Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

δηλώσεις Ρεκόμπα και Σταματόπουλου

Απογοητευμένος απο το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Γιώτης Σταματόπουλος. Ο τεχνικός του Πανιωνίου υποστήριξε οτι η ομάδα του ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.


"Πιστεύω πως σήμερα ήμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια η καλύτερη ομάδα, ελέγχαμε το παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με αντικανονικό γκολ του αντιπάλου, δεν χάσαμε όμως τον προσανατολισμό μας και ισοφαρίσαμε δίκαια και δίκαια βρεθήκαμε στο β' ημίχρονο μπροστά στο σκορ", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" και πρόσθεσε: "Στη φάση της ισοφάρισης σταθήκαμε άτυχοι κι εκεί που δημιουργήσαμε μια κλασική ευκαιρία με τον Εστογιάνοφ που ήταν μόνος του να κάνει το 3-2 δεχτήκαμε σχεδόν στην επόμενη φάση το γκολ. Ηταν μια στιγμή έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός τιμωρεί αυτά τα λάθη με τον πιο αυστηρό τρόπο, όμως και πάλι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Λάτκα", για να καταλήξει, λέγοντας: "Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για την ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια Ολυμπιακό για την κατάκτηση τίτλου".

Ρεκόμπα: Θα τα πούμε στο τέλος του πρωταθλήματος

Ο Αλβαρο Ρεκόμπα, παρά το στενό πρέσιγνκ που δέχθηκε για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Νέα Σμύρνη, παρέπεμψε στο φινάλε του πρωταθλήματος, λέγοντας: "Οταν πρωτοήρθα εδώ είχαμε πει με τον πρόεδρο, οτι θα συζητούσαμε ξανά το θέμα του συμβολαίου, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές και τότε θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Αν παραμείνω πάντως ελπίζω να πάμε πολύ καλύτερα, τόσο σε ομαδικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό".

Οσο για τη φετινή του παρουσία, ο ουρουγουανός μέσος, τόνισε: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη φετινή χρονιά. Τραυματίστηκα τον Οκτώβριο, έμεινα αρκετό διάστημα έξω και τώρα επανέρχομαι σε καλή φυσική κατάσταση, τώρα νιώθω καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: