Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ύπνε που παίρνεις τα παιδιά

πάρε με κι εμένα!!!

Να πω την αμαρτία μου, βαρέθηκα να με προσκαλούν γνωστοί και φίλοι στο Καραϊσκάκη, και να παρακολουθώ φαινομενικά απαθής να τρώμε τεσσάρες και πεντάρες. Έτσι, παρά τις προσκλήσεις, είπα να δω το παιχνίδι στην τηλεόραση. Δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά, και ο Μορφέας με πήρε στην αγκαλιά του, καθώς ήμουνα κουρασμένος από το πρωί, ξύπνησα κουρασμένος και κουράστηκα εν συνεχεία ακόμα περισσότερο. 

Έτσι δεν έχω άποψη για το παιχνίδι. Το τελικό 2-0 είναι μικρότερο απότι περίμενα, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια είμαστε ο σάκος του μποξ του Ολυμπιακού.
Πάλι καλά δηλαδή, ήττα με αξιοπρεπές σκορ.

Το μεσημέρι το πέρασα στο κολυμβητήριο, παρακολουθώντας έναν αγώνα πόλο ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Σύρο, για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος των παιδιών που γεννήθηκαν από το 1998 και πιο μετά. Σημειωτέον ότι ήταν γνωστό πως η Σύρος δεν είχε ανταγωνιστική ομάδα, κι έτσι ο προπονητής κάλεσε παιδιά από το μίνι παιδικό τμήμα, που γεννήθηκαν το 2000 και το 2001, και τους έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Στο φύλο αγώνα έχει γραφτεί στους σκόρερ και ο μικρός μου γιος, που έχει γεννηθεί το 2001. Πιστεύω πως αυτή η εμπειρία θα τον ακολουθεί σε όλη του την ζωή, καθώς και όλους τους μικρούς που έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι.

Έτσι τα μικρά παιδιά, πήραν μια πολύτιμη εμπειρία και ευτύχησαν στο τέλος να πανηγυρίσουν μια νίκη με 20-0!!! Από τους γονείς των παιδιών της Σύρου, μάθαμε πως τα προβλήματα θέρμανσης της πισίνας της Σύρου, έχουν κοστίσει πολύ στην προετοιμασία της ομάδας τους λόγω ότι έμεινε κλειστό το κολυμβητήριο για μεγάλο διάστημα. Εμείς είμαστε τυχεροί, ο δήμος Νέας Σμύρνης δεν έχει φερθεί ανάλογα με άλλους δήμους όπως της Σύρου, του Αλίμου, και πολλούς άλλους. Κολυμβητήρια όπως του Αλίμου, του Αγίου Κοσμά, κλπ στοιχίσανε πάρα πολλά χρήματα στα πλαίσια των έργων για την Ολυμπιάδα, χρεοκοπήσαμε σαν χώρα για να φάνε όσα φάγανε οι επιτήδειοι, και τα κολυμβητήρια ΔΕΝ προσφέρουν ούτε το στοιχειώδες, να λειτουργούν για χάρη της άθλησης των παιδιών μας.


Ο Πανιώνιος κατέκτησε την 1η θέση του προκριματικού γύρου του πρωταθλήματος παίδων, κερδίζοντας την Βουλιαγμένη 12-10 στο ντέρμπι, την Γλυφάδα 13-7 (χωρίς 2 από τους πιο καλούς παίκτες λόγω τραυματισμού, τον Γαρδίκα και τον Οικονομόπουλο), το Χαιδάρι 19-1, την Λαμία 26-0 και την Σύρο 20-0. Στην δεύτερη θέση η Βουλιαγμένη που κέρδισε την Γλυφάδα με 12-4, το Χαιδάρι με 26-1 και την Σύρο με 25-4. Τρίτη προκρίθηκε η Γλυφάδα που κέρδισε την Σύρο 30-1 και την Λαμία 18-6.

Συνοπτικά  έχουν ήδη προκριθεί οι:
Παναθηναϊκός, Χίος, Ηλιούπολη
Πανιώνιος, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα
Ολυμπιακός, Π. Φάληρο, Εθνικός
Ρέθυμνο, Χανιά, Γέρακας
ΑΘΩΣ, ΑΡΗΣ Θ.
ΠΑΟΚ, Φοίβος
Κέρκυρα, Κοζάνη.

Για το πρωτάθλημα των ανδρών, ηττηθήκαμε με 7-5 στην Χίο από την ομώνυμη ομάδα, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο μια ομάδα με πιο έμπειρους παίκτες και με μεγάλο μπάτζετ, αλλά και την διαιτησία που σε ολόκληρο το παιχνίδι είδε μόνο μια φάση για αποβολή εις βάρος κάποιου αμυντικού της Χίου. Αυτά δεν γίνονται!!! Από κάτι τέτοια μπορείς να καταλάβεις πολλά...

ΥΓ. Όλο και περισσότεροι διαμαρτύρονται για τις μετοχές που υποσχέθηκε η ΠΑΕ πέρυσι το καλοκαίρι για όσους πήραμε διαρκείας, έτρεξα κι εγώ από τους πρώτους για να μην χάσω, αλλά κατέθεσα επίσης ένα μικρό ποσό στην Τράπεζα για να συμμετάσχω στην υποτιθέμενη αύξηση κεφαλαίου. Μέσα στους διαμαρτυρόμενους προστέθηκε και ο Μίλτος από την Χίο http://panioniosinchios.blogspot.com...
Κορόιδα πιαστήκαμε φίλε Μίλτο, προπληρώσαμε περισσότερα από ότι θα αγοράζαμε απλά εισιτήρια σε κάθε αγώνα, και δεν μας έδωσαν ούτε καν την μετοχή που υποσχέθηκαν. Του χρόνου μην απορήσουν εάν τα διαρκείας δεν φτάσουν ούτε τα 50. Ας παρηγορηθείτε πως θα φταίει η οικονομική κρίση, όχι ο τρόπος που μας αντιμετωπίζετε τόσα χρόνια, πρώην και νυν διοικούντες την ΠΑΕ.

11 σχόλια:

amanAM είπε...

τι γκαντεμιά είναι αυτή... Πάλι πίσω στο σκορ η Μπάρτσα, 0-1 από την Βαλένθια!

amanAM είπε...

άιντε, 1-1 με τον Μέσι στο 21'.

amanAM είπε...

2-1 με το δεύτερο γκολ του Μέσι...

amanAM είπε...

δοκάρι με τον Φάμπεργκας...

amanAM είπε...

οριζόντιο δοκάρι στο 61, μετά από κεφαλιά του Μέσι...

amanAM είπε...

3-1 με τον Μέσι πάλι, στο 75΄

amanAM είπε...

4-1 στο 85' με σκόρερ ποιόν άλλον, τον Μέσι φυσικά, 4ο γκολ σήμερα...

amanAM είπε...

5-1 στο 91, με γκολ του Τσάβι, που μπήκε σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά, μετά από πανικό στην άμυνα από ενέργεια του Μέσι φυσικά...

amanAM είπε...

Σε όσους θεωρήσουν ότι είμαι ψωνάρα, που έβαλα πρώτο και καλύτερο το γκολ του κανακάρη μου, ένα θα πω:

Ναι, είμαι ψώνιο!!!

Δεν είναι κακό να είναι ψώνιο κάποιος, εφ όσον το γνωρίζει, και δεν ενοχλεί τους υπόλοιπους. Αυτήν την στιγμή στον Πανιώνιο υπάρχουν αρκετά παιδιά με ταλέντο, και πρέπει όλα να έχουν ευκαιρίες να προπονηθούν, να αγωνιστούν και να μάθουν, ώστε να αγαπήσουν το άθλημα και να σηκώνουν ψηλά το όνομα του συλλόγου μας.

Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι γονείς θέλουν το καλό μόνο του παιδιού τους, με την στενή έννοια, εις βάρος των άλλων παιδιών και του συλλόγου.
Να παίζει το δικό μου παιδί, και όχι τα άλλα.

Αυτή η νοοτροπία είναι καρκίνος για έναν σύλλογο και πρέπει να καταπολεμιέται εν τη γεννέσει.

Miltos@Chios είπε...

Ετσι ακριβως Αντωνη.Επρεπε να σε ειχα απο μία γωνια το προηγουμενο Σαββατο,οταν δεν με αφηνανε να μπω μεσα!Εκει να δεις!

amanAM είπε...

Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Τους φτύνεις και νομίζουν πως βρέχει.

Είμαι εντελώς απογοητευμένος, εάν σε έναν σύλλογο με τόσους λίγους όσοι εμείς, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε για τα αυτονόητα, τι να περιμένει κανένας για τα υπόλοιπα χάλια της κοινωνίας μας.

Λυπάμαι, δεν μπορώ ξαφνικά να αλλάξω ομάδα, από την εφηβεία μου είμαι Πανιώνιος και έχω πολλές αναμνήσεις και πράγματα που με δένουν με αυτόν τον σύλλογο, αλλά τους έχω σιχαθεί.