Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Γιώτη Σταματόπουλου13/3/2009


Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τοποθετήθηκε με δηλώσεις τους ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα της ομάδας, παρότι δεν έρχονται τα αποτελέσματα

Με εξαίρεση το παιχνίδι με την ΑΕΚ, δείξαμε σε όλα τα άλλα παιχνίδια ότι θέλαμε να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα. Ήμασταν κοντά και παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο. Έπαιξαν και άλλα πράγματα σημαντικό ρόλο. Μας έλειπε η τύχη σε πολλά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ. Δεν αξίζαμε σε καμία περίπτωση αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν σκληρό για εμάς να δεχτούμε το γκολ στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης χάθηκε με τον ίδιο τρόπο. Είχαμε δύο δοκάρια, πιέσαμε, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Με τον Ηρακλή δεν μπήκαμε καλά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Η ομάδα πάλεψε, έκανε ευκαιρίες και ισοφάρισε. Και εκεί που είχαμε το πάνω χέρι, λίγο πριν το τέλος, δεχτήκαμε την ήττα.

Όλη η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο. Χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας αυτή την Κυριακή να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει.

Να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τον κόσμο για την παρουσία του στην Τρίπολη. Ήταν συγκινητική εικόνα. Όπως και εμείς, υποφέρει και ο κόσμος. Είναι δίκαια απογοητευμένος γιατί πονάει την ομάδα και αποκτά δύναμη από τα αποτελέσματα. Να είναι σίγουρος ότι εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στον δρόμο της επιτυχίας. Η ομάδα έχει κάνει ένα μεγάλο δρόμο μέχρι στιγμής. Παίξαμε στα πέρσι στα πλέι οφ, ξεκινήσαμε δύο προετοιμασίες για το Ιντερτότο. Δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια.

Συνηθίσαμε τα δύο τελευταία χρόνια να ζούμε με επιτυχίες. Φέτος τα πράγματα δεν είναι καλά, είναι όμως σημαντικό να είμαστε ενωμένοι και να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο κρατώντας την ψυχραιμία μας και να μην το βάλουμε κάτω.
Στο δύσκολο ματς με την Λιβαδειά θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Πιστεύω ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Για τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης

Δεν είναι μόνο ένας λόγος. Ένας από αυτούς είναι οι μικρές σε διάρκεια διακοπές για τους ποδοσφαιριστές. Είχαμε πολλές φορές και ελλείψεις σημαντικών παικτών. Ο Κουμορτζί σε ένα κομβικό σημείο έλειπε λόγω υγείας. Ο Ρεκόμπα που ταλαιπωρείται ένα μεγάλο διάστημα με μυϊκά προβλήματα και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Μεγάλο διάστημα απουσιάζει και ο Γιάννης Μανιάτης. Σε παιχνίδια είχαμε πολλές απουσίες, αλλά η ομάδα πάντα πάλευε για το αποτέλεσμα.

Για τα πλάνα του στο ματς με τον Λεβαδειακό, δεδομένων και των απουσιών

Για το κέντρο της άμυνας, το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Λάτκα. Εκεί πιστεύω θα είμαστε δυνατοί. Και για τη θέση του χαφ υπάρχουν επιλογές. Θα δούμε τις προπονήσεις και θα αποφασίσουμε με τους συνεργάτες μου. Ο κορμός της ομάδας, όπως έπαιξε στα τελευταία ματς, μάλλον δεν θα αλλάξει. Για την γενικότερη παρουσία των παικτών και αν υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια.

Όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ στις προπονήσεις αλλά δεν μπορούν να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα είναι να γίνεται αυτοκριτική. Το δεδομένο είναι ότι ο κάθε παίκτης θα περάσει ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος. Αυτό πιστεύω ότι είναι αυτονόητο. Ο Λεβαδειακός είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην έδρα του. Παλεύει, δίνει μεγάλη μάχη στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε στους παίκτες. Ότι θα μας περιμένει ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος και μία ομάδα που θα δώσει μεγάλη μάχη. Θα είμαστε έτοιμοι και εμείς να δώσουμε αυτή τη μάχη και να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας λείπει τόσο καιρό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δεν το βάζουμε κάτω. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο.

Για το αν έχει κάνει λάθη

Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Όπως κάνουν όλοι, έτσι κάνουμε και εμείς. Το θέμα είναι να μάθουμε από αυτά και αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς


www.panionios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: