Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

φαντάσματα από το παρελθόν

Η χρηστή διοίκηση του παρελθόντος, κάθε μέρα γεννάει κι από ένα καινούργιο φάντασμα το οποίο μας κυνηγάει. Κανένας δε γνωρίζει επίσης, εάν σήμερα δημιουργούνται νέα φαντάσματα που θα μας κυνηγάνε στο μέλλον, δεδομένου ότι ούτε τα μέλη του Ερασιτέχνη έχουν την παραμικρή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα, ούτε οι μέτοχοι της ΠΑΕ γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει. Είμαστε στο σκοτάδι, και τα φαντάσματα χορεύουν ανεξέλεγκτα.

Φυσικά δεν μπορώ να υπονοήσω ότι για όλα αυτά φταίει ο προφανής ένοχος, που με τις επιλογές του, τις παραλήψεις και τις ενέργειες του μας οδήγησε στα σημερινά μας χάλια, διότι είμαι εμπαθής και προκατειλημμένος. Οπότε μάλλον φταίω εγώ για τα οικονομικά χάλια του Πανιωνίου, όπως είμαι ο προφανής ένοχος που θα πληρώσει τελικά για τα χάλια της Εθνικής μας οικονομίας. Εκείνον το απίθανο Μπαρόνι, εγώ προφανώς τον έφερα στον Πανιώνιο, κι εγώ τον έβαζα να παίζει, ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης άλλωστε!!!

Διώξανε οι σημερινοί διοικούντες κάμποσους παίκτες, αποκτήθηκαν μια καραβιά άλλοι, άγνωστο πόσα χρήματα μπήκαν στα ταμεία, πόσα γλυτώσαμε, πόσα θα μας στοιχίσουν αυτοί που ήρθαν και πόσα θα μας ζητάνε σε 1-2 χρόνια. Προφανώς εγώ τους επέλεξα κι αυτούς.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες του πόλο του Πανιώνιου, παρά τα οικονομικά προβλήματα, πήραν τη νίκη από το Αργοστόλι με 10-8 και διατηρήθηκαν στην 4η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από τον 5ο Παναθηναϊκό, ενώ στο μπάσκετ επιστρέψαμε στις νίκες, με θρίαμβο κατά του Αμαρουσίου με 97-57.


Η καινούργια είδηση είναι η πιο κάτω:

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που αγωνίστηκε τη σεζόν 2009-2010 στον "ιστορικό", είχε αποκτηθεί από την Εσπανιόλ, η οποία με τη σειρά της τον είχε αποκτήσει ως δανεικό από την Παρανά. Οι "κυανέρυθροι" υπέγραψαν με τον Μπαρόνι επαγγελματικό συμβόλαιο (και όχι με τη μορφή δανεισμού, όπως είχε γνωστοποιηθεί τότε...), με συνέπεια πλέον η Παρανά να διεκδικεί 250.000 ευρώ ως "τροφεία" για τον ποδοσφαιριστή και τον Πανιώνιο να... τρέχει και να μη φτάνει.
Η απόφαση της FIFA είναι τελεσίδικη και η "άφιξή" της χθες στη Νέα Σμύρνη "σκοτείνιασε" τους πάντες. "Δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορούμε άλλο, έχουμε γονατίσει! Το τελευταίο τρίμηνο έχουμε διώξει 9 παίκτες, έχουμε νοικοκυρέψει τα οικονομικά, όμως αυτό το πράγμα είναι απίστευτο. Ερχονται αποφάσεις από παντού! Δεν μπορούμε άλλο..." έλεγαν χαρακτηριστικά διοικητικοί κύκλοι χθες το βράδυ για την περίπτωση του Μπαρόνι, για τον οποίο θα προσπαθήσουν να έρθουν σε διακανονισμό με την Εσπανιόλ (ζητώντας από τους Καταλανούς να πληρώσουν τουλάχιστον ένα μέρος του δυσβάστακτου ποσού των 250.000 ευρώ).
Είναι η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε η τωρινή διοίκηση που υπάρχει τόσο μεγάλη απογοήτευση και είναι άγνωστη η στάση που θα τηρηθεί από τους ανθρώπους του Πανιώνιου. Ο "ιστορικός"... ακροβατεί και πάλι σε τεντωμένο σκοινί, συμφωνία ως τώρα δεν υπάρχει ούτε με την Αλ Αχλί για τον Μαγκντί και το κυριότερο που δεν... υπάρχει στην παρούσα φάση είναι χρήματα στα ταμεία των "κυανέρυθρων"... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128953829

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

ήταν φυσικό επόμενο ότι και οι παίκτες κάποια στιγμή θα μιλούσαν:

http://www.onsports.gr/Polo/Synenteyxeis/item/175664-Flegkas-Oi-empaigmoi-mas-othisan-stis-praxeis

Ασχολίαστο από εμένα. Με υπερκάλυψαν τα σχόλια του Βασίλη στο δικό του μπλογκ:

http://fermionsandbosons.blogspot.com/2012/02/blog-post_16.html