Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Προς Βάζελους επιστολή

Η μυωπία και η επιλεκτική μνήμη, είναι χαρακτηριστικά των οπαδών των δήθεν "μεγάλων" ομάδων.

Εάν το μπάτζετ είναι απόδειξη ότι αξίζετε την νίκη, δεν καταλαβαίνω γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο, ας μετρήσουν οι πρόεδροι τα λεφτά τους, κι ο πιο πλούσιος να πάρει το πρωτάθλημα.

Πες πως για κάποιο λόγο, σε 2 αντεπιθέσεις ο Πανιώνιος είχε βάλει 2 γκολ, ενώ εσείς μέχρι τότε επιμένατε στις γιόμες, αλλά μετά το 75 ξυπνούσατε, και στο 78 σας ακυρώνανε κανονικό γκολ...

Θα μας είχατε πάρει τα αυτιά για την αδικία που σας έγινε, θα ζητούσατε το κεφάλι του διαιτητή σε πιάτο, ενώ τώρα που έγιναν τα πράγματα ανάποδα, όλα σας φαίνονται φυσιολογικά!

Στο πρώτο παιχνίδι, που νικήσατε άλλωστε, φωνάζατε για άδικη αποβολή, παρόλο που νικήσατε τελικά, ενώ για ολόκληρο ακυρωθέν γκολ που έκοψε κάθε ελπίδα να ανατραπεί το σκορ, μούγκα στην στρούγκα.

Για τις κίτρινες κάρτες για θέατρο, στις αποτυχημένες σας προσπάθειες για να κλέψετε το παιχνίδι με ανύπαρκτο πέναλτι, όσο οι γιόμες δεν έφερναν αποτέλεσμα, ούτε κουβέντα.

Θα μου πείτε πως δίκαια νικήσατε τον Πανιώνιο, γιατί εσείς είστε η μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είδα το μέγεθος σας εναντίον του Ηρακλή, του Εργοτέλη, κλπ.

Αλλά δυστυχώς ο Πανιώνιος θα πληρώνει για πολλά χρόνια την μην σύμπλευση στην Γκαγκατσιάδα.

Μας ακύρωσαν κανονικό γκολ, και όσο κι αν το ξεχνάτε, το γεγονός είναι ένα: Μετά το 2-0 διαλυθήκατε, και είχαμε 15 λεπτά να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν μας επετράπη αφού μας ακύρωσαν κανονικότατο γκολ στο 78, όπως μας φάγανε κανονικότατο πέναλτι με τον Εργοτέλη στο 84, με την ΑΕΚ στο 0-0, με τον ΟΦΗ στο 0-0 και μετά μας άφησαν άδικα με 10 παίκτες, με τον ΠΑΟΚ μας αρνήθηκαν το πεντακάθαρο πέναλτι και μας έριξαν στο καναβάτσο με τον πέναλτι μαϊμού, με τον Ολυμπιακό που μας αρνήθηκαν 2 πέναλτι και μας έβαλαν 2 γκολ οφσάιτ, κλπ.

Ναι, είμαστε μικρή ομάδα, αλλά δεν τολμάτε να μας αντιμετωπίσετε στα ίσα. Γι αυτό, καλύτερα να σωπαίνετε, γιατί είσαστε γελοίοι.

Τόσο πολύ σας έτσουξε που ο Πανιώνιος πήρε έναν Ρεκόμπα (κι ας σέρνεται) κι έναν Εστογιάνωφ? Βολευτείτε εσείς με τα μπάζα που σας φέρνουν, και σας πείθουν ότι είναι μπαλαδόροι, και λίγη υπομονή μέχρι την Τετάρτη, με την Βιγιαρεάλ θα δούμε πόσο μεγάλη ομάδα είσαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: