Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Όλοι στο Αρτάκης

Σήμερα στις 7 παρά τέταρτο, παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι εναντίον της Βουλιαγμένης. Πρέπει να νικήσουμε, και να διεκδικήσουμε μετά εκτός έδρας την πρόκριση μας στον τελικό του πρωταθλήματος του πόλο.

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Πρέπει να γεμίσει το κολυμβητήριο σήμερα.


5 σχόλια:

τρελοπανιωνιος είπε...

εκανα και εγω την ιδια αναρτηση, πρωτα απο ολα θα ειναι ενα φοβερο παιχνιδι και δευτερον μεγαλησ σημασιας,καλη τυχη στην ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

amanAM είπε...

o κόσμος ανταποκρίθηκε, το γήπεδο ήταν αρκετά γεμάτο, και σίγουρα βοήθησε με την παρουσία του.

Τελικά, μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μερικές παράξενες διαιτητικές αποφάσεις, νικήσαμε στα πέναλτι. Το Σάββατο ακολουθεί το τρίτο παιχνίδι στην Βουλιαγμένη, αυτήν την φορά χωρίς τον Θωμάκο, που πήρε κόκκινη κάρτα ενώ ήταν στον πάγκο!

Η Βουλιαγμένη υπερτερούσε σε αμυντική λειτουργία, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα μας ήταν περισσότερο κουρασμένη. Παρόλα αυτά και παρά την εχθρική διαιτησία, ο mvp του παιχνιδιού, ο τερματοφύλακας μας ο Γαλανίδης, εκτός από τις σημαντικές αποκρούσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα, απόκρουσε και 2 πέναλτι και μας χάρισε την νίκη.

amanAM είπε...

Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, φέρθηκε εντελώς αλήτικα αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, και έγινε σύρραξη. Αυτός φαντάζομαι θα παίξει στο παιχνίδι του Σαββάτου, μόνο ο Θωμάκος θα λείψει!!!

tsines είπε...

μακάρι να περάσουμε αλλά πλέον δεδομένο δεν είναι τίποτα ... φέτος και η βουλιαγμένη είναι αρκετά δυνατή και το ματς θα είναι στα ίσα και ντέρμπι
θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μας έχουν αποκτήσει πλέον εμπειρία τέτοια ώστε τόσο κρίσιμα ματς να μπορούν να τα "καθαρίσουν" και να μας οδηγήσουν σε ένα ακόμα τελικό

amanAM είπε...

Το Σάββατο θα πάω στην Βαουλιαγμένη, κι ελπίζω να πανηγυρίσω μια σπουδαία νίκη. Η Βουλιαγμένη έχει ανέβει, δεν θα είναι εύκολο, αλλά σίγουρα δεν είναι και αδύνατο.