Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

3-0 τον Πανθρακικό, με 3 γκολ του Φαμπιάν Εστογιάνωφ


Με τον Ρεκόμπα να εκτίει την ποινή του, και με μοναδικό επιθετικό τον Ντελούρα, το φίδι το έβγαλε από την τρύπα ο Εστογιάνωφ.

Στα πρώτα 35 λεπτά, το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά, δεν νομίζω να διαβάζουν την γνώμη μου οι υπεύθυνοι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ούτε έγινα ξαφνικά ειδικός, αλλά εγώ δεν είδα ορθόδοξη ανάπτυξη παιχνιδιού.

Όταν ο Πανθρακικός έμεινε με 10 παίκτες, με δίκαιη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για κλάδεμα από πίσω στον Σκούφαλη, κλάδεμα στον Σκούφαλη είχε στοιχίσει στον ίδιο παίχτη και την πρώτη κίτρινη κάρτα.

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, οι παίχτες του Πανιωνίου ήταν εγκλωβισμένοι, ο διαιτητής σφύριζε συνέχεια φάουλ που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι, δεν υπήρχε καθόλου κίνηση από τους παίκτες του Πανιωνίου, ο μόνος τρόπος που θα ερχόταν κάποιο γκολ ήταν με κάποιο στημένο. Αν ερχόταν. Ο Πανθρακικός φαινόταν να βολεύεται με το 0-0.

Δουλεύουν στην προπόνηση κινήσεις χωρίς μπάλα?

Τέλος πάντων, με την είσοδο του Κούκετς (αριστεροπόδαρος παίχτης που βλέπει γήπεδο, ξέρει μπάλα, και ξέρει να κάνει τρίπλα και πάσα), η εικόνα του Πανιωνίου άλλαξε, ο δε Μανώλης Σκούφαλης ήταν ο πιο φιλότιμος παίχτης εκείνη την χρονική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ανέβηκε πολύ ο Εστογιάνωφ, πέτυχε 3 γκολ, και καθάρισε το παιχνίδι. Πολύ καλό, γιατί σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν λίγο χασογκόλης, θα ανέβει η αυτοπεποίθηση του και η ψυχολογία του.

Είμαστε στην 6η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Λάρισα που νίκησε χάριν σε 2 γκολ του Στέλιου Γιανακόπουλου, εκτός έδρας με τον πεθαμένο ΟΦΗ, τι κρίμα αυτή η ομάδα που πάει ντουγρού για β εθνική, να μας στοίχισε φέτος συνολικά 5 βαθμούς, Χ εντός, και ήττα στην Κρήτη... Εαν δεν είχαμε χάσει τόσο τζάμπα και βερεσέ στην Κρήτη, θα πατούσαμε εμείς στην 5η θέση, θα είμασταν εμείς με έναν βαθμό πιο μπροστά από αυτούς.

Ισοβαθμούμε με τον Άρη, που τον αντιμετωπίζουμε το άλλο Σάββατο, εκτός έδρας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε, εαν θέλουμε να ελπίζουμε στην 5η θέση. Πιο κάτω, έχουμε την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Κι εκεί πρέπει να δώσουμε πραγματική μαχη.

Με Ρεκόμπα και Εστογιάνωφ, πρέπει να βρεθεί κι ένας κλασικός επιθετικός, τύπου Χούτου στα καλά του, να βάλει τα γκολ. Τον Χούτο, δικαιολογημένα δεν τον χαρίσαμε στον ΠΑΟΚ, άραγε υπάρχει ενδεχόμενο να ελεγχθεί η συμπεριφορά του, και να επιστρέψει με την περσινή του προσφορά?

Ο Ντελούρα, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του Πανιωνίου. Ο Μπάρκογλου που μπήκε σαν αλλαγή, κάτι έκανε, αλλά ούτε αυτός είναι κλασικός επιθετικός. Ο Ντακολ υπάρχει ακόμα? Ο Σιαλμάς που δόθηκε δανεικός, ακούω πως τα πάει παρα πολύ καλά με τον Εθνικό.

Πανιωνάρα, κάνε μας την χάρη,
την άλλη Κυριακή, νικησε τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: