Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ρεκόμπα: «Ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανιώνιο»



Σωστή επιλογή στην καριέρα του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Με δηλώσεις του στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 στο περιθώριο εκδήλωσης της WIND, ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός παραδέχτηκε πως δεν είναι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα, ενώ στην ερώτηση αν θα έπαιρνε την απόφαση να αγωνιστεί στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια απάντησε πως: «Όταν ήμουν στην Ίντερ δεν μου πέρασε καν απ΄το μυαλό να φύγω από το ιταλικό πρωτάθλημα». Τι είπαν οι Εστογιανόφ, Μανιάτης και Μάκος.

«Οι προσδοκίες οι δικές μου ήταν η ομάδα να φτάσει ψηλότερα από εδώ που βρίσκεται τώρα. Πραγματικά δείξαμε καλό πρόσωπο σε μερικά παιχνίδια, αλλά σε μερικές στιγμές η ομάδα αλλά και εγώ δεν έπιασε την απόδοση που ήθελα», τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος και συνέχισε αναφερόμενος στην επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και αν θα έπαιρνε αυτή την απόφαση όταν ήταν νεότερος: «Δεν το γνωρίζω. Όταν ήμουν στην Ίντερ δεν μου πέρασε καν απ΄το μυαλό να φύγω από το ιταλικό πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα και λυπάμαι που η ομάδα δεν πέτυχε ότι είχε σχεδιάσει. Είμαι σίγουρος ότι έκανα καλή επιλογή με το να έρθω στην Ελλάδα».

Κλείνοντας, σχολίασε και τον χθεσινό αποκλεισμό της αγαπημένης του Ίντερ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι και οι δύο πολύ μεγάλες ομάδες που μπορούσαν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Η Ίντερ έδειξε πολλά καλά στοιχεία αλλά δεν ήταν αρκετά κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Από τη μεριά του ο Φαμπιάν Εστογιανόφ τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζω να γίνει και την Κυριακή. Δυστυχώς είχαμε αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο: «Έχω εισπράξει πολύ αγάπη και φαίνεται σε κάθε παιχνίδι που παίζω. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να ανταποδώσω την αγάπη τους».

Ένα σχόλιο για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν και οι Μανιάτης, Μάκος. Ο νεαρός αμυντικός είπε: «Είναι πολύ δύσκολο. Το χρειαζόμαστε και είμαστε συγκεντρωμένοι. Δουλεύουμε πολύ καλά και νομίζω ότι θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα», για να προσθέσει ο μέσος των Νεοσμυρνιοτών ότι: «Εδώ που φτάσαμε τα περιθώρια έχουν στενέψει,. Έχουμε πέντε παιχνίδια και ανεξαρτή5ως αντιπάλου, θα τα κοιτάξουμε στα μάτια. Με τον Λεβαδειακό είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί έχουν δυνατή έδρα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι».

Στη συνέχεια ο Μάκος μίλησε για τα θετικά των μεταγραφών του Εστογιασόφ και του Ρεκόμπα: «Είναι σημαντικό για τους νεαρούς να έχουν τέτοιους παίκτες δίπλα τους και να τους βοηθάνε. Μόνο και μόνο με την εμπειρία τους. Τα παιδιά είναι πολύ απλά, σε βοηθάνε, σου δίνουν συμβουλές. Και μόνο που ήρθαν στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό». Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του Ρεκόμπα στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του, τόνισε: «Φαίνεται ότι είναι επαγγελματίας και σοβαρός σε αυτό που κάνει. Ήρθε να τον ανεβάσει και να προσφέρει όπως και ο Εστογιανόφ. Φέτος η ομάδα πέρασε πολλά προβλήματα και του χρόνου θα πάμε καλύτερα».

Στο κεφάλαιο Εθνική ομάδα, ο διεθνής μέσος και δήλωσε: «Όταν έχεις συμμετοχές σε ΟΥΕΦΑ, πρωτάθλημα, Κύπελλο μετά περιμένεις να κάνεις το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου». Από τη μεριά του ο Μανιάτης έδωσε σύνθημα νίκης εν όψει των αγώνων με το Ισραήλ: «Είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θεωρώ ότι θα τα πάρουμε και θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Άλλωστε κάποτε ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης… Η Εθνική ομάδα είναι το μεγαλύτερο σκαλοπάτι στην καριέρα μας. Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές το θέλουν. Όσο περνά ο καιρός θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή για να με καλέσει».

sport-fm.gr

Τα αυτιά τους κλειστά κρατούν στον Πανιώνιο στις φήμες που θέλουν τους Μάκο, Μανιάτη και Εστογιανόφ να αποχαιρετούν τη Νέα Σμύρνη μετά το τέλος της περιόδου. Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 στο περιθώριο της εκδήλωσης του καταστήματος της WIND, o αντιπρόεδρος των «κυανέρυθρων», Γιώργος Απέγητος, ξεκαθάρισε πως: «Είναι η ραχοκοκαλιά του Πανιωνίου… Παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μεταγράφονται σε άλλες ομάδες, εμείς θέλουμε να χτίσουμε πάνω τους την ομάδα και να έρθουν παίκτες το καλοκαίρι ανάλογης αξίας».

«Είναι παίκτες που επενδύουμε πάνω τους. Είναι η ραχοκοκαλιά του Πανιωνίου… Παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες, εμείς θέλουμε να χτίσουμε πάνω τους την ομάδα και να έρθουν παίκτες το καλοκαίρι ανάλογης αξίας. Εμάς αυτά τα δημοσιεύματα δεν μας αγγίζουν», τόνισε αρχικά ο κ. Απέγητος και συνέχισε αναφερόμενος στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Για μας είναι σημαντικό το ερχόμενο παιχνίδι. Θέλουμε το τρίποντο, να αποφύγουμε βαθμολογικούς κινδύνους. Όσον αφορά το σχεδιασμό σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά. Υπάρχει μια χρονιά που δεν πήγε καθόλου καλά, αλλά για να τη διορθώσεις πρέπει να δουλέψεις από τώρα μέχρι την προετοιμασία για να δείξει καλύτερο πρόσωπο του χρόνου».

Όσον αφορά την επιτυχία της διοίκησης να πείσει τον Αλβάρο Ρεκόμπα να μεταγραφεί στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο, ο κ. Απέγητος είπε: «Είναι ένας παίκτης που κοσμεί τα γήπεδα. Και σαν παίκτης αλλά και σαν άνθρωπος.Τ Το πώς βρέθηκε σε μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο είναι κάτι που κανείς δεν το περίμενε. Αυτό έγινε το περασμένο Αύγουστο πριν αρχίσουν τα προβλήματα με την οικονομική κρίση. Τώρα τι θα επιφυλάξει το μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Μπορεί να βρεθεί χορηγός ή να μας δανείσει κάποια ομάδα παίκτη ανάλογης αξίας… Με τον Ρεκόμπα είχαμε μια συνάντηση και είναι ενθουσιασμένος. Από την Ελλάδα, την Αθήνα.. σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του. Στάθηκε άτυχος, η πορεία δεν ήταν καλή. Όλα του πήγαν στραβά. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, ο Άλβαρο είναι παίκτης του Πανιωνίου και αυτό έχει σημασία.»

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: