Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ήττα και από την ΑΕΚ

Δεν είναι της μοίρας μας να τα έχουμε όλα, ή θα τα πηγαίνουμε έξω καλά και θα κάνει πάρτι ο καθένας μέσα στην Νέα Σμύρνη, ή θα χάνουμε εκτός και θα παλεύουμε τα παιχνίδια εντός. Όσες αποτυχίες εντός βιώσαμε με τον Λεμονή, τόσες φορές με τον Μάντζιο στα εκτός έδρας είμαστε ακίνδυνοι. Εάν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο, προτιμάω τώρα με τον Μάντζιο, αλλά η απορία μου είναι γιατί δεν γίνεται να βρούμε έναν τρόπο να παίζουμε εντός σαν τον Πανιώνιο του Μάντζιου, και εκτός σαν τον Πανιώνιο του Λεμονή. Ζητάω πολλά?

Είχαμε την ευκαιρία μας σήμερα, αλλά ο Κούτσι την κλώτσησε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Μετά το 1-0, η καλύτερη ευκαιρία που χάσαμε για να ισοφαρίσουμε ήταν με τον Σκέμπρι. Μπορούσαμε τουλάχιστον το Χι σήμερα, αλλά θέλει και τύχη, και δεν μας έκατσε.

Από τους νέους παίκτες, όσο έπαιξε ο Αντούνιεθ δεν με έπεισε γιατί τον αποκτήσαμε. Ο Ντιμπαλά πάλι, κινήθηκε σαν σέντερ φορ, αλλά πάσα δεν πήρε, οπότε δεν φάνηκε εάν μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον. Αυτός που δεν με έχει πείσει καθόλου, είναι ο Μενδρινός. Ο Ρόβας κάτι λέει, αλλά ουσιαστικά οι πιο διακριθέντες παίκτες μας ήταν ο Σιόβας και ο Σάμαρης, που αδικαιολόγητα αντικαταστάθηκε. Ο Φανούρης όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο πολύ χανότανε, ο Σκέμπρι είναι εντελώς ντεφορμέ, ενώ ο πάντα φιλότιμος Κούτσι σήμερα ήταν μοιραίος. 

Το πλασεδάκι του Καφέ, πιστεύω πως ήταν τόσο χλιαρό, που έστω κι αν πήγε στην γωνία, ο Σιδεράκης έπρεπε να το αποκρούσει. Σε κάθε περίπτωση ήταν τυχερό γκολ. 

O παίκτης που είναι πολύ ανεβασμένος τελευταία, είναι ο Σιόβας. Ο άνθρωπος σε κάθε αγώνα ανεβάζει το κασέ του. Με τέτοιες εμφανίσεις, τον βλέπω στην Γερμανία το καλοκαίρι.



7 σχόλια:

romy38 είπε...

Αυτος ο πουστης ο Καφες 20 γκολ εχει βαλει στην καριερα του τα 15 ειναι με εμας

amanAM είπε...

Ο Όμο και ο Πιέρ, έχουν θετικές ενέργειες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ανά πάσα στιγμή είναι επικίνδυνοι για την γκέλα.

Εάν ήμουνα αντίπαλος προπονητής, απλώς θα ζητούσα στους παίκτες μου να κάνουν υπομονή και με ένα χαλαρότατο πρέσινγκ στο κέντρο θα πάρουν αρκετές πάσες για να εκδηλώσουν ξαφνικές αντεπιθέσεις.

amanAM είπε...

βαθμολογικά τώρα, είμαστε στο χείλος του γκρεμού.

Αυτήν την στιγμή, είμαστε στην 10η (11η) θέση, με 22 βαθμούς σε 20 αγώνες, και ισοβαθμούμε με τον Εργοτέλη.

Από κάτω μας έχουμε:
Παναιτωλικό με 18 βαθμούς σε 18 αγώνες, τον ΠΑΣ με 17 βαθμούς σε 18 αγώνες και τον Λεβαδεικό με 13 βαθμούς σε 16 αγώνες (που έχει πάρει φόρα...)!

Αυτοί οι 3 χαλαρά μας φτάνουν ή μας αφήνουν και πίσω...

Τέλος ακολουθούν η ΚΕΡΚΥΡΑ με 12 βαθμούς σε 18 αγώνες (άρα σίγουρα πιο κάτω από εμάς) και η ΔΟΞΑ με 6 βαθμούς σε 16 αγώνες.

Μην μας ξεγελάει η όψη του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε η τρίτη ομάδα για β εθνική ή με το ζόρι μια θέση πάνω.

Το ερχόμενο Σάββατο, άλλος ένας τελικός, με τον ΠΑΣ. Πρέπει να νικήσουμε πάσει θυσία.

amanAM είπε...

μπροστά μας, θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τους εξής:

ΠΑΣ, Ατρόμητο, ΔΟΞΑ, Λεβαδιακό, και την Ξάνθη. Εάν μαζέψουμε τους βαθμούς στα 4 από τα 5, είμαστε καλά.

Εκτός έχουμε: Ολυμπιακό, Όφη, Άρη, Πανθηναϊκό και Αστέρα.

Εάν τσιμπήσουμε έστω και ένα χι σε ένα από όλα αυτά τα παιχνίδια, θα είναι θαύμα. Εάν στην τελευταία αγωνιστική χρειαζόμαστε αποτέλεσμα εναντίον του Αστέρα, δύσκολα τα πράγματα.

Eddie 21 είπε...

romy38 ta dragoymanoi edo plironontai

romy38 είπε...

Καραγκιοζακο λαθροαναγνωστη κλασε μας τα φρυδια

romy38 είπε...

Μηπως εισαι κρυφοπανιωνιος για να μπαινεις σε οπαδικο blog Πανιωνιων?Εσυ οπαδος μιας ομαδαρας ασχολεισαι με τον δικο μας μικροκοσμο?Για ψαξου για τον αληθινο μπαμπα αν ηταν Πανιωνιος