Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ένα χαρούμενο μελίσσι

Σήμερα 29 Ιανουαρίου 2012, τα μικρά τμήματα υποδομών του βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. αγωνίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Αργυρούπολης με τα αντίστοιχα παιδιά του Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης, γεμίζοντας τον χώρο με τις χαρούμενες φωνές και τα όμορφα προσωπάκια τους. 

Ο Πανιώνιος μπορεί να είναι περήφανος για τις προσπάθειες των παιδιών, και να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο, αφού όλα αυτά τα παιδιά αύριο θα αγωνίζονται και στις μεγαλύτερες ομάδες μας. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της αγάπης και της προσπάθειας των προπονητών και των Εφόρων του τμήματος βόλεϊ. Πάντα τέτοια.







ΥΓ. Να και μια φωτογραφία από το τουρνουά Waterfly που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του Πανιωνίου τα πήγε περίφημα. Πάντα τέτοια.

Μιχάλης Καλαφάτης, γεννηθείς το 1977

3 σχόλια:

amanAM είπε...

Οι 20 ομάδες που προκρίθηκαν στη Β’ Φάση (Ημιτελική) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών είναι οι: ΚΟ Καρδίτσας, Ολυμπιάδα Ιωαννίνων, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Λαμίας, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Εθνικός ΟΦΠΦ, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου, Π. Φάληρο, Ιωνικός Νίκαιας, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Αρης Θεσσαλονίκης. Η Β’ φάση θα γίνει 9-11 Μαρτίου.

amanAM είπε...

Ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα αγοριών (γεννημένων 1997) και κοριτσιών (1998) με την επωνυμία WaterFly Trophy 2012.


Το Σαββατοκύριακο που πέσασε, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με πρώτο διοργανωτή σύλλογο τον Πανιώνιο (θα ακολουθήσουν τουρνουά σε όλα τα κολυμβητήρια της Αττικής που οι συμμετέχουσες ομάδες χρησιμοποιούν), 12 ομάδες αγοριών βρέθηκαν εκεί και πήραν μέρος στο πρώτο από τα 23 συνολικά τουρνουά που θα διεξαχθούν.

Τα τουρνουά των κοριτσιών θα ξεκινήσουν στις 11/2.


Στα αγόρια συμμετέχουν 12 ομάδες, χωρισμένες σε 2 ομίλους των 6.
Ο πρώτος όμιλος περιλαμβάνει τους: Γλυφάδα, Τρίτωνα Αμαρουσίου, Πανιώνιο, Ηλιούπολη, Περιστέρι και Παναθηναικό, και ο δεύτερος όμιλος τους : Π.Φάληρο, Πετρούπολη, Χαιδάρι, Ποσειδώνα Ιλισσίων, Ολυμπιακό και Ιωνικό.

amanAM είπε...

Απόσα έμαθα, ο Πανιώνιος έδωσε 3 αγώνες (Σάββατο απόγευμα, Κυριακή πρωί και απόγευμα), και νίκησε και στους τρεις.

Δυστυχώς δεν ξέρω τα επιμέρους σκορ. Οι 2 αντίπαλοι μας ήταν η Γλυφάδα και το Περιστέρι.
Υποτίθεται πως η waterfly θα είχε κάποιο site, αλλά δεν το βρήκα.