Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ήττα από την Βουλιαγμένη, με 11-10

Παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση, και κόντεψα να την σπάσω από τα νεύρα μου. Αίτια οι διαιτητές και οι σχολιαστές που τα έβλεπαν μονομερώς όλα. Είναι απίστευτο τι βλέπει ο καθένας όταν έχει παρωπίδες, και ταυτοχρόνως πόσα δεν βλέπει.

Η διαιτησία ήταν απίστευτα εχθρική κατά του Πανιωνίου, και αφού μετρήσανε σαν κανονικό ένα γκολ εμφανώς οφσάιντ, δεν μπόρεσαν να κάνουν τα στραβά μάτια στο εκτός φάσης αντιαθλητικό φάουλ που επέσυρε την οριστική αποβολή χωρίς αντικατάσταση ενός παίκτη της Βουλιαγμένης, αλλά... παραδόξως αποβλήθηκε και ο προπονητής μας!

Δεν έφταναν αυτά, η Βουλιαγμένη με παίκτη λιγότερο για 4 λεπτά έβαλε 2 γκολ, μοναδικό επίτευγμα για ομάδα που αντιμετωπίζει τέτοια κατάσταση, που φυσικά συντελέστηκε με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα των διαιτητών. 

Πάντως, παρόλα αυτά το παιχνίδι χάθηκε από την νευρικότητα και τις κακές επιλογές σε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο δεν πετύχαμε κανένα γκολ.

Την ερχόμενη Τετάρτη πρέπει να πετύχουμε το 1-1, και να διεκδικήσουμε την είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος στην Βουλιαγμένη στο τρίτο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: