Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ανανεώσεις συμβολαίων

Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν σήμερα (6/5) οι Φανούρης Γουνδουλάκης και Μάρκους Γιόνσον, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Γεράσιμο Βεντούρη και συζήτησαν για την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Στους δύο ποδοσφαιριστές έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις και πλέον αναμένεται η απάντησή τους. Από τον Πανιώνιο αισιοδοξούν ότι οι προτάσεις που έγιναν θα ικανοποιήσουν τους δύο παίκτες και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Άλλωστε, αυτό αποτελεί κοινή επιθυμία της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουβέντα με τους δύο παίκτες έγινε σε καλό κλίμα και επικρατεί αισιοδοξία για την παραμονή τους.
Όσον αφορά στον... τρίτο της παρέας, τον Γιάννη Κοντοέ, δεν έγινε κάποια συνάντηση την Παρασκευή (6/5), χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του.
Άλλωστε, οι δύο πλευρές θα τα πουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με την πρώτη ευκαιρία που θα προκύψει.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/58226-Protash-se-Goyndoylakh-Gionson

3 σχόλια:

panthers kastoria είπε...

ο γουνδουλακης αμοιβεται με 200.000 και ζηταει περισσοτερα.... ο γιονσον περνει 140.000-150.000 και του ζητησαν να του μειωθει ο μισθος 20% και το σκεφτεται.... μαλλον ο γουνδουλακης δεν θα μεινει.... εγω προσωπικα αν ειναι να περνει πανω απο 200.000 δεν τον θελω... ειναι οικονομικο βαρος.... ετσι και αλλιωσ στην θεση του εχουμε επιλογες(σαμαρης,ριερα,αν γυρισει ο εστογιανοφ και αυτος) για τον γιονσον πρεπει να μεινει γιατι αν φυγει και ο κοντοες θα πρεπει να βρουμε 2 δεξιοποδαρους και εναν αριστεροποδαρο ....

amanAM είπε...

150 και 200 χιλιάρικα?
Πλάκα κάνεις!
Οι γιατροί δουλεύανε στο ΙΚΑ για 25-30 χιλιάρικα τον χρόνο, και τους τα μείωσαν!!! Άρε Φανούρη, κοστίζεις όσο 5 γιατροί που φάγανε τα Πανεπιστήμια με το κουτάλι.

panthers kastoria είπε...

xaxaxa ναι ρε και το μονο που κανει ειναι να βαραει ενα τοπι
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128639073 οι πληροφοριες μου