Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Οι μαλάκες!!!!!

αντιγράφω από το http://www.sport.gr/

Η οργή των φιλάθλων του Πανιωνίου για την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Εργοτέλη εκφράστηκε με έντονες αποδοκιμασίες και... κυνηγητό σε παίκτες μετά το ματς με τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, οι αποδοκιμασίες τους παίκτες που αποχωρούσαν ακούγονταν μέχρι και την αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου.

"Φύγετε από εδώ, εμείς είμαστε Πανιώνιοι, εσείς κάθεστε για τα λεφτά", ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ αρκετοί εξ αυτών προέτρεπαν τον Τσακίρη να επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες. Επίσης,τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν πάρει θέση για να προλάβουν τα... χειρότερα, ενώ όταν έφυγε το πούλμαν με την αποστολή του Εργοτέλη, κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι, αλλά αμέσως τον απομάκρυναν οι υπόλοιπο οπαδοί του Πανιωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί οτι τα περισσότερα άκουσαν οι Μάκος και Μανιάτης, που κάποιοι οπαδοί τους περίμεναν όταν πήγαν να φύγουν με τα αυτοκίνητα τους, ενώ από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώτης Σταματόπουλος...

Λίγο νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώτης Σταματόπουλος φανερά απογοητευμένος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου. "Είμαστε απογοητευμένοι όλοι από αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ όπως το είχαμε αναφέρει να κερδίσουμε. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας ματς. Το πρώτο 20λεπτο ήταν πολύ κλειστό, αναγνωριστικό, μετά αρχίσαμε πιστεύω και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς η περίπτωση του Μαϊστόροβιτς που ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ.

Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να βρει εύκολα κάποιους διαδρόμους και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι είχαμε την καλύτερη ευκαιρία με τον Εστογιανόφ, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσαμε το γκολ. Ωστόσο λίγο έλειψε να δεχτούμε τέρμα, όμως ο Κρέσιτς έκανε εκπληκτική απόκρουση. Είχαμε και άλλη μία περίπτωση που σταθήκαμε τυχεροί. Προσπαθήσαμε να αυξήσουμε την πίεση μέχρι τέλους, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν έχουμε μεγάλα περιθώρια και κοιτάμε το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο".

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. "Εγινε ένας δυναμικός και σε κάποιες στιγμές του συναρπαστικός αγώνας. Ελειπε το γκολ. Και οι δύο μπορούσαν να το πετύχουν, όμως, δεν ήρθε. Το θέλαμε για να φύγουμε από τη δύσκολη θέση. Βγήκαν οι φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Αν η προσπάθεια η οποία καταβάλλαμε σήμερα στο παιχνίδι, γίνεται σε όλα τα ματς, με αυτό το ρυθμό, την ένταση, θα ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Είναι γνωστή η δυναμική του Πανιωνίου, είναι γνωστά τα προσόντα των παικτών του, καλοί στα στημένα και σταθήκαμε τυχεροί σε ορισμένες φάσεις".

Οσο για τη φάση του 84` και το πέναλτι που ζήτησε ο Πανιώνιος σχολίασε: "Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, αλλά για μία φάση που γίνεται μπροστά στα μάτια μου. Δύο δικοί μου παίκτες φεύγουν με έναν του Πανιωνίου, γίνεται τάκλιν και φάουλ, η μπάλα κοντράρει και φεύγει ένας παίκτης μου στην αντεπίθεση, αλλά ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση ενώ βγαίναμε μόνοι με τον τερματοφύλακα"

και σχολιάζω:


Εαν ο αλήτης ο Κωνσταντινέας έδινε το πεντακάθαρο πέναλτυ, όλοι αυτοί οι μαλάκες, θα θεωρούσαν ότι όλα πάνε καλά στην ομάδα, και θα επεφημούσαν αυτούς που τελικά έβρισαν?

Ναι, θέλω καλύτερα αποτελέσματα, θέλω καλύτερο θέαμα, αλλά... δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί του Πανιωνιου!!! Αντε μαλάκες, λάθος ομάδα διαλέξατε για να υποστηρίξετε, γαυροι είσαστε, και δεν το ξέρετε!!!

Πω πω, ευτυχώς που δεν τα πήραμε χαμπάρι όλα αυτά, ρεζίλι θα γινόμουνα στα γυναικόπαιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: