Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Συμπάσχω με τους οπαδούς του Ηρακλή

Δεν μπορώ να χαρώ που ξεπεράσαμε τον σκόπελο της έφεσης, αισθάνομαι άσχημα για τους οπαδούς του Ηρακλή που η ομάδα τους σώθηκε στα γήπεδα και έπεσε κατηγορία στα χαρτιά. Εύχομαι να επανέλθουν γρήγορα στην πρώτη κατηγορία, γιατί με τον Ηρακλή μας ενώνουν πολλά. Πέραν ότι είναι μια επίσης ιστορική ομάδα, πέραν ότι έχει αναδείξει αξιόλογους ποδοσφαιριστές με αποκορύφωμα τον κορυφαίο ίσως Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Βασίλη Χατζηπαναγή, οι οπαδοί του Γηραιού είναι αυτοί οι Θεσσαλονικείς που παρόλο που όλοι τριγύρω τους ήταν ΠΑΟΚ ή Άρης, αυτοί επέλεξαν το διαφορετικό.

Είναι κρίμα να πέφτουν έτσι οι ομάδες κατηγορίες.

Εύχομαι στον Πηλαδάκη να μην δει ποτέ ξανά την Βρωμο-ομάδα του στην πρώτη κατηγορία, και να πάει ακόμα πιο κάτω.


4 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Προς τους φίλους του Γηραιού:

Η Ιστορία δεν πεθαίνει από τις χάρτινες αποφάσεις. Οι ομάδες είναι οι οπαδοί τους. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα τους, υπάρχει η ελπίδα της νέας αρχής μετά την πτώση. Με πραγματική συναίσθηση της πίκρας σας και με την αντίληψη ότι εκφράζω και άλλους πολλούς Πανιώνιους.

cdu είπε...

Και εγω θέλω να πώ πως νιώθω πολύ άσχημα με την τιμωρία του Ηρακλή.

Κουράγιο ρε σεις.

Ναι, είμαστε ανταγωνιστές πάντα αλλά σας σέβομαι για την τρέλλα σας και τη διαφορετικότητα σας, σαν τη δικιά μας.

amanAM είπε...

Οι γελοίοι δημοσιοκάφροι του πρωινού του ΣΚΑΙ, είπανε πως δεν καταλαβαίνουν γιατί κάποιοι οπαδοί (του Ηρακλή) κάνουν φασαρία για τα συμφέροντα μιας ανώνυμης εταιρείας (ΠΑΕ Ηρακλής).

Οι ίδιοι δημοσιοκάφροι, είναι που γελάνε και χαριεντίζονται με τις ώρες, όταν η αγαπημένη τους γαβροομάδα κερδίζει, και δεν μιλιούνται όταν χάνει!

Αφού δεν πρέπει να τρέχει τίποτα όταν χάνει μια Ανώνυμη Εταιρεία, όταν αδικείται, όταν καταδικάζεται να πέσει κατηγορίες στα χαρτιά, κλπ, τότε να αδικηθεί η ομάδα σας με σήμα τον φούστη με το δάφνινο στεφάνι, να σας δούμε τότε για το ήθος, τον πολιτισμό και την ανωτερότητα σας!

Εγώ τους Ηρακληδείς τους θεωρούσα πάντα αδέλφια, και δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά μου όταν σήκωσε το κύπελο με εκείνη την υπερομάδα που έπαιζε μπαλάρα!

Όταν στα Ελληνικά γήπεδα κυκλοφορούν ομάδες τραμπούκων που τα σπάνε μαστουρωμένοι, όταν διακόπτονται αγώνες και στο τέλος απονέμεται το κύπελο στους τραμπούκους, όταν όλοι ξέρουμε πως κάποια (τα περισσότερα) παιχνίδια είναι στημένα, οι διαιτητές πιασμένοι, όλα είναι ένα σκηνικό διαφθοράς, μίζας και ρεμούλας, δεν μπορεί μια ομάδα να πέφτει κατηγορία για "τυπικούς" λόγους.

Μετά τον αποκεφαλισμό του Ηρακλή, εύχομαι να λύθηκαν όλα τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

zouri1 είπε...

Και εγω συμπασχω με τους οπαδους του Ηρακλη.οσο για τον Πηλαδακη ...