Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2

Όλα πήγαν στραβά, παρόλο που καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, με γκολ του Λουις Λουρέντζο, και έστω και για λίγο, χαρήκαμε κι εμείς λιγάκι...

Δεν θα πω ότι φταίει η διαιτησία, παρόλο που κάθε προσπάθεια μαρκαρίσματος από πλευράς Πανιωνίου ήταν φάουλ, ενώ για να σφυριχτεί φάουλ υπερ του Πανιωνίου έπρεπε να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Από το βίντεο που είδα στα αθλητικά, στο πρώτο ημίχρονο θάφτηκε ένα πέναλτυ που έκανε άθελα του ο Κουμουρτζί, αλλά μέχρι τότε, οι κωλοτούμπες στην περιοχή του Πανιωνίου με πρωταθλητή στην κωλοτούμπα τον αλήτη τον Χούτο, δεν τιμωρήθηκαν με κάρτες από τον απαράδεκτο διαιτητή. Εαν δεν βούταγαν με κάθε ευκαιρία Χούτος και Μουσλίμοβιτς, μπορεί να μην έχανε την φάση που έγινε πράγματι πέναλτυ ο διαιτητής.

Απαράδεκτος και ο επόπτης από την πλευρά της 2, ο οποίος έμενε πίσω στις φάσεις, και έχανε την ευθεία με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι του γίνεται... Αυτός ο ανθρωπος θα έπρεπε να κάθεται σπίτι του, κι όχι να παριστάνει τον επόπτη.

Αλλά οι αιτίες που εχθές χάσαμε δίκαια, από έναν μέτριο ΠΑΟΚ, είναι ο Μάκος και ο Σταματόπουλος.

Ο Μάκος, αρνητικός σε όλο το παιχνίδι, στους τελευταίους αγώνες πρέπει να το κάνει επίτηδες ο αλητάμπουρας, επιδιώκει την αποβολή και τις κάρτες, παίζει σαν δημόσιος υπάλληλος, και είναι ανίκανος να κάνει μια σωστή πάσα, να βοηθήσει την ομάδα. Η διοίκηση πρέπει να αναθεωρήσει την τακτική της: Όποιος θέλει να φύγει, να φεύγει ή να κάθεται και να ζεσταίνει τον πάγκο. Τι τον βάζετε μέσα, για να αυξήσει κασέ? Χάσατε, ο αλητάρας ο Μάκος σαμποτάρει την ομάδα, δεν το βλέπετε?
Τα ίδια δεν έκανε και ο Τζιμπούρ πέρυσι, όταν ήθελε να φύγει?

Για τον Σταματόπουλο, τι να πω: Ο άνθρωπος υπήρξε βοηθός του Λίννεν, υποτίθεται ότι έχει τελειώσει μια σπουδαία σχολή προπονητικής στην Γερμανία, και υποτίθεται πως ξέρει τους παίκτες και τι μπορεί να κάνει ο καθένας τους... Δεν βλέπει πως το παιχνίδι δεν μπορεί επί 90 λεπτά να είναι μονοδιάστατη ανάπτυξη από τα δεξιά? Είναι δυνατόν να παίζουμε ολόκληρο παιχνίδι τόσο προβλέψιμα, τόσο προφανώς μονοδιάστατα? Μετά από αυτό το παιχνίδι, το γήπεδο λογικά πρέπει να γέρνει, τόσοι παικτες δεξιά, κλωτσοσκούφι, και από το μέσο και αριστερά, κανένας!!! Κύριε Σταματόπουλε, και βλάκας να ήταν ο Σάντος, θα καταλάβαινε πως να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, αφού ο μόνος τρόπος να κατεβάσουμε την μπάλα ήταν ένας: 4-5 παίκτες στην δεξιά πτέρυγα, που εαν καταφέρνανε να κάνουν σέντρα, ο μόνος που ήταν στην περιοχή για να διεκδικήσει την σέντρα ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ!!!

Κι αφού από τύχη, σε τσάφ του Γουνδουλάκη έφτασε η μπαλα στον Λουρέντσο, που έκανε ωραία κίνηση πίβοτ κι έβαλε το γκολ, τι νόμισες? Πως δικαιώθηκε η τακτική σου?

Τι να πω, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Μπακαγιόκο, έφυγα, και μαζί με εμένα έφυγε και ένας πατέρας με 2 παιδάκια, που διαμαρτυρόντουσαν στον πατέρα τους γιατί χάσαμε πάλι... Κύριοι της διοίκησης, κύριοι που υποτίθεται πως αγαπάτε τον Πανιώνιο, ξέρετε πόσα παιδάκια, μελλοντικοί Πανιώνιοι αγάπησαν πέρυσι και πρόπεσι την ομάδα? Πολλά!!! Γιατί τα απογοητεύετε έτσι, και τα σπρώχνετε να γίνουν οπαδοί του Γάβρου ή του Βάζελου?

Εγώ ήμουνα Πανιώνιος από το 1977, αλλά όταν το 1979 που πήραμε τσαμπουκά το κύπελο, τότε έγινα τόσο περήφανος για την ομάδα μου, και δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξω, όσες πίκρες κι αν μου έδωσε μετά... Η ομάδα χρειάζεται και κάποιες μικρές έστω επιτυχίες, δεν μπορεί να χάνουμε έτσι το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια, είμαστε πολύ λίγοι ακόμα και εντός έδρας.

Θέλετε να αλλάξει το κλίμα?
Δόστε ένα κίνητρο στους παίκτες, τάξτε τους λεφτά, απειλήστε τους με τιμωρία, δεν ξέρω... Αλλά την Τετάρτη, πρέπει να νικησουμε τον Αστέρα, και να πάρουμε το κύπελο, πάσει θυσία. Αλλιώς, στείλτε τους όλους στο διάβολο, και βάλτε μέσα νέα Ελληνόπουλα, νέους ταλαντούχους ξένους, και χτίστε την ομάδα για του χρόνου και του παραχρόνου. Πείτε το στον κόσμο για να μην απογοητεύεται, και πάμε!!!

121 χρόνια ιστορίας, δεν επιτρέπουν στον κάθε Μάκο να κάνει τον μάγκα. Στο διάολο να πάει, και λίγο παραπέρα.

Βρήτε κι έναν προπονητή της προκοπής, δεν μας άρεσε ο Λίννεν, και τρώμε στην μάπα τον πρώην βοηθό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: