Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

φεύγει ο Σβέρκος?

Ακούγεται πως ο Σβέρκος μαζεύει τα πράγματα του, κι ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα και τον Πανιώνιο. Δανεικός ήταν άλλωστε.

Όσο παρέμεινε στην ομάδα μας ο παίκτης αυτός, έβαλε 2 γκολ, το ένα με τον σβέρκο του, και το άλλο με την πλάτη του!

Κρίμα να χάσουμε τέτοια ταλεντάρα. Θα χάσουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κι άλλα γκολ, που θα τα βάλει με άλλους τρόπους, για παράδειγμα με τον ώμο, την κοιλιά και με την ζμπούτσατ!!!

Κεφάλι και πόδια δεν ανήκουν στο ρεπερτόριο του, τρε μπανάλ!

----------------

Πως τα φέρνει η πουτ@ν@ η ζωή!!! 

Η Λάρσα σε είδα και λαχτάρσα έκανε τόσο αγώνα να σώσει στα χαρτιά το τομάρι της, και τελικά σώθηκε ο Αστέρας της Τρίπολης, που δεν κούνησε ούτε ένα δάχτυλο!!! Το είχα προβλέψει από την πρώτη στιγμή, σαν πιθανό σενάριο που θα είναι τραγικά ειρωνικό. Η ζωή τα έφερε έτσι, που το αστείο έγινε πραγματικότητα.

Η σχετική είδηση:
Η πειθαρχική επιτροπή θεώρησε πως η πραγματοποίηση μεταγραφών με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα αποτελεί δυσφήμιση του αθλήματος και αποφάσισε πως ο Ηρακλής πρέπει να υποβιβαστεί. Η ποινή είναι εφέσιμη, δικαίωμα, που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Ηρακλής
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, που γνωστοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ο Ηρακλής θα πρέπει να καταλάβει την 16η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Ως εκ τούτου η ομάδα της Αρκαδίας ανεβαίνει μία θέση, καταλαμβάνοντας την 13η θέση στον σχετικό πίνακα και κατά συνέπεια παραμένει στην κατηγορία.

2 σχόλια:

vyruss είπε...

Καραγκιοζηλίκια. Ασελγούν τώρα πάνω στο πτώμα του Ηρακλή για χάρη της κωλομάδας του Μποροβήλου. Εύχομαι ολόψυχα ο Αστέρας να πάει να κάνει παρέα στα τυριά του χρόνου. Ούτως ή άλλως, δεν είναι πως έχει και κανέναν φίλαθλο που θα στενοχωρηθεί...

amanAM είπε...

Πράγματι δεν αξίζει ο Αστέρας να μείνει, απλά θεωρώ ειρωνεία να κάνει άλλος την φασαρία, κι άλλος να κερδίζει από αυτήν.

Εκτός κι αν παίζει άλλο σενάριο: Ο Αστέρας δεν μιλούσε, γιατί κάτι ήξερε!

Η Λάρισα ήξερε ότι ο Αστέρας θα την γλύτωνε κι αυτή όχι, γι αυτό έκανε την φασαρία για να φανεί πως δήθεν αδικήθηκε και πως ο Πανιώνιος και καλά την γλύτωσε με τσατσιλίκι. Για να το παίξει αδικημένη.