Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ανακοίνωση!!!

Το ισόπαλο αποτέλεσμα του Πανιωνίου κόντρα στον Εργοτέλη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα των φιλάθλων, το οποίο εκφράστηκε με έντονες αποδοκιμασίες και κυνηγητό σε παίκτες μετά το ματς. "Φύγετε από εδώ, εσείς κάθεστε για τα λεφτά", ήταν από τις ατάκες που ακούστηκαν. Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σε καθαρά ειρωνικό ύφος.

"Μετά τον διαγωνισμό που θεσπίστηκε για παιδιά 10-14 ετών που θα ακολουθούν την αποστολή του Πανιωνίου πριν από τους εντός έδρας αγώνες, η ΠΑΕ Πανιώνιος πρωτοπορεί και θεσπίζει νέο διαγωνισμό.

Αυτός ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά παιδάκια 15-55 ετών. Θα δίνεται η δυνατότητα, έπειτα από κάθε εντός έδρας αγώνα που ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει, οι ενδιαφερόμενοι αντί να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές στο δρόμο κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, να τους προπηλακίζουν μέσα στη φυσούνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, μετά το πέρας του προπηλακισμού, η ΠΑΕ Πανιώνιος θα χορηγεί εντελώς δωρεάν DVD με τις στιγμές του προπηλακισμού για το προσωπικό τους αρχείο. Τέλος, θα μπορούν χρησιμοποιώντας το DVD και τις μοναδικές αυτές στιγμές Πανιώνιας διαφορετικότητας, να εκπαιδεύσουν νέους Πανιώνιους φιλάθλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: