Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

εξασφαλίστηκε η αδειοδότηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του "novasports.gr", ο Πανιώνιος εξασφάλισε την πολυπόθητη αδειοδότηση και θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2011/12. Σε λιγότερο από 30 λεπτά ολοκληρώθηκε η διαδικασία, με τον πρόεδρο της επιτροπής να απορεί γιατί οι "κυανέρυθροι" δεν δικαιώθηκαν με την πρωτόδικη απόφαση.

Αφού εξέτασε τα στοιχεία της υπόθεσης της αδειοδότησης και τα απαραίτητα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο ορκωτός λογιστής, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ εξέφρασε την απορία του για την πρωτόδικη απόφαση, που ήταν καταδικαστική για την ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης.

Το "παρών" στα γραφεία της Ομοσπονδίας έδωσαν οι Γεράσιμος Βεντούρης και Κώστας Τσολακάκης, αλλά και ο Σίτο Ριέρα και οι νομικοί εκπρόσωποι των Μάχο και Μπάλαμπαν, των τριών ποδοσφαιριστών δηλαδή, που αποτέλεσαν άθελά τους "εμπόδιο" στην αδιεοδότηση της ομάδας. Οι άνθρωποι της επιτροπής μάλιστα, ρωτούσαν αυτούς του Πανιωνίου για ποιο λόγο υπάρχει τόσο μένος από τη μεριά της Λάρισας προς την "κυανέρυθρη" ΠΑΕ.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή ζήτησε και τη γνώμη του ίδιου του Σίτο Ριέρα για την κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο, με τον Ισπανό άσο να δηλώνει χαρακτηριστικά: "Τα πάντα είναι υπέροχα στον Πανιώνιο. Είμαι χαρούμενος κι εγώ και οι συμπαίκτες μου, που αγωνιζόμαστε στον Πανιώνιο και δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε πληρωθεί και εγώ και οι συμπαίκτες μου, αυτά που δικαιούμασταν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου του 2010". 
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=81605&Sport=1&Competition=1713&Season=84545&Country=82&Team=16705&Period=196737

7 σχόλια:

vyruss είπε...

Ρε παιδιά, ο υπαλληλάκος της πρωτοβάθμιας θα πληρωθεί τώρα ή θα του τα παρακρατήσουνε μια που δεν έγινε η "δουλειά";

amanAM είπε...

Μισή ώρα κράτησε η διαδικασία... Πόσες ώρες χρειάζονται για να βγάλουν μια κωλοαπόφαση?

Είτε δώσαμε τα στοιχεία που οφείλαμε, είτε όχι. Τι μαγειρεύουν τόσες ώρες?

amanAM είπε...

θεωρώ πως είναι άδικο να πέφτουν κάποιες ομάδες στα χαρτιά, δήθεν για χρέη, όταν είναι γνωστό πως και όλες οι άλλες ομάδες επίσης χρωστάνε... Τι σημαίνει να έχουν διακανονιστεί τα χρέη, όταν τα έσοδα είναι δεδομένα και δεν καλύπτουν τα έξοδα έτσι κι αλλιώς...
Οι έλεγχοι δεν είναι ουσίας, αφού το ζητούμενο είναι η παρουσίαση ενός φακέλου που να είναι τυπικά εντάξει, ενώ την ουσία δεν την εξετάζει κανένας.

Σε περίπτωση που θα εξεταζότανε η ουσία, τότε... ίσως δεν θα έπρεπε να υφίσταται καθόλου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πράγμα που θα έβρισκε εμένα τουλάχιστον σύμφωνο!

Ιδιωτικά συμφωνητικά, μηδενικά συμβόλαια, μεταγραφές ενώ χρωστάνε σε παίκτες και για τις μεταγραφές της περασμένης διετίας και βάλε, μαϊμού αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων όχι για να επενδυθούν τα χρήματα αλλά να κεφαλαιοποιήσουν τα υπάρχοντα χρέη... αυτά είναι σε ημερήσια διάταξη σε όλες τις ΠΑΕ!

Δεν γνωρίζω τα προβλήματα του Ηρακλή, αλλά τα δικά μας είναι σαφώς λιγότερα από αυτά που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ.

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω με ποιά διαδικασία δικάζει αυτή η συγκεκριμένη επιτροπή.Υπό κανονικές συνθήκες, στις δευτεροβάθμιες επιτροπές δεν γίνεται ακροαματική διαδικασία διαρκείας, αφού αφενός δεν μπορούν να εξεταστούν μάρτυρες, αλλά το κυριότερο ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή δεν εξετάζει νέα στοιχεία και μάρτυρες. Θεωρητικά λοιπόν ούτε η δκή μας υπόθεση έπρεπε να κρατήσει τράντα λεπτά ούτε του Ηρακλή τόσες ώρες.

Έτσι όμως μας παρουσιάστηκαν τα πράγματα δείχνει να χρειάστηκαν τα μέλη της επιτροπής πολλές περισότερες διευκρινήσεις για τον φάκελο του Ηρακλή... Αυτό δεν είναι κατ' αρχήν ούτε καλό, ούτε κακό...

Ας περιμένουμε τις εξελίξεις, ελπίζοντας για το καλύτερο και χωρίς να θεωρούμε απόλυτο κριτήριο τον χρόνο που κράτησε η διαδικασία.

amanAM είπε...

Μέχρι την Παρασκευή θα είμαστε στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα. Την Παρασκευή θα μάθουμε εάν τα φάγαμε στον κώλο, ή εάν την γλυτώσαμε προς το παρόν.

Και λέω προς το παρόν, γιατί όταν πέσεις στον λάκκο αυτό, πιθανόν να ξαναπέσεις εκεί σύντομα.

Προς το παρόν, ο κώλος μας κινδυνεύει.

vassilis είπε...

οχι δεν θα είμαστε

"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:







1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής."

panthers kastoria είπε...

http://pantherskastoria.blogspot.com/