Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

3η νίκη του Βόλου

Ο Βόλος νίκησε για 3η φορά τον Βάζελο, μέσα στην ίδια χρονιά. Αφού νίκησε με 0-1 μέσα στο ΟΑΚΑ, νίκησε στην τελευταία αγωνιστική με 3-2 σε εκείνο το παιχνίδι που εξαφανίστηκαν τα ball boys, που τόση συζήτηση έγινε... εχθές πάλι νίκησε με 2-1 με μάλιστα με ανατροπή!!! 2 δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και μια ντουζίνα χαμένες ευκαιρίες, παρόλα αυτά ο ανύπαρκτος Παναθλιακός κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στην ροή του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε, και ο πολύς και μέγας Παναθηναϊκός έμοιαζε με σκορποχώρι. Μπράβο στον Ολυμπιακό, είναι κρίμα που έχασε από τον ΠΑΟΚ όπου και με αυτόν είχε χάσει έναν σκασμό ευκαιρίες. Εύχομαι να κατακτήσει τουλάχιστον την τρίτη θέση στα play offs και να βγει τέταρτος ο Βάζελος. Αυτό του αξίζει. Ομάδα που βασίζεται ακόμα στον καραβούτα Καραγκούνη και στις αλητείες του Λέτο, δεν αξίζει τίποτα περισσότερο.Ο  δε Σισέ μπορεί να αισθάνεται πηδηγμένος, διότι όντως τον πηδήξανε για άλλη μια φορά! Ζιμπρίλ, πες την αλήθεια, έχει αρχίσει να σου αρέσει, έτσι δεν είναι? Άιντε τώρα, βάλε ξανά φούστα μπλούζα και τσαντάκι, και τράβα για την Συγγρού.

28 σχόλια:

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Πολύ σκληρός είσαι ρε μάγκα. κοιτά μην την πατήσεις που θα τολμήσεις να μιλήσεις για τη Πανάθα!. Όλοι γίνατε μάγκες κ με άποψη μέσα από ένα PC.
Ας πήγαινες να το πεις από κοντά αυτό κ μη μου πεις ότι θα πήγαινες αλλά φοβάσαι ότι θα σε λιντσάρουν, δε θα σε πείραζε κάνεις.
Όσο κοντή μνήμη κ ας έχουν κ ας λένε όσες παπαριες θέλουν δεν έχει κανένας τίποτα. Αλλά πριν γράψεις σκέψου πρώτα. αλλά ξέρω είσαι κ εσύ μεγάλος p… με χρόνια στα γήπεδα με ιστορία κ μπλα μπλα μπλα....όνειρα γλυκά!!

amanAM είπε...

Ενώ εσύ που μέσα από ένα PC απειλείς ανώνυμα και παριστάνεις τον άντρα, είσαι πολύ πιο μάγκας...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Η ΠΡΩΤΟΙ Η ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΙ ΔΕΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟΥ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΕΞΩ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?? ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ...

amanAM είπε...

Πλάκα έχεις... Δεν πας να τα γράψεις κάπου που να ενδιαφέρονται για την ομάδα σου?

Όταν η ομαδούλα σου παίρνει ανύπαρκτα πέναλτι για να πάρει το χι στην Νέα Σμύρνη (φέτος), όταν βουτάει ο Νίνης και νικάτε ή εξαφανίζονται τα ρηπλέυ για να μην φανεί πόσα μέτρα οφ σάιντ ήταν ο Σισέ (πέρυσι), τι περιμένεις? Ότι δεν θα χαρώ να σας δω να σας ξεφτιλίζει για 3η φορά ο Ολυμπιακός του Βόλου?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ, Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΑΣΤΡΟ! ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SURER LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ 150 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΑΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΝΤΑΓΙΝ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ Ε ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

amanAM είπε...

Δεν είδα τους Παναθηναϊκούς να ενοχλούνται όταν πήρανε πέρυσι ολόκληρο νταμπλ ενώ ο κόσμος τόχε τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι ότι ήταν εξ αρχής κανονισμένο, και ο Μπέος ήταν θαμώνας στα επίσημα του ΟΑΚΑ...

Συμφωνώ μαζί σου, όλα είναι βρώμικα και πουλημένα, το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης αυτής της βρόμικης κοινωνίας.

Αλλά επαναλαμβάνω: Σε λάθος μέρος κλαίγεσαι για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Εγώ είμαι Πανιώνιος, και επέλεξα να είμαι Πανιώνιος γιατί ήξερα τι δεν ήθελα να γίνω: Βάζελος, Γαύρος ή Χανούμι.

Τα προβλήματα του ΠΟΚ δεν με απασχολούν. Σήμερα κουμάντο κάνει ο Ολυμπιακός, εχθές εσείς, προχθές πάλι ο Ολυμπιακός, πιο πριν εσείς και πάλι. Η πράσινη παράγκα δεν ενόχλησε ποτέ εσάς τους Παναθηναϊκούς, όπως δεν ενοχλεί τους Ολυμπιακούς η κόκκινη παράγκα.
Μόνο όταν κάνει ο άλλος αυτά που κάνατε εσείς, μόνο τότε ενοχλείστε.

Για ξεκάρφωμα, πήρε κι ένα πρωτάθλημα η Λάρισα με ντόπες και άλλες ίντριγκες.

Εμείς τουλάχιστον παίρνουμε ένα κύπελο κάθε 10-20 χρόνια, και δεν μας δίνουν πέναλτι ούτε στα φιλικά με τον Ηλυσιακό!!! Ένα είναι βέβαιο: Εμείς είμαστε θύματα και της κόκκινης και της πράσινης παράγκας σας.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Δεν πάει και τόσος καιρός από τότε και όμως είναι λες και πέρασαν… αιώνες. Μόλις πέρσι ήταν που ο Παναθηναϊκός δεν γιόρταζε απλώς την κατάκτηση ενός νταμπλ, αλλά την ολοκληρωτική επιστροφή της ΥΓΕΙΑΣ. Διότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος της πολυμετοχικότητας και όχι δύο τίτλοι και δυο πορείες στην Ευρώπη.

Θυμάμαι σαν τώρα –και δεν θα την ξεχάσω όσα χρόνια κι αν περάσουν– την περσινή φιέστα στο ΟΑΚΑ. Μια από τις καλύτερες στιγμές για κάθε φίλο της ομάδας. Με τις αναμνήσεις να ξαναγυρίζουν στη θέα των «παιδικών» μας ηρώων, τον κόσμο να πλημμυρίζει τις κερκίδες και να κρέμεται από αυτές σαν τα τσαμπιά, το χαμόγελο σε όλους να είναι ως τα αυτιά και την ατμόσφαιρα να μυρίζει από άκρη σε άκρη Παναθηναϊκό. Σκέτη μαγεία…

Ήταν τότε που όποιον κι αν ρωτούσες θα σου έλεγε με σιγουριά ότι η πράσινη δυναστεία ξεκίναγε. Κι ας είχε μόλις ολοκληρωθεί. Ποιος αλήθεια να το ήξερε τότε… Από εκεί και έπειτα το τι ακολούθησε λίγο έως πολύ το θυμάστε. Πώς έφυγαν, πώς γύρισαν και πώς ξανάφυγαν ο Πατέρας με τον Βγενόπουλο, τα αυτογκόλ των Βαρδινογιάννηδων, το ξενέρωμα του κόσμου, την επιστροφή στη μιζέρια και την αβεβαιότητα, το χάλι μας το μαύρο...

Δυστυχώς, και να μην το θέλεις, όλα αυτά είναι που σου ‘ρχονται στο μυαλό αυθόρμητα τούτες τις ώρες. Ήταν να μην πάω στο γήπεδο με την ΑΕΚ. Πήγα όμως, τα λούστηκα και χαλάστηκα. Το γεγονός και μόνο ότι ο Παναθηναϊκός των τριάντα χιλιάδων διαρκείας έκοψε με την ΑΕΚ οκτώ χιλιάρικα μιλάει από μόνο του. Όχι πως έκοβε και πολλά παραπάνω σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο, αλλά ρε αδερφέ, ένα εικοσαρικάκι σε αυτό το ματς το περίμενες.

Πώς τον κατάντησαν, ρε μάγκες, μέσα σε έναν χρόνο αυτόν τον Παναθηναϊκό; Εντελώς ανυπόληπτο, να τον κάνει ό,τι γουστάρει ο κάθε ανύπαρκτος διαιτητάκος που εκτελεί εντολές. Να παίζει μπροστά σε άδεια καθίσματα. Να υπάρχουν συνθήκες εμφυλίου στις κερκίδες, με τους μεν να αποδοκιμάζουν τους δε και τους παίκτες να τρώνε κράξιμο στις αλλαγές. Με συνθήματα τύπου «βάλτε λεφτά στο σύλλογο, μας πρήξατε τα πέη» κλπ. Με απόντες σχεδόν όλους τους μετόχους. Με, με, με…

Μέσα σε όλα τα παραπάνω ο κόσμος πήρε πάντως θέση για μια ακόμη φορά. Ζήτησε από αυτούς που πιστεύει, από αυτούς που του πρόσφεραν όραμα, να εμφανιστούν έστω και στις… καθυστερήσεις και να δώσουν τη λύση. Παράλληλα, έστειλε μία ακόμη φορά μήνυμα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι είναι ανεπιθύμητη, για λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ξανά.

Ακόμη και έτσι, ακόμη και εδώ που έχουμε φτάσει, θεωρώ πως η παρτίδα σώζεται και το έχω γράψει δεκάδες φορές. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρεοκοπήσει από λεφτά όπως εντέχνως συντηρούν κάποιοι, αλλά από αγάπη και όραμα. Λεφτά ΟΛΟΙ τους έχουν, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν βάζει. Διότι μπαίνει μπροστά από οτιδήποτε άλλο ο εγωισμός. Μα έτσι δεν πας πουθενά παρά μόνο προς τον γκρεμό. Αξίζει τον κόπο για ένα καπρίτσιο να φτάσεις ως εκεί; Φυσικά και όχι…

Πραγματικά δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω περισσότερα. Αλλωστε, όπως λένε και οι Κινέζοι, μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Ας δούνε λοιπόν οι μέτοχοι τις περσινές φωτογραφίες, ας φέρουν στο μυαλό τους και το τι ζούμε αυτή τη στιγμή και τότε ίσως καταλάβουν τι έχουν καταφέρει. Προλαβαίνουν, δεν είναι πια και τόσο αργά. Αρκεί να θέλουν...

amanAM είπε...

Πω πω! Αυτά τα έχεις πει στον γιατρό? Κι εκείνος τι απάντησε?

Φιλαράκι, έχεις πρόβλημα. Ενώ εσύ κρεμιόσουνα σαν το τσαμπί για να πανηγυρίσεις την εγκαθίδρυση της πράσινης δυναστείας σου, δεν έβλεπες τίποτα από όσα συνέβησαν, γιατί φοράς πράσινες παρωπίδες.

Τι να πω, κατά τα άλλα βρίσκατε γραφικό τον Τσακίρη... Εσείς είσαστε για τα σίδερα!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φιλαράκι, όσο για το ματς παρωδία της Νέας Σμύρνης…
Το ερυθρόλευκο παράρτημα που διοικείται από τον συνεργάτη του Β. Μαρινάκη, Γ. Βεντούρη, είχε αποκρύπτει όμως την πραγματικότητα που είναι η ακόλουθη:
Α) Σύμφωνα με όσα είπε ο παρατηρητής Μαζαράκης στο διαιτητή Κάκο δεν μπορούσε από τη θέση που βρισκόταν να καταλάβει αν ο αμυντικός του παραρτήματος με τη προβολή του υπέπεσε σε πέναλτι ή έκοψε καθαρά τον Λέτο.
Β) Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο Κουμορτζί αφού είδε κίτρινη, έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη λίγα λεπτά αργότερα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Άρα το παράρτημα έπρεπε να τελειώσει με 10 και να αγωνίζεται με λιγότερους παίκτες στο τελευταίο κρίσιμο μισάωρο. (η φάση έγινε στο 64’)
Γ) Στον πανηγυρισμό του, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που πήρε το παράρτημα, Μήτρογλου, έδειξε σε όλους το σώβρακο του και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη. Σύμφωνα με τον κανονισμό 12 του κανονισμού του παιχνιδιού της FIFA, ένας παίκτης αποβάλλεται όταν χρησιμοποιεί προσβλητική γλώσσα ή χειρονομία. Το να κατεβάσει κάποιος το βρακί του δεν είναι προσβλητική χειρονομία; Άρα δεν θα έπρεπε να τελειώσει με 9 η ομάδα; Άρα γιατί εξέδωσαν ανακοίνωση και υπέρ ποιας ομάδας έγινε η αλλοίωση του αποτελέσματος;

amanAM είπε...

Βαριέμαι τραγικά να ασχοληθώ να σου απαντήσω. Βολέψου προς το παρόν με την τρίτη ήττα από τον Ολυμπιακό του Βόλου, κι όταν πάψετε να είσαστε τέτοιο τσίρκο, τότε θα το κουβεντιάσουμε όσο θέλεις.

Κακό πράγμα οι παρωπίδες. Σε φαντάζομαι να κρέμεσαι σαν το τσαμπί για να απολαύσεις το περσινό νταμπλ, και ακόμα γελάω. Νάσαι καλά. Το γέλιο είναι πολύτιμο αγαθό, κι εσύ μου έφτιαξες την μέρα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ!!ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!! Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ!!! ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!! Κ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! Κ ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΕΣ!!ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!!ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ Κ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ Κ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΣΕΒΑΣΤΟ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ, ΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ 13ο ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΗΜΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥΣ...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ??? Ε ΟΧΙ...

amanAM είπε...

Τουλάχιστον εμείς οι Πανιώνιοι, έχουμε χορτάσει στις καρπαζιές και στις πίκρες, που όταν σπανίως και που χαρούμε για κάτι, ξέρουμε ότι έρχονται ξανά τα δύσκολα αμέσως μετά.

Ενώ εσείς οι οπαδοί των λεγόμενων μεγάλων ομάδων, έχετε την ψευδαίσθηση ότι είναι θέμα χρόνου να είσαστε κάτι σαν βασιλιάδες...

Πίκρα κι εμείς, αλλά κι εσείς πίκρα.

lefterix είπε...

Αντωνάκη, βλέπω ότι το γύρισες σε βαζελο-blogto το θέμα σου...
Άντε και του χρόνου πρωτάθλημα!!!

cdu είπε...

Ρε συ Αντώνη, απίστευτο το κόλπο σου για να ανεβάσεις τα σχόλια στο blog. Την άλλη φορά φτιάξε και κανένα κίτρινο κύλωπα.

amanAM είπε...

Πέραν της πλάκας, είναι καλό να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις όλοι, κι όχι να συζητάμε μεταξύ μας οι Πανιώνιοι μόνο.

Συνήθως δεν ενδιαφέρουν τους άλλους τα θέματα που αφορούν τον Πανιώνιο, που κατά πλειονότητα είναι η θεματολογία του μπλογκ αυτού.

Αντίστοιχα, ούτε εγώ κόπτομαι για τα προβλήματα ενός οπαδού του Παναθηναϊκού. Από τα σχόλια αυτού του μεμονωμένου οπαδού με το ψευδώνυμο "κανένας", βλέπουμε με πόση άνεση επικαλείται το ανθρώπινο λάθος και αποδέχεται την άποψη του όποιου ειδικού περί διαιτησίας, όταν τον συμφέρει... Στις υποτιθέμενες κάρτες όμως κατά του Πανιωνίου, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθη, απλώς ο διαιτητής του ίδιου αγώνα εκτελούσε εντολές από την κόκκινη παράγκα! Το ότι ο διαιτητής ας πούμε δεν είδε τι συνέβη και κατέβηκε το σορτσάκι του Μήτρογλου, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο, ενώ σοκαρίστηκαν τα χρηστά ήθη του, επειδή αποκαλύφτηκε το μαγιό του Μήτρογλου!

Επαναλαμβάνω: ο ίδιος ανεπαρκής διαιτητής, του ίδιου αγώνα!!!

Το ότι για παράδειγμα ο Λέτο έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο, ούτε το πρόσεξε ο πράσινος οπαδός, ούτε το θυμάται, ενώ το ότι σε κάθε φάση που έκανε θέατρο ή διαμαρτυρότανε ο "φουστανάτος" σούπερ σταρ τους, έπρεπε να δέχεται κι από μια κάρτα, αυτό είναι ψιλά γράμματα.

Ο Νίνης και ο Καραγκούνης, δεν έπρεπε να συμπληρώνουν ούτε δεκάλεπτο σε κανέναν αγώνα, λόγω προκλητικού θεάτρου, ούτε αυτό το προσέχει, και όλο και κάποια γνώμη κάποιου αρμόδιου θα επικαλεστεί γι αυτό.

Η κουβέντα που κάναμε, δείχνει το μέγεθος του προβλήματος της αδυναμίας να συνεννοηθούμε.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Καλημέρα,
Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά όλο το ανθρώπινο δυναμικό αυτής της σεβαστής ιστοσελίδας να εισηγηθεί στον ιδιοκτήτη της εκ μέρους μου (ίσως κ πολλών ακόμα) ο κ. ΚΑΝΕΝΑΣ να μας παρουσιάζει άρθρα του 3 φορές τουλάχιστον σε καθημερινή βάση!
Υ.Γ. γνωρίζω ότι το να χαίρεσαι με τον πόνο του συνανθρώπου σου είναι αμάρτημα, αλλά κ το γέλιο είναι υγεία!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Και ο ύμνος συνεχίζει πρωταθλητή σε ΟΛΑ τα σπορ παντοτινέ. Αναλυτικά όλες οι επιτυχίες του τριφυλλίου:

Ποδόσφαιρο (πέρυσι)
Βόλεϊ αντρών (πλάκα κάνεις)
Πόλο (ούτε ένα για δείγμα)
Χόκεϋ επί ζεστού πάγου 1.398 τίτλοι
Χόκεϋ επί καμένου χόρτου 3.589 τίτλοι
Χόκεϋ επί θαλάσσης 8.963 τίτλοι
Χόκεϋ επί άμμου 4.632 τίτλοι
Χόκεϋ χωρίς μπαστούνια 547 τίτλοι
Golf 2.874 τίτλοι
Golf GTI (δεν συμπεριλαμβάνεται στα αθλήματα αλλά το βάζουμε για λόγους εντυπώσεων) 963 τίτλοι
Bowling χωρίς κορίνες 7.325 τίτλοι
Σκι βουνού 25.368 τίτλοι
Σκι θαλάσσης 85.632 τίτλοι
Σκι εδάφους – εδάφους 8.964 τίτλοι
Σκι αέρος – αέρος 41.785 τίτλοι
Σκι χωρίς πέδιλα 100.001 τίτλοι
Ξερή 74.258 τίτλοι
Δηλωτή 32.658 τίτλοι
Πρέφα 12.587 τίτλοι
Κουμ – καν 96.321 τίτλοι
Μπιρίμπα 65.854 τίτλοι
Θανάσης 74.256 τίτλοι
Ποιος Θανάσης 52.965 τίτλοι
Μακροβούτια 62.145 τίτλοι
Χαρτοκοπτική 215.365 τίτλοι
Οικοκυρικά 87.256 τίτλοι
Πλέξιμο 36,698 τίτλοι
Αμάδες 96.547 τίτλοι
Πεντόβολα 41.256 τίτλοι
Κουτσό 12.589 τίτλοι
Κυνηγητό απλό 12 τίτλοι
Κυνηγητό από οπαδούς 2 τίτλοι
Καλαματιανό 259 τίτλοι
Κυβίστηση 854.254 τίτλοι
Πέταγμα αετού 999

ΣΥΝΟΛΟ ΤΙΤΛΩΝ ΠΑΟ 1.985.547
Σύντομα και 2 εκατομμύρια

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

H λογική ενός Παναθηναικού:

1)Ο Ολυμπιακος ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος φετος,που σημαινει οτι δεν εχει αδικιθει ποτε και πεζει την χειροτερη μπαλα του πρωταθληματος

2)Ο Παναθηναικος ειναι η πιο αδικημενη ομαδα του πρωταθληματος φετος,που σημαινει οτι δεν εχει ευνοηθει σε κανεναν αγωνα.

3)Επισης αυτη η ομαδα πεζει την καλυτερη μπαλα του πρωταθληματος

4)Επισης συμφωνα με την λογικη ενος Παναθηναικου,ο Μαρινακης ειναι πιο βρομικος απο τον Βαρδινογιανη...
5)Τελος, συμφωνα με την ιδια λογικη,ο Παναθηναικος,αν νικουσε στο Καραισκακη θα ηταν πρωταθλητης(?)παρολο που θα βρισκοταν στο -4...
Αν κατι σας φαινεται παραξενο σε αυτα που γραφω,μην ανησυχειται...ειναι το IQ που ολων των οπαδων του Παναθηναικου που θεωρουν την ομαδα τους αδικημενη.

Αν ο Ολυμπιακος νικησε με διαιτιτικο λαθος τον Παναθηναικο σημερα,τοτε μηπως εγινε το ιδιο και στο ΟΑΚΑ?Μηπως ο ΠΑΟ νικησε με διαιτιτικο λαθος τον Ολυμπιακο?
Ειδατε λοιπον που ειναι η μια και μοναδικη φορα στο φετινο πρωταθλημα πουτ αδικηθικατε,και μπορειτε τωρα να φανταστειτε πως νιωθουν ο ΑΡΗΣ 2 φορες,η Καβαλα,ο Πανιωνιος,ο Πανσεραικος,η Κερκυρα και ο Ολυμπιακος στο πρωτο ματσ που τους νικησατε με τον ιδιο τροπο?
Οταν παραδεχτειτε οτι εχετε ευνοηθει κι εσεις φετος,τοτε να ερθετε φορωντας παντελονια και να πειτε οτι αδικηθηκατε.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Go home κουφάλες κατακτητές
εδώ είναι Ελλάδα
Εδώ είναι Ελλάδα, Ανατολή
είμαστε όλοι αραπάδες,
είμαστε όλοι αραπάδες, Τσιγγάνοι, Γύφτοι
Μοϊκανοί, Μοϊκανοί

amanAM είπε...

Ρε σεις παιδιά, δεν έχει νόημα να τσακώνεστε και να αλληλοσπαράσσεστε, είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός, τα ίδια σκατά είναι οι ομάδες σας. Είναι σαν να συζητάτε ποιός έκλεψε περισσότερα και ποιός έβλαψε πιο πολύ την χώρα, το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.

Οι κλέφτες είναι μέσα στην Βουλή,
Αυτοί πρέπει να πέσουνε στην βήτα Εθνική.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

Παρακαλώ να σβηστούν τα υβριστικά συνθήματα από αυτόν που τα ανάρτησε, για να μην αναγκαστώ να το κάνω εγώ.

Άλλο ο διάλογος, η πλακίτσα κλπ, κι άλλο οι βρισιές.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ορίστε δείχνουμε επίπεδο φίλε admin!!!

amanAM είπε...

Ευχαριστώ πολύ!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Θέλω να απολογηθώ φίλε – κάτοχε του Blogger…

Ομολογώ ότι πάντα μ' άρεσε να βασανίζω. Από μικρός έκοβα τα ποδάρια στα μυρμήγκια και τα φτερά στις μύγες. Μεγαλώνοντας άρχισα να κυνηγάω τις γάτες που τόσο σιχαινόμουν. Όσο πιο αδύναμοι τόσο πιο καλά, η όρεξή μου μεγάλωνε με τον πόνο του άλλου. Θυμάμαι, όταν έδειρα μια γριά ζητιάνα γύφτισσα αισθάνθηκα ότι τα αγγεία μου πήγαιναν να σπάσουν από την ηδονή!!! Η φύση μου όμως με ωθούσε σε ακόμα πιο αισχρές πράξεις, πάντα έκανα πράγματα χειρότερα από πριν στην προσπάθεια να βρω λίγη χαρά….

Όταν είχα πια διαπράξει όλα τα αδικήματα του Π.Κ., εκτός απ' αυτά σχετικά με την υπηρεσία, νόμιζα ότι είχα φτάσει στο ζενίθ, ότι τίποτα πια δε θα μπορούσε να μου προσφέρει ηδονή. Ώσπου ανακάλυψα το βάζελο και τα βαζελόπαιδα. Αμέσως έγινα γαύρος και έκτοτε κάθε μέρα μου είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά λέει ο ποιητής και ο πόνος του βάζελου είναι αυτά τα ηδονικά μυρωδικά. Πόνος χωρίς σκούξιμο, καφές χωρίς τσιγάρο. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ που σκούζετε, η χαρά που δίνετε προστίθεται στη χαρά που μου δώσατε κ φέτος!!! Είστε η σωτηρία του Ανθρώπου που ζει σύμφωνα με τις επιταγές της φύσης.

amanAM είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι σας στερούν άδικα την χαρά. Θα έπρεπε να κανονιστεί ένα παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με φιλάθλους, ελεύθερη είσοδος άνω των 18 και χωρίς αστυνομία. Κατά προτίμηση στο ΟΑΚΑ, γιατί χωράει πιο πολλούς.

Οι ομάδες δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστούν, άλλωστε δεν νομίζω να πάει κάποιος που να ενδιαφέρεται γι αυτό.

Να κλείσουν τις πόρτες, και χαρείτε το όσο θέλετε. Να μεταδίδεται ζωντανά το τι θα συμβεί, για να βγουν από τις διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έξοδα επισκευών.

Χαρείτε το, απολαύστε το, και εκτονωθείτε όπως σας αρέσει.

amanAM είπε...

Πάλι ο Μπρέσκα είχε δοκάρι στο 0-0, ο δε διαιτητής ακύρωσε κανονικότατο γκολ με το οποίο ο Βόλος ισοφάρισε σε 1-1, αλλά επισήμως το σκορ παρέμεινε 1-0 υπερ του Βάζελου, της ομάδας που με το σπαθί της νικάει...

Παρόλα αυτά, ο Βόλος έκανε άλλη μια φορά ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, και τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη με 3-0. Μπράβο του, μετά από 3 ήττες βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Βόλο. Με τον διαιτητή στο πλευρό του.

19/5/11