Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

το κατάλαβαν επιτέλους?

Αντιγράφω από το http://www.sport.gr
Η δυστοκία στο σκοράρισμα είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος. Κάτι, που φάνηκε ξεκάθαρα και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου παρά την υπεροχή που είχαν οι "κυανέρυθροι" δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα, με συνέπεια να βρεθούν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την πρόκριση στους "4" του θεσμού.

Ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν έχει τον κλασικό επιθετικό που θα του προσφέρει το εύκολο γκολ, με συνέπεια να περιμένει τα πάντα απο τους περιφερειακούς μεσοεπιθετικούς του και φυσικά τον Κουμορτζί, που αν και... αμυντικό χαφ είναι πρώτος σκόρερ για την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Στον Πανιώνιο κοιτάζουν πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου (21/2) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ευελπιστούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο "τριφύλλι", που το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Εστογιανόφ, "κληρονόμησε" μια ελαφρά κάκωση στο γόνατο απο την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου εκτιμάει οτι ο "Λόλο" θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Πέμπτη (19/2) οι τραυματίες Κοιλιάρας, Ντιαβαρά και Ντελούρα, ενώ θεραπεία συνέχισε ο Μανιάτης, που δεν υπολογίζεται για ένα ακόμα παιχνίδι.

------------------------

και αναρωτιέμαι:

Πέρισυ παίζαμε με 2 επιθετικούς, τον Τζιμπουρ και τον Χούτο, και όταν ένας από τους 2 απουσίαζε (λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας) η ομάδα είχε πρόβλημα να σκοράρει...

Φέτος, για τα μάτια του Χούτου, φαγώθηκε ο Λίννεν (που είχε αποδεδειγμένα συμαζέψει την ομάδα τα τελευταία χρόνια), και ο Λεμονής μέσα σε 10 ημέρες (που δεν πρόλαβε να δείξει εαν άξιζε ή όχι)...

Και αφού φαγώθηκαν 2 προπονητές, τιμωρήθηκε ο Χούτος (!!!) και πουλήθηκε στον ΠΑΟΚ, άρα τελικά αυτό αποδεικνύει πως είχε δίκιο ο Λίννεν, και εαν είχε γίνει αυτό νωρίτερα, δεν υπήρχε λόγος να φύγει.

Τελικά, μείναμε χωρίς Τζιμπούρ, χωρίς Χούτο, χωρίς επιθετικό, αλλά και χωρίς προπονητή!!!

Τι να πω? Όταν όλοι αυτοί που παίζουν, προπονούν, και διοικούν τον Πανιώνιο θα είναι σπίτια τους, εγώ θα εξακολουθώ να είμαι Πανιώνιος, είτε πάρουμε το διηπειρωτικό, είτε παίζουμε στην Γ εθνική.

Αν και τίποτα δεν με κάνει να πιστεύω πως κάποιος διαβάζει τα λόγια μου, εαν τελικά τα διαβάζει και ανήκει σε αυτούς που διοικούν την ομάδα, ας βγουν στα ίσια, να παραδεχτούν πως έκαναν λάθη, και να συσπειρώσουν την ομάδα, παίχτες, προπονητικό τημ, φιλάθλους, και να κυβερνήσουν επι τέλους το καράβι με πιο σωστούς χειρισμούς.

Κύριε Τσακίρη, το πλοίο έχει προσαράξει σε ξέρα. Με χειρισμούς μπρος πίσω, δεν θα ξεκολήσει, το μόνο που θα πετύχεις είναι να μεγαλώσεις τα ρήγματα, και να το στείλεις στον πάτο μια ώρα αρχύτερα.

Να επισκευαστούν οι ρωγμές άμεσα, και να συνεχίσουμε όλοι μαζί το ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδας. Με σοβαρούς και υπεύθυνους χειρισμούς, με νέους και ταλαντούχους παίκτες, Ελληνόπουλα όσο το δυνατόν, που θα αγαπήσουν και θα αγαπηθούν.

Θα ήθελα να ξαναδώ παίκτες όπως ο Μαύρος, ο Μαυρίκης, ο Εμβολιάδης, ο Σαραβάκος, ο Ναλιτζής, ο Δέδες, ο Ιντζογλου, κλπ.

Θέλω να βλέπω παικτες όπως ο Εστογιάνωφ, ο Φερνάντεζ πέρισυ, που δεν κάνουν αγγαρεία, αλλά δίνουν ότι έχουν στο γήπεδο.

Δεν είμαι ειδικός, ούτε πρόκειται να γίνω, ένας απλός φίλαθλος είμαι, και γράφω απλά αυτά που σκέφτομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: