Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ομάδα μοντέλο, την κάνατε μπουρδέλο!!!

Ναι, θα μπορούσαμε να νικήσουμε τελικά, εαν η άμυνα δεν ήταν για τα μπάζα άλλη μια φορά, σε μια ευθεία που κάθε μπαλιά που πέρναγε πίσω της σήμαινε γκολ, ή φάση για γκολ, και προκάλεσε την δικαιολογημένη αποβολή του Κοντοέ ενώ παιζαμε εμείς με 11 και οι άλλοι ήταν με 10... Μια άμυνα στατική, που κάθε κόρνερ μυρίζει γκολ, όπως στην φάση του γκολ του Αγρίτη, αλλά των γκολ που φάγαμε από τον ΠΑΟ. Μια άμυνα που δνε μπορεί να βγάλει την μπάλα από την περιοχή μας, γιατί το κέντρο μας είναι ανύπαρκτο, χωρίς σχέδιο στο παιχνίδι, χωρίς κίνηση, χωρίς σκοπό, χωρίς αυτοματισμούς.

Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε νωρίτερα ο διαιτητής δεν έκλεινε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτυ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν απασχολημένο το μυαλό του σε μια μονάχα αποστολή: Να γαμήσει τον Ηρακλή (ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό) δίχνοντας συνέχεια κάρτες, χωρίς παράλληλα να σφυρίζει υπερ του Πανιωνίου, διότι ήθελε το αποτέλεσμα να είναι υπερ του αποδεκατισμένου Ηρακλή!!!

Αυτό ήταν ο σκοπός του χειρουργείου... Να κάνεις ένα παιχνίδι πουτάνα, διότι θέλεις να πηδήξεις και τις 2 ομάδες: Την μια από συνήθεια (τον Πανιώνιο), και την άλλη (τον Ηρακλη) γιατί θέλεις να την βρει μισή ο Γαύρος! Ο Ηρακλής έπρεπε να πάρει τους βαθμούς για να είναι πιο χαλαρός με τον Γαύρο, αλλά να μείνει ταυτόχρονα μισός, για να μην έχει δυνάμεις να σηκώσει κεφάλι. Κύριε διαιτητή, τα κατάφερες περίφημα.

Και η εικόνα της διάλυσης, ολοκληρώθηκε με τον Μπέο αγγαλίτσα με τον Τσακίρη, να παρακολουθούν το παιχνίδι... Από τον Μπέο δεν θα γλυτώσουμε ποτέ? Μήπως ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να κινεί νήματα μέσα στον Πανιώνιο?

Τελικά χάσαμε 2-1, αλλά αυτό που είναι φανερό, είναι ότι με πρόσχημα και αφορμή τον Χούτο, διαλύθηκε η ομάδα τον Νοέμβριο, διώξανε τον Λίννεν, και τα αποτελέσματα πληγώνουν κάθε φίλαθλο που αγαπάει την ομάδα αυτή. Από ομάδα μοντέλο, καταντήσαμε ομάδα μπουρδέλο.

Εαν ο Πανσερραϊκός νικησει την ΑΕΚ, θα μας χωρίζουν 4 βαθμοί από την β Εθνική, και εαν συνεχίσουμε έτσι (που δεν βλέπω τι μπορεί να αλλάξει...) μας βλέπω ολοσούμπητους εκεί!!!

Μας μένουν ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας και η Λάρισσα εκτός έδρας, και ο Ολυμπιακός και ο Θρασύβουλος εντός έδρας... Με βάση τα τελευταία μας αποτελέσματα, μας βλέπω με μηδέν έως 3 βαθμούς στην καλύτερη, μέχρι το τέλος. Ελπίζω να φτάσουν, γιατί κινδυνεύουμε να δούμε και χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: