Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

μεταγραφές της ΠΑΕ

Είναι κοινό μυστικό, πως άλλα λένε τα συμβόλαια των παικτών, άλλες είναι οι συμφωνηθείσες αμοιβές τις περισσότερες φορές. 
Είναι επίσης γνωστό, πως υπάρχουν χρέη και υποχρεώσεις που δεν φαίνονται στα επίσημα βιβλία. Όχι μόνο στον Πανιώνιο, σε κάθε ομάδα. Αντίστοιχα, στις πωλήσεις παικτών πιθανόν να υπάρχουν και χρήματα κάτω από το τραπέζι.
Όταν η ομάδα ανήκει σε έναν ή περισσότερους επιχειρηματίες, τότε υποτίθεται πως όλα αυτά μπαίνουν και βγαίνουν από την τσέπη των μετόχων.
Καλώς ή κακώς συμβαίνουν τα πιο πάνω, δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανένας γι αυτά όλα.

Η περίπτωση του Πανιωνίου όμως, έχει μια ιδιαιτερότητα: Η ΠΑΕ δεν ανήκει σε κάποιον επιχειρηματία τώρα πια, αλλά την διαχείριση την κάνουν άτομα που έχουν επιλεχτεί από τον Ερασιτέχνη, που είναι ο κύριος μέτοχος.
Όλες λοιπόν οι ανεπίσημες δοσοληψίες και συμφωνίες, δεν είναι προσωπική επιλογή κάποιου επιχειρηματία, αλλά αφήνουν ερωτηματικά για την πιθανότητα κάποια χρήματα να καταλήξουν στις τσέπες όσων ασκούν την διοίκηση. Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια, αλλιώς όλα γίνονται ύποπτα. 

Εμείς από διαφάνεια και από πραγματική ενημέρωση, παίρνουμε μηδέν. Παίκτες ήρθαν και έφυγαν, όμως ουδέποτε ενημερωθήκαμε επίσημα πόσο στοίχισαν, πόσα πήραμε, πόσα ξοδέψαμε, πόσα θα κληθούμε να πληρώσουμε στο μέλλον, κλπ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: