Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Στον ΠΑΟΚ ο Χούτος

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός... τύφλα να έχει ο Πανιώνιος. Ο Λάμπρος Χούτος είναι οριστικά παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με οψιόν ανανέωσης.

Ο 30χρονος επιθετικός έμεινε σήμερα (2/2) ελεύθερος από τον Πανιώνιο και δεδομένης της συμφωνίας του με τον Δικέφαλο ήταν εκ των προτέρων γνωστό ότι θα ανηφόριζε στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης αναμένεται μάλιστα στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (4/2).

Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό ενός προτετελεσμένου γεγονότος. Ο κύκλος του Χούτου είχε κλείσει στον Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτησή του.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά ενέταξε στο δυναμικό του έναν χαρισματικό - αλλά και ιδιόρρυθμο - ποδοσφαιριστή. Χαρισματικό κρίνονται από την επιθετική παραγωγικότητά του, αλλά και τη μοναδική ικανότητα στο τελείωμα των φάσεων και ιδιόρρυθμο γιατί σε όσες ομάδες αγωνίστηκε πάντα ήταν στο επίκεντρο των γεγονότων αλλά λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε αστραπιαία και εξασφάλισε την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Δεδομένου όμως ότι δεν υπάρχουν πλέον εξάμηνα συμβόλαια, οι δύο πλευρές θα επαναδιαπραγματευτούν τους όρους του συμβολαίου και το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Χούτος θα βρεθεί την Τετάρτη (4/4) στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όχι όμως για να αγωνιστεί αλλά για να το παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου.

Ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει τον τρίτο εν Ελλάδι σταθμό του Λάμπρου Χούτου. Ο 30χρονος αθλητής ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Αστέρα Πολύγωνου πριν μετακομίσει στη Παιανία και τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου όμως ουδέποτε φόρεσε.

Μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της εφηβικής ομάδας της Ρόμα και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 16 ετών. Για τέσσερα χρόνια ήταν στην ομάδα της Ρώμης, αλλά λόγω τραυματισμών δεν καθιερώθηκε. Το 1999 επέστρεψε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και συνεργάστηκε με τους Πειραιώτες 5 χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2004 γύρισε στην Ιταλία για την Ίντερ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, αλλά κι εκεί ο χρόνος συμμετοχής του ήταν ελάχιστος. Ακολούθησαν συνεργασίες με τις Αταλάντα, Μαγιόρκα, Ρετζίνα ενώ τον Δεκέμβριο του 2007 συμφώνησε με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου από τον Πανιώνιο. Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε σημερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: