Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Εκρά ο αντι-Χούτος

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση, με την μορφή δανεισμού, του 18άχρονου (10/12/1990) ιβοριανού επιθετικού Γιάν Εκρά από την αγγλική Χαλ Σίτι, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Εκρά ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λιόν, διαθέτει γαλλική υπηκοότητα και θα είναι ο αντικαταστάτης του Λάμπρου Χούτου στην επίθεση των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Πανιώνιος απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Γιάν Εκρά από την Χαλ Σίτι έως τις 30/06/2009. Ο Γιάν Εκρά αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και είναι δεκαοκτώ ετών (ημ. γεν. 10.12.1990). Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Λιόν, είναι γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού και διαθέτει Γαλλική υπηκοότητα".

Χαρούμενος με την νέα προοπτική στην καριέρα του, εμφανίστηκε ο ιβοριανός επιθετικός, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Αγωνίζομαι ως επιθετικός κορυφής αλλά και ως περιφερειακός αυτό όμως είναι κάτι που θα κρίνει ο προπονητής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου Νορντίν Αϊνσέμπα που με πρότεινε και τους ανθρώπους του Πανιωνίου που με εμπιστεύτηκαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: