Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

0-0 καθαρή αυτοκτονία

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και αυτό που συνήθως μένει, είναι η πρώτη και η τελευταία εντύπωση: Ίδια γεύση, ο Κούτσι να χάνει μοναδικές ευκαιρίες στο τέταρτο αλλά και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Συνολικά πρέπει να έχασε πάνω από 5-6 ευκαιρίες ο παίκτης αυτός.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή. Απόπειρες ανάπτυξης μόνο από δεξιά ή με γιόμες, αδυναμία να αντεπεξέλθουμε στο πρέσινγκ των Ιωαννίνων, αδυναμία να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, χαμένη η μάχη του κέντρου. Παρόλα αυτά εμείς είχαμε 2 κλασσικές ευκαιρίες, ενώ τα Γιάννενα καμία. 

Στο δεύτερο ημίχρονο πρεσάραμε ψηλά, πήραμε τον έλεγχο του κέντρου, αναπτυχθήκαμε και από το κέντρο και από αριστερά, δημιουργήσαμε φάσεις, χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά εάν δεν θέλει η μπάλα να μπει, με το ζόρι δεν γίνεται!!! Όσο άχρηστοι κι αν είμαστε, ένα γκολ το δικαιούμαστε.

Πιστεύω πως ο ήρωας του παιχνιδιού ήταν ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων που έκανε μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις, ενώ ο μοιραίος παίκτης ο Κούτσι, που έπρεπε να έχει βάλει περισσότερα του ενός γκολ.

Ο Κούτσι δεν ήταν σε καλή μέρα, παρόλα αυτά ήταν φιλότιμος όπως πάντα. Μέτριος και με επαναλαμβανόμενη αδυναμία να εκτελέσει ο Σκέμπρι, φανερά ντεφορμέ. Όσο έπαιξε ο Αντούνιες, δεν μπορεί να τρέξει ο άνθρωπος αλλά ξέρει μπάλα κι έδωσε μια εξαιρετική ασίστ, ενώ περιπατητής και ο Ντιμπαλά όσο έπαιξε κι αυτός. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμπιστεύεται ο Μάντζιος τον Μενδρινό, δυστυχώς αυτό το παιδί ήταν ταλέντο αλλά τώρα δεν κάνει ούτε για βήτα εθνική να παίζει. Άραγε έχει υπογράψει πως θα παίζει βρέξει χιονίσει ανεξαρτήτως απόδοσης?

Αυτός ο Οκόγιε που εξαφανίστηκε? Τι άραγε είχε δει ο Μάντζιος και τον εμπιστεύτηκε στο Καραϊσκάκη, και μετά τι απέγινε και τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι? Παράξενες επιλογές οι περισσότεροι παίκτες που αποκτήσαμε, έχουμε ένα εντελώς ανομοιογενές σύνολο, και οι νεοαποκτηθέντες δεν είναι σε τίποτα καλύτεροι από αυτούς που είχαμε έτσι κι αλλιώς με εξαίρεση ελάχιστους.Γιατί χάθηκε όλο το πρώτο ημίχρονο παίζοντας εντελώς ανορθόδοξα να ανούσια? Γιατί ξοδεύουμε χρήματα σε παίκτες που δεν προσφέρουν τίποτα? Ο Φανούρης που έχει μοιράσει ένα σωρό ασίστ φέτος, δεν θα ήταν πιο χρήσιμος στο σημερινό παιχνίδι, έστω σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο?

Τα Γιάννινα μόνο σε μια περίπτωση απείλησαν την εστία μας, στο δεύτερο ημίχρονο, και ο Σιδεράκης έσωσε τον Πανιώνιο με εξαιρετική απόκρουση. Αποθέωση του Σκούφαλη με την εμφάνιση του στο γήπεδο, και καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε αλλαγή. Παίκτης που πρόσφερε και την ψυχή του στον Πανιώνιο, δικαίως ανταμείφθηκε με το χειροκρότημα.

Δυστυχώς σήμερα χάθηκαν 2 υπερπολύτιμοι βαθμοί, δεν έχουμε πλέον κανένα περιθώριο να χάσουμε άλλους βαθμούς στην έδρα μας, εάν θέλουμε να σωθούμε. Οι βαθμοί που μπορούμε και πρέπει να πάρουμε είναι όλα τα εντός έδρας που μας απέμειναν. Αλλιώς θα κλαίμε στο τέλος.

----------

Στο γυναικείο βόλεϊ, οι Πανιωνάρες έκαναν ένα σημαντικότατο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, νικώντας 3-0 σετ τον Πανελλήνιο. Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια που παλεύουν με τα θηρία.
-----------

Αύριο στις 3 και μισή, όλοι στο κλειστό κολυμβητήριο για να ενισχύσουμε τον Πανιώνιο στο πόλο εναντίον των Χανίων. Παίζουν που παίζουν απλήρωτοι οι παίκτες, ας τους δώσουμε τουλάχιστον την χαρά να αισθανθούν τους φιλάθλους να τους επιβραβεύουν με το χειροκρότημα, στην προσπάθεια που κάνουν για να κρατηθούν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Χίος έκανε το χρέος της και νίκησε τον Παναθηναϊκό που μας ακολουθεί με 13-10.

----------

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επιστρέφει από αύριο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου ύστερα από την επιτυχή πρόκριση στο κύπελλο (3η συνεχόμενη παρουσία σε final four) τη περασμένη Κυριακή απέναντι στο Πρωτέα Βούλας.Οι κυανέρυθρες υπό τη καθοδήγηση του Αλέκου Παππά αντιμετωπίζουν το ΠΑΟΚ στίς 12μ.μ. σε μια άτυπη ρεβάνς της ήττας τους στο Α΄γύρο.Το πλάνο για τους επόμενους 2 μήνες και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος  είναι να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής και σε άλλες παίκτριες της ομάδας καθώς και να προωθηθούν στην δωδεκάδα του γυναικείου τμήματος μπάσκετ κορίτσια από τις υποδομές του συλλόγου αρχή  γενομένης από το αυριανό παιχνίδι.

3 σχόλια:

zouri1 είπε...

τα ιδια πιστευω και εγω ,αναφορικα με τον αγωνα με τα Γιαννενα.Ο Μενδρινος τζαμπα τον βαζει .Πηραμε αχρηστους παικτες και οχι εναν καλο σεντερ φορ που καιγομασταν.Τα ιδια και τα ιδια.

amanAM είπε...

Αυτοκτόνησε και η Μπάρτσα.

Με τον Φάμπεργκας, τον Τσάβι και τον Ινιέστα στον πάγκο, η Μπαρτσελόνα δεν είχε την συνήθη παραγωγή ευκαιριών, έγιναν πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας και δόθηκαν ευκαιρίες στην Οσασούνα που τις εκμεταλλεύτηκε.

Όταν ξύπνησε η Μπάρτσα στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά βρέθηκε απέναντι σε έναν τερματοφύλακα που έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Η είσοδος του Φάμπεργκας βοήθησε, αλλά ο χρόνος πίεζε, το άγχος, και η γνωστή αναποτελεσματικότητα συντέλεσαν επίσης στην ήττα.

Ο Μέσσι μοίρασε κάποιες ασίστ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Στο πρώτο ημίχρονο κακώς ακυρώθηκε ένα γκολ της Μπάρτσα σαν οφσάιντ, ενώ σωστά ακυρώθηκε και ένα ακόμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπάρτσα περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, πρέπει όμως να συνέλθει για να πάρει τουλάχιστον (!!!) το Τσάμπιονς ληγκ και το κύπελο, αφού το πρωτάθλημα μάλλον μοιάζει χαμένο.

Kostas είπε...

Ο Σιοβας εχει καταλαβει πια εστια πρεπει να παιρνει στο στριψημο,αλλα χθες δεν εφθανε.Βλεπετε αυτη η εμφανιση ,ποτε δεν εχουμε νικησει,απορω καποιος δεν το ειδε ?.Ο Ακης χθες δεν εβαλε τον Φανουρη καθολου ,και μας φταιει ο Κηπουρος .Αντουνιες,Ντιμπαλαδες,Μενδρινοι στα φιλικα ,οχι στα ματς κατηγοριας .