Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Θα μας τρελλάνουν εντελώς?

Καταγγελία ΠΣΑΤ στη Σούπερ Λίγκα για επεισόδια σε βάρος αθλητικών συντακτών
Τα επεισόδια σε βάρος δημοσιογράφων που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη ήταν η αιτία που οδήγησε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών στην καταγγελία προς τη Σούπερ Λίγκα.
Στο δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκας προσφεύγει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών, καταγγέλοντας τα επεισόδια σε βάρος δημοσιογράφων, που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, στον αγώνα της Σούπερ Λίγκας μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωσή του καταφέρεται κατά της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ και τονίζει ότι δεν θα ξαναδεχθεί την έκφραση δημόσιας συγγνώμης από καμία διοίκηση και ζητά να επιβληθούν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης οι προβλεπόμενες ποινές.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενημερώθηκε διεξοδικά από παριστάμενο μέλος του για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος Πανιωνίου-ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Είμαστε, δυστυχώς, υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να καταγγείλουμε την άθλια συμπεριφορά οπαδών της γηπεδούχου σε βάρος εκπροσώπων του Τύπου, που προπηλακίστηκαν και απειλήθηκε ακόμη και η σωματική τους ακεραιότητα, τόσο στο χώρο των κερκίδων όσο και στις άλλες περιοχές ευθύνης των ΜΜΕ (μεικτή ζώνη, αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου).

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αφού εξάντλησε την ανοχή του απέναντι στις ακραίες αυτές ενέργειες και αντελήφθη ότι η καλώς εννοούμενη συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ δημοσιογράφων και αθλητικών φορέων παρεξηγείται, αποφάσισε να μην ξαναδεχθεί την έκφραση της δημόσιας συγγνώμης από τη διοίκηση μιας ΠΑΕ, η οποία είτε λειτουργεί υποκριτικά είτε είναι ανίκανη να ελέγξει την οργανωμένη αλητεία στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Κατόπιν αυτών, το Δ.Σ. αναγκάζεται να προσφύγει στο δικαιοδοτικό όργανο, καταγγέλοντας τις παραβάσεις που συντελέστηκαν στη διάρκεια του εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης στη διοργανώτρια Σούπερ Λίγκα και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες των νέων κρουσμάτων βίας στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τους νόμους και τους κανονισμούς κυρώσεις».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ρε καραγκιόζηδες του ΠΣΑΤ, σε ένα γήπεδο που δεν εχει πεσει ούτε καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο, βρήκατε να βγάλετε τέτοια ανακοίνωση? Στην Νέα Σμύρνη ανακαλύψατε την αλητεία?

Τα λέηζερ που πρωταγωνιστούν σε όλα τα γήπεδα, δεν τα βλέπετε?
Τα αντικείμενα που πέφτουν στο Χαριλάου και στην Τούμπα, δεν τα βλέπετε?
Τα βεγγαλικά που σκάγανε μπροστά στον Χαλκιά, στο πρόσφατο παιχνίδι Ολυμπιακού Παοκ δεν τα είδατε? Την αλητεία εκεί δεν την βλέπετε? Στραβομάρα έχετε?

Ο Πανιώνιος σας φταίει?

Γιατί τέτοιο μένος εναντίον του Πανιωνίου, και από τον ΠΣΑΤ?
Δεν φτάνει η διαιτησία, δεν φτάνει η ΝΕΤ με τον τρόπο που παρουσιάζει επιλεκτικά τις ειδήσεις και τα θέματα, τώρα και ο ΠΣΑΤ είναι εναντίον μας?

Πόσα θέλετε να μας τρελλάνετε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: