Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Στο νάρθηκα ο "Λόλο"

ενώ οι πληροφορίες θέλουν το Νίκο Νιόπλια να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στον κυανέρυθρο πάγκο, η ζωή στον Πανιώνιο συνεχίζεται. Ο Εστογιάνοφ έχει υποστεί κάταγμα και θα αγωνίζεται με νάρθηκα για 6-8 εβδομάδες, οι Μάρτινς και Πέντιγκριου ήρθαν για να δοκιμαστούν, ενώ ο Τσακίρης είχε την Παρασκευή (27/3) σύσκεψη με στελέχη της ΠΑΕ.


Ο 44χρονος τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων έχει ήδη ενημερώσει την ομοσπονδία (ΕΠΟ) για την αποχώρησή του, γεγονός που δείχνει ότι οι συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Πανιωνίου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Υπογραφές βέβαια δεν έχουν πέσει, οπότε το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό.

Στο μεταξύ, οι αρχικές προβλέψεις για τον Εστογιάνοφ επιβεβαιώθηκαν και ο ουρουγουανός έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι. Παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Θα του τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας για 6-8 εβδομάδες και με αυτόν θα μπορεί τόσο να προπονείται όσο και να αγωνίζεται κανονικά.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ματίας Λάνγκαμπ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, κατά την διάρκεια της προπόνησης που έγινε την Παρασκευή (27/3) στο Κορωπί. Ο γερμανός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο (28/3), ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και ο Πανιώνιος ψάχνεται για την ενίσχυσή του. Κινούμενος σε αυτή την κατεύθυνση, έφερε στην Πλατεία δύο παίκτες για να δοκιμαστούν, τους Αντρε Μάρτινς και Αντριου Πέντιγκριου.

Ο πρώτος είναι πορτογάλος, 22 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και την επίθεση, ενώ ο δεύτερος είναι άγγλος (23 ετών) και είναι αμυντικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέντιγκριου είχε δοκιμαστεί τον Ιανουάριο και από την ΑΕΚ. Αμφότεροι θα αγωνιστούν στον φιλικό αγώνα με τον Θρασύβουλο το Σάββατο (28/3 15:30GR) στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Σύσκεψη Τσακίρη και συνεργατών

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Τσακίρης συναντήθηκε την Παρασκευή (27/3) με τους συνεργάτες του και συζήτησαν για τον οικονομικό προγραμματισμό της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν. Ενα από τα θέματα που συζητήθηκε ήταν και το μέρος που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία, με την Ιταλία να παρουσιάζεται ως αρκετά πιθανός προορισμός.
www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: