Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

νέος προπονητής?

Άκουσα πως υπάρχει συζήτηση για νέο προπονητή στον Πανιώνιο... και αναφέρονται 2 ονόματα, ο Μαντζουράκης και ο Δώνης.

Ο Μαντζουράκης, έχει έστω και κάποια στοιχειώδη επιτυχία στην ζωή του? Από παντού έχει φύγει σαν άσχετος, άχρηστος και αποτυχημένος, τι τον χρειαζόμαστε στον Πανιώνιο τέτοιον προπονητή?

Ο Δώνης βοήθησε να κάνει κάποια αξιοπρεπή πορεία η Λάρισσα, και μετά κατέληξε στην ΑΕΚ, όπου θεωρήθηκε πολύ λίγος... Είναι για εμάς αρκετός?

Εαν θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στους δυο, τον Δώνη θα διάλεγα, αλλά δεν θα αισθανόμουνα και τόσο πολύ αισιόδοξος... Ο Λεμονής δεν το συζητάει να επιστρέψει? Από τους 2 προηγούμενους, ο Λεμονής φαντάζει καλύτερος.

Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσουμε συγνώμη από τον Λίννεν, και να τον φωνάξουμε πίσω? Κακά τα ψέμματα, επί Λίννεν, 2 χρόνια τώρα, είδαμε όμορφη μπάλα (ασχέτως αποτελεσμάτων) και γίναμε πολλές φορές περήφανοι. Σε κάποιες περιπτώσεις ο Γερμανός έκανε λάθη, αλλά τώρα τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα, ούτε μπάλα βλέπουμε, ούτε αποτελέσματα παίρνουμε. Χάνουμε μέσα-έξω, μετά την αγχώδη νίκη με τον Πανθρακικό, χάνουμε συνέχεια!!! Έχουμε γίνει η πιο σίγουρη ήττα στο πάμε στοίχημα!!!

Αύριο παίζουμε με Αστέρα, και πρέπει να πάρουμε το διπλό. Στον ημιτελικό, θα βρούμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ ή τον Γαύρο, μάλλον τον ΠΑΟΚ όπως δείχνουν τα πράγματα, και είναι πιο πολύ του χεριού μας, διότι θα μας υποτιμήσει και η φανέλα του δεν αποτελεί φόβητρο, όπως η φανέλα του Γαύρου που μας κόβει τα πόδια, χρόνια τώρα...

Αύριο πρέπει να νικήσουμε πάσει θυσία, και μετά βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: