Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

πάει και το κύπελο!!!

Εχθές, πήγα μια υπέροχη εκδρομούλα μέχρι την Τρίπολη, πήγα για να πανηγυρίσω την πρόκριση που δεν ήρθε... Μετά είδα στην τηλεόραση τον μικρό Πανσερραϊκό να κερδίζει 0-3 και τελικά 2-3 τον Βάζελο, και στενοχωρέθηκα ακόμα περισσότερο, που η ομάδα μου έχει πάρα πολύ καιρό να μας χαρίσει μια χαρά, όπως τα κατάφεραν οι Σερραίοι εχθές που πρέπει να χάρισαν στιγμές μεγάλης ευτυχίας στους οπαδούς τους, και μπράβο τους.

Έβγαλα και αρκετές φωτογραφίες, αλλά... χάλασε το κομπιούτερ μου, και τώρα γράφω από το λάπτοπ, σε κάνα δυο μέρες που θα επισκευαστεί το pc μου, θα τις ανεβάσω, αν και τι νόημα έχει...

Αντε να σωθούμε πια, εαν συνεχίσουμε να χάνουμε από τον καθένα, θα κινδυνέψουμε στο τέλος για υποβιβασμό, ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ στο τέλος.

Δεν είδα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, αλλά στο 0-0 μας έθαψαν πάλι ένα πέναλτυ σε καθαρό χέρι στην περιοχή, και στο 1-0 μας χάρισαν την δεύτερη κίτρινη στον Φαμπιάν.

Δυστυχώς η διαιτησία άλλη μια φορά έβαλε το χεράκι της, τα πάντα ήταν φάουλ υπέρ του Αστέρα, ενώ τα δικά τους φάουλ ήταν αόρατα, μόνο στα τελευταία 15 λεπτά άρχισε ο διαιτητής να παίζει 50-50.

Αλλά και πάλι, η ανικανότητα να κάνουμε τα στειχειώδη, ήταν ορατή. Είναι προφανές πως η ομάδα δεν έχει σχέδιο στο παιχνίδι, δεν υπάρχουν αυτοματισμοί, δεν υπάρχει τακτική, δεν υπάρχει κίνηση χωρίς την μπάλα, τουρλουμπουκι κι ότι βγει...

Ούτε μπορώ να πιστέψω πως όλες οι άλλες ομάδες είναι στα κόλπα με την διαιτησία, και ο μόνος μαλάκας της Ελλάδας είναι ο Πανιώνιος. Απλώς, είμαστε πτώματα, και οι διαιτητές ασελγούν κι αυτοί με την σειρά τους, στους ήδη πεθαμένους.

Κύριε Τσακίρη, σήκωσε τα μανίκια, και βάσει κάποιου σχεδίου, φτιάξε ότι χρειάζεται για του χρόνου, γιατί για φέτος, τελειώσαμε οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: