Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Περί θρησκείας...

Ο τύπος που ήρε το κρεβάτι του και περιπάτησε, τι έκανε ώστε να "δικαιούται" να πάψει δια θαύματος να είναι ανάπηρος? Έκανε κάποια καλή πράξη? Δεν νομίζω, δεν επισημαίνεται... Έδωσε ελεημοσύνη? Αμφιβάλλω, μπατίρης πρέπει να ήτανε... Η κόρη του εκατόνταρχου τι έκανε? Τίποτα! Ο πατέρας της που έστειλε τους φαντάρους του να βρουν τον Ιησού τι έκανε ώστε ο Ιησούς έσωσε την κόρη του? Βοήθησε κάποιον, έκτισε κάτι, στερήθηκε κάτι άλλο? Δεν νομίζω...
Ο ίδιος ο ληστής στον σταυρό, τι έκανε με αποτέλεσμα να του πει ο Ιησούς ότι σώθηκε και έχουν ραντεβού στον παράδεισο???

Οι πιο πάνω, καθώς και τόσοι άλλοι που σταχυολογούνται στις σελίδες τις Καινής αλλά και της Παλαιάς Διαθήκης, τι σεξουαλικές συνήθειες είχαν? Κλέβανε την "Εφορία"? Κλέψανε ποτέ τσίχλες από ένα περίπτερο? Δεν εξετάζεται…

Όταν παντρευόμαστε, εμείς οι ορθόδοξοι, ο παπάς προσεύχεται να έχουμε την τύχη και τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ, στις κηδείες μας ο παπάς προσεύχεται να μας κάνει την χάρη ο Θεός να μας στείλει κοντά τους!!! Κοντά σε αυτά τα ρεμάλια!!! Ο Αβραάμ εκπόρνευσε την ίδια του την αδελφή, που ήταν και γυναίκα του!!! Αμφισβητεί κανένας πως ο Μωυσής, ενώ ήταν δολοφόνος, ο Θεός τον είχε στα ώπα ώπα?

Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί?

Ένα μονάχα: Απλώς πίστευαν (ή πίστεψαν στιγμιαία) τον ζηλόφθονα και εκδικητή εβραίο Θεό!!!
Η αλήθεια πρέπει είναι απλή αλήθεια και κάποιοι φωστήρες έχουν προφανώς καταλάβει πριν από εμάς... Κάψτε, κλέψτε, σκοτώστε, φάτε, πιείτε, βιάστε, κάντε ότι σας καπνίσει, αρκεί να είσαστε οπαδοί του ζηλόφθονα και εκδικητή Θεού!!!

Είναι σαν να είσαστε στο γήπεδο, φανατικός οπαδός κάποιας ομάδας, στην θύρα των φανατικών. Όλοι μαζί, είσαστε αδέλφια, πάνω από αδέλφια θα έλεγα, μια ομάδα, ένας στρατός, αγαπημένοι και αδελφωμένοι στην αγάπη σας για την ομάδα, άσχετα εάν ο διπλανός σας είναι καλός άνθρωπος, εαν είναι βιαστής, εαν είναι τοκογλύφος, εαν είναι παντρεμένος ή ελεύθερος, εάν είναι νέος ή γέρος, κλπ.

Πως να μας πουν οι «θεούσοι» αυτήν την απλή πραγματικότητα, που προκύπτει από την "μελέτη" της Αγίας Γραφής?

Απορούμε πως γίνεται να είναι άγιος ο εγκληματίας Κωνσταντίνος, ο γιός της πουτάνας της Ελένης, ο Χίτλερ του Βυζαντίου...

Είναι απλό: τελικά υπηρέτησε τον εκδικητή και ζηλόφθονα Θεό, και αυτό αρκούσε!!! Κι όσους περισσότερους γάμησε από την θύρα των φανατικών της αντίπαλης ομάδας, τόσο πιο καλός οπαδός της δικιάς μας ομάδας είναι!!!

Εάν απορείτε γιατί οι τραγόπαπες της "δικιάς μας" εκκλησίας αλληλο-προσφωνούνται άγιοι, η αλήθεια είναι πως προφανώς δεν έχουν άδικο, άγιοι άνθρωποι είναι, αφού έχουν διαρκείας στην θύρα των φανατικών, και τρέχουν και στα εκτός έδρας!!! Έτσι εξηγούνται και οι εκκλησιαστικές μπίζνες, και η περιουσία, και πολλά ακόμα που δεν συνάδουν με αυτό που εμείς οι απλοί φίλαθλοι θεωρούμε εκτός «χριστιανισμού».

Για να τελειώνω, διότι θεωρώ ότι υπήρξα σαφέστατος και δεν νομίζω να χρειάζεται να το κουράσω περισσότερο, μήπως στα αλήθεια υπάρχει Θεός, μας έδιωξε από τον παράδεισο για τους χι ψι λόγους, και τώρα στην πτώση μας, κυβερνιόμαστε όντως από τον Εξαποδώ, που για να μας ξεγελάσει, μας έχει πείσει να είμαστε οπαδοί μιας θρησκείας διαβολικής, που το μόνο που επιζητάει είναι η υπακοή σε έναν κακό και ζηλόφθονα θεό, τον ίδιο τον Διάβολο δηλαδή?

Αμάν, με έχει πειράξει η φασολάδα, τι είπα ο πούστης πρωινιάτικα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: