Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Με πολλές απουσίες

Με πολλές απουσίες στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο (7/2, 19:00GR) τον Αρη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Σημαντικότερες απουσίες των Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώτης Σταματόπουλος, θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Εστογιάνοφ, Ρεκόμπα και Μπέλιτς, ενώ εκτός αποστολής είναι και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο ιβοριανός επιθετικός Γιάν Εκρά.

Ο Εστογιάνοφ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (4/2), ενώ ο Ρεκόμπα ακολουθεί θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από την Δευτέρα (9/2). Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Κοντοές, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ο Νικολάου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή του Πανιωνίου που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μάκος, Νικολάου, Κουτσόπουλος, Σκούφαλης, Κοντοές, Κοιλιάρας, Μανιάτης, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ, Κουμορτζί, Λάτκα, Κούκετς, Ντελούρα, Λάνγκαμπ, Τζαβέλλας, Μπάρκογλου και Γκονσάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: