Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

κοινή πορεία στο Σύνταγμα



Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα, ακόμη και για τους… ορκισμένους εχθρούς. Πληροφορίες που προέρχονται από συνδεσμιακούς κύκλους και έχουν δει εδώ και λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας, θέλουν τους οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και όχι μόνο, να ετοιμάζονται να κατέβουν στο μεγάλο συλλαλητήριο του Συντάγματος, σε… κοινή πορεία.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι οργανωμένοι αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τα οπαδικά «πάθη» και να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές των χιλιάδων άλλων πολιτών που έχουν δώσει ραντεβού για το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και με στόχο να αποτρέψουν την ψήφιση του «μνημονίου 2».

Μάλιστα, οι οπαδοί φέρονται να έχουν συνενοηθεί από το βράδυ της Παρασκευής και να έχουν δώσει ραντεβού στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι «Πάνθηρες» του Πανιωνίου, οι οποίοι ήδη εκδήλωσαν τις… προθέσεις τους από το βράδυ του Σαββάτου, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ετσι, δεν αποκλείεται να δούμε όλους τους οπαδούς των ελληνικών ομάδων, ενωμένους μπροστά σε ένα καυτό πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα. Αλλωστε, οι κοινές αντιλήψεις τους έχουν ήδη εκφραστεί, τον τελευταίο καιρό, με τα πανό και τα συνθήματα πολιτικού περιεχομένου που έχουν «κυριεύσει» τα ελληνικά γήπεδα.
http://www.sentragoal.gr/ 




4 σχόλια:

amanAM είπε...

Τι ώρα είναι η πορεία των οπαδών, και από που ξεκινάει?

claire είπε...

"Η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί."

http://topontiki.gr/article/30115

amanAM είπε...

νίκη με 5-11 στον εκτός έδρας αγώνα με τα Χανιά, που έγινε χθές το μεσημέρι στην Νέα Σμύρνη, διότι το κολυμβητήριο των Χανίων είναι κλειστό.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Τα Χανιά κατέβηκαν με λειψούς παίκτες, και η κούραση των παικτών (και των 2 ομάδων) ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Το βασικό κέρδος είναι πως πήραμε μια απόσταση από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Όμως έχουμε μπροστά μας κάποιους δύσκολους αγώνες, που με τέτοια εμφάνιση δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

amanAM είπε...

Κάηκε η Αθήνα για άλλη μια φορά, ενώ ψηφίστηκαν τα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα.

Σήμερα είναι μέρα πένθους.