Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Λάρισα- Πανιώνιος 0-0

Δεν έχω άποψη, δεν υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού, με 5 φάσεις στις 12 το βράδυ δεν μπορείς να κρίνεις ένα παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα καλό, έτσι όπως κύλησαν τα πράγματα φέτος, ένα 0-0 εκτός έδρας είναι θετικότατο αποτέλεσμα.

Από τα στιμιότυπα, μέτρησα 3 τετ α τετ του Εστογιάνωφ, και μια μαγική μπαλιά του Ρεκόμπα. Ο Εστογιάνωφ είναι ότι καλύτερο διέθετε φέτος ο Πανιώνιος, αλλά είναι χασογκόλης ο άνθρωπος, έχει ταλέντο, έκρηξη, τρίπλα, διείσδυση, εαν έβαζε τα γκολ, στο Πανιώνιο θα ήτανε ο άνθρωπος?

Στην Μάντσεστερ θα έπαιζε!!!

Μην τρελαινόμαστε λοιπόν άδικα, ένας έξυπνος προπονητής θα έβρισκε τρόπο να εκμεταλλευτεί το ταλέντο αυτού του παίχτη, και θα έβρισκε τρόπο να καλύψει τις αδυναμίες του.

Από ότι άκουσα, έγινε χαμός μετά το παιχνίδι, έπεσε ξύλο από τους μπάτσους, που ήθελαν να συλλάβουν 2 οπαδούς μας, που πέταξαν φωτοβολίδα.

Καλά έκαναν, να συλλάβουν όποιον σπάει καθίσματα, όποιον πετάει αντικείμενα, όποιον χρησιμοποιεί λέηζερ, να συλλάβουν και όποιον βρίζει, δεν έχω αντίρρηση, αλλά το μόνο που με κάνει να αγανακτώ, είναι ότι από τον Πανιώνιο ξεκινάνε να εφαρμόσουν το θέμα με τις κάμερες... Δηλαδή όλους αυτούς του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Άρη κλπ, θα τολμούσαν ποτέ να τους αγγίξουν?

Εμείς είμαστε λίγοι, με μικρό πολιτικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: