Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πανιώνιος Φωστήρας 2-1

Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος νίκησε στο τέλος με 2-1 τον Φωστήρα. 

Το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου. Ίσως η μόνη αξιόλογη φάση, ήταν το δεύτερο γκολ του Κοντοέ. 
Από τα νέα παιδιά που δεν ήξερα, ξεχώρησα το ψηλό παιδί με το νούμερο 14, που έπαιζε αριστερά στο πρώτο ημίχρονο. Κάποιος είπε πως λέγεται Βλάχος, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καλός και ο Κολοβός, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σαλαλί έχασε κάνα δυο ευκαιρίες, το παιδί αυτό δεν έχει καμία επαφή με τα δίχτυα, ιδίως η δεύτερη είναι από αυτές που δεν χάνονται. Ο Κουμορτζί και ο Μπάλαμπαν πρέπει να πάνε από τώρα διακοπές, ενώ ο Πρελ πρέπει να πάει σπίτι του όσο είναι καιρός. Ο Πρελ κατάφερε να αποβληθεί σε φιλικό παιχνίδι, αφού βγήκε στο 22' εκτός περιοχής, έχασε την μπάλα, και την έπιασε με το χέρι για να μην δεχτεί γκολ στην συνέχεια της φάσης. Ο άνθρωπος δεν κάνει, δεν βρισκότανε τυχαία στα αζήτητα τον περασμένο χειμώνα.
Ο Σάμαρης με αδικαιολόγητα πολλά νεύρα, αλλά και με την ασίστ στον Κοντοέ. 

Φυσικά δεν είδαμε κανέναν από τους "δανεικούς", τον Κούκετς και τον Όμο, άφαντοι ο Ριέρα και ο Μάχο.

Τα γκολ τα πέτυχα με την μικρή μου καμερίτσα:




ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 
Α' ημίχρονο: Πρελ (22' Ανέστης), Γιόνσον, Λάτκα, Κβιρκβέλια, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Σαλαλί, Σβέρκος, Μπούζας, Κούρος, Βλάχος.
Β' ημίχρονο: Ανέστης, Σιόβας, Κοντοές, Κολοβός, Κουμορτζί, Σάμαρης, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Μπάλαμπαν, Γκέζος, Σμυρλής, Σταματής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής δήλωσε: "Ηταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για εμένα. Ηταν ένας συνδυασμός, καθώς ήθελα να δω σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μου, αλλά και παράλληλα να δώσω την ευκαιρία σε κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Από τα νέα παιδιά υπάρχουν κάποια που με έχουν προβληματίσει ευχάριστα. Μάλιστα δεν αποκλείεται μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας, για κάποιες μέρες να αναλάβω την προπόνηση της ομάδας Νέων και να γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια, ειδικά γι αυτά τα παιδιά".

Στην συνέχεια τόνισε: "Μένει να κάνουμε ένα ακόμα ραντεβού με τον πρόεδρο. Δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά θέματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να προγραμματίσουμε διάφορα πράγματα και να οργανωθεί ο σύλλογος. Από την πλευρά της η διοίκηση έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να βάλουμε βάσεις στην ομάδα γιατί το μέλλον είναι δύσκολο".

2 σχόλια:

antunix είπε...

Αν εννοείς τους δανεικούς του Ολυμπιακού, μετά το Πάσχα γύρισαν στου Ρέντη και προπονούνται με την ομάδα τους. Ο Μήτρογλου, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό, και τον ξαπέστειλε, ενώ ο Γκαλίτσιος θα φύγει.

Waspros Rebobas είπε...

o maxo ekei htan evlepe ws filathlos ton agwna k kati epsaxne...Mallon ton apeghto....