δυνατή διάκριση.

amanAM είπε...

Πάνε, η δικαιολογία ήταν η εξής:

Πως το συνολικό ποσό των 190 χιλιάδων που ορίστηκε από την διοίκηση ήταν ήδη πολύ περισσότερο από το προϋπολογισθέν, οπότε το ποσό της επικείμενης χορηγίας δεν μπορούσε να προστεθεί επιπλέον (δηλαδή 190+50=240 χιλιάρικα), αλλά θα ανακούφιζε τα υπόλοιπα τμήματα που ήδη υποφέρουν.

Όμως με τα 190 δεν βγαίνουνε ούτε οι περικοπέντες μισθοί.

Panos είπε...

Επειδή βαρέθηκα να ακούω όλους αυτούς που φουντάρανε το Τμήμα, να το παίζουν τιμητές και κιμπάρηδες, η πρότασή μου είναι πάρα πολύ απλή:

Να φέρει τα λεφτά της χορηγίας και δεσμέυομαι εγώ επί παραιτήσει να μην πάει ούτε σεντ σε άλλο τμήμα πλην του Πόλο.

Αν όμως δεν το φέρει -όπως και άλλοι τόσοι πριν από αυτόν- είναι ένας κοινός συκοφάντης.

Αλήθεια σου λέω βαρέθηκα όλους αυτούς τους παράγοντες που φτιάχνουν ανώγεια με τα λεφτά του Συλλόγου.

amanAM είπε...

Αυτά δεν μου τα είπε κάποιος εχθές ή προχθές, τα ξέρω όταν συνέβαινε το γεγονός, πριν την διαπόμπευση και την παραίτηση του τότε Εφόρου.

Δεν έχω πλέον σχέσεις μαζί του, αλλά μπορώ να βρω επικοινωνία. Να του πω τι, τώρα πια? Να φέρει την χορηγία στην ομάδα που έχει δρομολογηθεί η διάλυση της?

Αυτά είναι αστεία.

Πιστεύω πως λες την αλήθεια, αλλά προφανώς δεν είσαι ενήμερος με όσα έγιναν στο τμήμα.

IWN1998 είπε...

"Λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Όχι για να αξιολογήσεις ποιους θα κρατήσεις και ποιούς θα ενισχύσεις, αλλά ούτε για να συντηρήσεις τα υπάρχοντα."

Δεν νομίζω ότι κανένας λογικός άνθρωπος θέλει να συντηρήσετε τα υπάρχοντα, αλλά να συντηρήσετε αυτά που αξίζουν να διατηρηθούν από τα υπάρχοντα σε αυτή τη φάση.

Επίσης ιδέες βγαίνουν και από μέσα από την κριτική αν δεν κάνω λάθος. Και δεν μιλάμε για χολερική κριτική. Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί ερωτήθηκα εγώ για την χορηγία όταν εγώ ρώταγα τον Αντώνη σχετικά για να μάθω έστω την άποψή του. Εγώ ερώτηση έκανα, διευκρίνιση ζήταγα και εύκολη κριτική δεν ασκώ γιατί καταλαβαίνω τις δυσκολίες. Κάποιες ιδέες επίσης κατά καιρούς εμείς οι δρώντες σε ατομικό επίπεδο έχουμε επιχειρήσει να δώσουμε. Τις ιδέες της διοίκησης και την οργάνωση των όποιων προσπαθειών μπορούμε να προσφέρουμε εμείς οι μεμονωμένοι περιμένουμε.

amanAM είπε...

Ποιούς εννοείς ότι φουντάρανε το τμήμα?

amanAM είπε...

Τελευταία έχω ακούσει πολλά και διάφορα, που είναι σαφείς συκοφαντίες.

Πρόσφατα άκουσα για υλικό που υπετιμολογήθηκε. Όταν κάποιος βρήκε τα τιμολόγια, και ζήτησε εξηγήσεις για τις συκοφαντίες, τότε είπε πως δεν ήξερε, πως απλώς μετέφερε όσα άκουσε χωρίς να έχει δει τιμολόγια.

Αυτοί που συκοφαντούν αποδεδειγμένα θα παραιτηθούν?

Αλλά θα μου πεις από που να παραιτηθούν, από τον εξωθεσμικό πόστο τους?

Panos είπε...

Ίωνα συγγνώμη για την παρανόηση, απηύθυνα σε εσένα την ερώτηση περί της χορηγίας, ενώ και εσύ ρώταγες το ίδιο με μενα.

Αντώνη το Τμήμα το φουντάρανε όλοι αυτοί που παρέλαβαν ένα πόλο με εξωπραγματικό προϋπολογισμό για τα δεδομένα του μετά-Τσακίρη Πανιωνίου και όχι μόνο δεν χαμήλωσαν τον πήχυ, στα πραγματικά μας μεγέθη, αλλά επί 3 χρόνια αύξαιναν τα ελλείμματα.
Αυτοί που δέχονταν να παίζουν τους έμμισθους εφόρους -και αυτοί που τους πλήρωναν (από τα λεφτά του πανιωνίου βεβαίως) και υπόσχονταν κάθε χρόνο βασιλικές χορηγίες που κανείς ποτέ δεν είδε.
Όλοι αυτοί και όσοι ανεχτήκαμε -για όσο χρόνο ανεχτήκαμε- αυτήν την αθλιότητα

polykos είπε...

Υπάρχουν ανθρωποι που και το χρήμα και την δόξα δεν το μίσησαν.Υπάρχουν και κάποιοι που και για τα δύο αδιαφορούν. Ο καθείς είναι ελεύθερος ποιον θα παίρνει υπόψιν του.

ΥΓ ένα λάθος χρεώνομαι. Αφήσαμε πολύ χρόνο στο Βεντούρη και τους συνοδούς του, να αποδείξουν οτι φοράνε παντελόνια. Τελικά στην πορεία αποδεικνύεται οτι ούτε φούστα δεν φοράνε.

amanAM είπε...

Εγώ δεν είμαι στην διοίκηση, και δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποια επίσημη ανακοίνωση, ούτε έχω λάβει ποτέ επίσημη ενημέρωση.

Γράφω για όσα βλέπω και όσα ακούω. Από όσα βλέπω πιστεύω τα μισά (γιατί πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν) και από όσα ακούω δεν πιστεύω τίποτα.

Όμως τα συζητάω, με την συζήτηση μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα όποιος ψάχνει και ψάχνεται.

Μπορεί να ασκώ κριτική, αλλά ξέρω ότι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν έχω υστεροβουλίες ή συμφέροντα, ούτε παίζω το παιχνίδι κανενός.

Πάνο, είπες για έμμισθους Εφόρους. Σε ποιόν αναφέρεσαι? Από όσα έχω ακούσει, ο άρτι παραιτηθείς Έφορος ήταν αμισθί. Ή δεν ήταν και αυτά που έχω ακούσει είναι άλλα αντ άλλα, της Παρασκευής το γάλα?

Ότι ο Βεντούρης διαχειρίστηκε τον Πανιώνιο σαν να ήταν Τσακίρης, αλλά χωρίς την τσέπη του Τσακίρη, αυτό το ξέρουμε όλοι μας. Όμως από το καλοκαίρι που μας πέρασε, παρά τις εξαγγελίες του Βεντούρη, ο παραιτηθείς Έφορος είχε ήδη μειώσει το μπάτζετ. Φυσικά με τα δεδομένα της μη ύπαρξης των υποσχεθέντων από τον Βεντούρη, όλος αυτός ο οικονομικός σχεδιασμός πήγε κατά διαβόλου.

amanAM είπε...

Θα ήθελα μια βοήθεια, για να καταλάβω τα περί φουστών...

IWN1998 είπε...

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 12/11/2011
"Σαν μια γροθιά"

"Μεγάλη επιτυχία των υπο-
δομών του Πανιώνιου, οι παί-
δες κατέκτησαν την πρώτη
θέση στο τουρνουά υδατο-
σφαίρισης κατηγορίας 1998
και νεότεροι, που διοργανώνει
κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όμι-
λος Βουλιαγμένη στη μνήμη
του «Γ. Χατζηθεοδώρου».
Στον τελικό ο Πανιώνιος νίκησε
10-8 το Ρέθυμνο.
Όταν ένα τμήμα λειτουργεί
ενωμένο, τότε τα αποτελέσμα-
τα δεν αργούν να φανούν. Δίπλα
στον προπονητή της ομάδας
τον κύριο Μπουλουγουρά, ήταν
ο έφορος της ομάδας ο κύριος
Μάρκελος Σιταρένιος (πολύπει-
ρος πολίστας και πρώην προπο-
νητής Εθνικών ομάδων), ο προ-
πονητής της αντρικής ομάδας ο
κύριος Σελετόπουλος και της γυ-
ναικείας ο κύριος Σακαλής.
Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε
σε τουρνουά των παίδων, να
είναι όλοι δίπλα στα παιδιά
μας, σαν μια γροθιά. Το μή-
νυμα είναπραγματικά ελπι-
δοφόρο".

Τι έμεινε απ' αυτή τη γροθιά και το ελπιδοφόρο μήνυμα;;;

IWN1998 είπε...

Ας ελπίσουμε μετα το SYSTEM RESET αυτά τα παιδιά ν' αντέξουν και κάποια στιγμή να ξαναφτιάξουν την ομάδα. Αν και όλα φαίνονται πια δύσκολα.

amanAM είπε...

Ίωνα, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται... Έπεσε λίγη δουλίτσα, κι άφησα το μπλογκ για λίγο, και τώρα που ησύχασα πάλι, είπα να επανέλθω για να γράψω τις σκέψεις που εν τω μεταξύ έκανα, και βλέπω αυτά που έγραψες που ήταν λίγο πολύ στην ίδια κατεύθυνση...

Μέχρι τώρα περηφανευόμασταν για την νεανική ανδρική ομάδα, που έφερε σημαντικά αποτελέσματα στην Ευρώπη και κατέκτησε θέση στην πρώτη τετράδα στον πρώτο γύρο. Περηφανευόμαστε για τις επιτυχίες στα τμήματα υποδομών, και τελικά σήμερα μαθαίνω πως το πρόβλημα δεν είναι όσα συμβαίνουν τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα, αλλά η διοίκηση Βεντούρη και οι συνοδοί του που ούτε φούστα δεν φοράνε.

Σήμερα άκουσα για έμμισθους Εφόρους που δεν εμίσησαν το χρήμα...

Τι συμβαίνει τελικά?

amanAM είπε...

Σήμερα κατά τις 8 το βράδυ θα είμαι στο μικρό κολυμβητήριο. Εάν βρεθείς κατά εκεί αγαπητέ polyke, θα μου δείξετε σας παρακαλώ μια αποδειξούλα για έναν έστω μισθό που πήρε ο παραιτηθείς Έφορος? Εκτός κι αν εννοείται άλλους ότι αγάπησαν το χρήμα κλπ.

Για να πάω να τον βρώ και να τον φτύσω κατάμουτρα, για όσα μου είχε πει, πως ήταν αμισθί.

Εάν καταφέρουμε να φέρουμε τις χορηγίες, θα πληρωθούν οι παίκτες από τον Πανιώνιο μέχρι τα 190 χιλιάρικα συνολικού μπάτζετ, και να μοιραστούν τα ποσά των χορηγιών επιπλέον των 190 χιλιάδων?

nina είπε...

Η Διοικηση εδω και πολλη καιρο δεν περνει καμια αποφαση, αφηνει τους εξωδιοικητικους παραγοντες (ακουσων ακουσων,αυτο ρε παιδια το εχετε ξανα ακουση σε αλλους συλλογους)να περνουν αποφασεις, οι εκλεγμενει που ειναι; βγαζουν την ουρα τους απεξω και αφηνουν τα ποντικια να χωρευουν στις πλατες των παιδιων μας. αληθεια για τα οικονομικα του συλλογου δεν θα μαθουμε ποτε. οι ανθρωποι που αγαπανε των πανιωνιο που ειναι γιατι δεν μπαινουν μπροστα, τι φοβουνται;Ας προσπαθησουμε ολοι μαζι να σωσουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ

amanAM είπε...

Τα σκουπίδια τραγουδάνε ακόμα!

Η ομάδα πόλο του Πανιωνίου μετά από 2 εβδομάδες απροπονησίας, μετά από όλη την ψυχική φόρτιση που αισθάνονται παίκτες και η τεχνική ηγεσία, μετά από την γενναία απόφαση να αγωνιστούν σήμερα παρά όλα όσα έχουν συμβεί, κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου με 7-5.

Αυτή η νεανική ομάδα μπορεί να ενοχλεί την διοίκηση, μπορεί να ξεστομίζουν κατηγορίες για τους ανθρώπους που την δημιούργησαν, για όσους την έφεραν σήμερα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, να μιλάνε για έμμισθους και για παραδόπιστους, αλλά θα πρέπει να μας δείξουν έστω και μια απόδειξη ότι έγινε η παραμικρή κατάχρηση ή υπερχρέωση για το οτιδήποτε. Να μηνύσουν όποιον χρέωσε άδικα το παραμικρό, αλλιώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μηνύσεις για την λάσπη που εξαπολύουν κατά ανθρώπων που προσέφεραν.

Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί θα είναι λυπημένοι, που η νεανική ομάδα που δημιουργήθηκε από τους "συνοδούς του Βεντούρη" όπως τους αποκάλεσαν, νίκησε το Π Φάληρο. Περαστικά σας.

Προφανώς προτιμάνε μια ομάδα που θα παίζει στην βήτα Εθνική, με τα παιδιά των εξωθεσμικών- εξωδιοικητικών παραγόντων. Αυτόν τον Πανιώνιο ονειρεύεστε?