Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μπόσκο

Ο Μπάλαμπαν είναι ένας παίκτης που έχει φάει τα ποδοσφαιρικά γήπεδα με το κουτάλι, και μετά από μια σπουδαία καριέρα κατέληξε να παίζει εχθές σε φιλικό αγώνα απέναντι στον Ηλυσιακό της δ' εθνικής κατηγορίας της Ελλάδας. Από τα σαλόνια στα αλώνια που λένε, ένας παίκτης με το όνομα ενός Μπόσκο Μπάλαμπαν αδυνατούσε να κάνει μια απλή πάσα, και κάποιος από την εξέδρα σχολίασε αρνητικά...

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην ψυχή και στο μυαλό αυτού του ανθρώπου, αλλά να στρέφεται προς την εξέδρα και να βρίζει, είναι δείγμα κακής ψυχικής φόρτισης.
Πως καταντάει έτσι ο άνθρωπος, μερικές φορές!!!

Κατά τα άλλα...  ο Πανιώνιος επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης του Ηλυσιακού με 5-0. Ο προπονητής, Τάκης Λεμονής, χρησιμοποίησε για ακόμα μία φορά, αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων.
Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Μπάλαμπαν. Στο 54' ο Ντούνης έκανε το 2-0 με πλασέ και ένα λεπτό αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Σάμαρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 83' ο Σταματής "έγραψε" το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ: Πρελ, Κοντοές, Γκέζος, Σιόβας, Κούρος, Κουμορτζί, Κούρντι, Κολοβός, Σμυρλής, Μπάλαμπαν, Σταυροθανασσόπουλος.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ανέστης, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Διαμαντόπουλος, Κβιρκβέλια, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Πολάλης, Ντούνης, Σταματής, Γουνδουλάκης.

4 σχόλια:

panthers kastoria είπε...

τι εκανε δηλαδη? :on

IWN1998 είπε...

Ας μην τσιτώνουμε τα πράγματα με τους παίκτες. Σίγουρα δεν πρέπει να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους οπαδούς, δεν είναι επαγγελματικό. Αλλά και οι οπαδοί το παρακάνουν μερικές φορές. Ο Μπάλαμπαν δεν έχει αποδώσει αυτά που πρέπει, υπάρχουν και οι οικονομικές διαφορές και θέματα με το υψηλό συμβόλαιό του, δεν είχε και άλλοτε την καλύτερη συμπεριφορά (με Θρασύβουλο πέρυσι...) αλλά δεν λύνουμε και κάτι με τις αντιπαραθέσεις. Άλλωστε ένα φιλικό είναι πριν τις διακοπές περισσότερο για αποθεραπεία και για να παίξουν και οι νέοι. Τα του συμβολαίου του Μπάλαμπαν ή το τι μπορεί να προσφέρει δεν θα τα λύσουμε από την κερκίδα. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Τώρα το ότι και ο Μπόσκο πρέπει να σέβεται τον εαυτό του και τον επαγγελματισμό του και να μένει μακριά από αντεκλίσεις είναι σίγουρα σωστό ... αλλά έχουμε δει και χειρότερα με Μάκους και καθήμενους στα υβριστικά και πάνω από αυτά... Δεν χρειαζόμαστε σίγουρα το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό...

amanAM είπε...

Επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα, θα πω ακριβώς τι έγινε:
Ένας μεμονωμένος οπαδός, πέταξε μια βρισιά λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου μετά από μια αποτυχημένη ενέργεια του Μπόσκο, και αυτός γύρισε προς την εξέδρα με ύφος τσαμπουκά, και καλά να εντοπίσει ποιός τον έβρισε...

Ο οπαδός επανέλαβε την βρισιά, και ο Μπόσκο κοίταξε προς εμάς όλους, μουρμουρίζοντας (προφανώς) κι αυτός κάποια Γαλλικά.

Λήγοντας το ημίχρονο, συνέχισε να κοιτάζει με αυτό το ύφος ότι και καλά θα μας πηδήξει όλους, και τότε ακούστηκαν περισσότερες αποδοκιμασίες.

Αν και είμαι μετριοπαθής, εκείνη την στιγμή ευχαρίστως θα τον πλάκωνα στα γιαούρτια, εάν είχα μερικά πρόχειρα...

Για παίκτη με την εμπειρία του Μπόσκο, το να μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες, θεωρώ πως είναι απαράδεκτο, ότι οικονομικές διαφορές μπορεί να έχει. Στο φινάλε η παρουσία του στο παιχνίδι, ήταν τέτοια που για άλλη μια φορά απορώ γιατί πήραμε εξ αρχής τον παίκτη αυτό. Προφανώς τον ψωνίσαμε μέσω βίντεο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

IWN1998 είπε...

Δίκιο έχεις...Μακάρι να βρει ομάδα και να φύγει. Αλλά ως τότε ας μην τον κράζουμε. Τι περιμένουμε να δούμε που δεν είδαμε δυο χρόνια τώρα σε ένα ματς με τον Ηλυσιακό για το ξεμούδιασμα;