Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

σήμερα ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με πολλά προβλήματα απουσιών θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος, το Σάββατο (21/2, 19:00GR) στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον τιμωρημένο Κουμορντζί, όσο και τους τραυματίες Μανιάτη, Ντελούρα, Κοιλάρα και Ντιαβαρά, που είναι επίσης απών. Τουλάχιστον, επιστρέφει ο Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, μειώνοντας κατά ένα τα ούτως ή άλλως πολλά προβλήματα των "κυανέρυθρων".

Πιο αναλυτικά, την αποστολή του αγώνα συμπληρώνουν οι: Κρέσιτς, Μπέλιτς, Μπερτέ, Λάτκα, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Άντερσον, Κουτσόπουλος, Μάκος, Εστογιανόφ, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Αναστασόπουλος, Κούκετς και Λουρένσο.

-----------

Κατ αρχάς δεν είμαι αισιόδοξος για σήμερα, διότι η ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνει να σκοράρει, και δεν έχει την ψυχολογία για να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής στις γκέλες εντός έδρας, ιδίως πριν από τα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Σε αντίθεση με τον γαύρο που γι αυτόν το μείζον είναι να είναι πρώτος στο χωριό, ο ΠΑΟ είναι πιο σοβαρός στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, και έχει μια ιστορία, η οποία τον δεσμεύει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Οι εντός έδρας γκέλες, λειτουργούν σαν γούρι για τους Βάζελους. Γι αυτό, θα πρότεινα στους φίλους κατά τα άλλα Βάζελους, να κάτσουν να χάσουν επί τούτου, εαν θέλουν την Τετάρτη κάποια προκοπή στο τσάμπιονς λήγκ!!!

Και για να πω την αμαρτία μου, και με αυτογκολ του ΠΑΟ να νικήσουμε απόψε, δεν θα με πειράξει καθόλου... Ελπίζω να παίξει ο Σαριέγκι, και να με ακούσει!!!
Η αλήθεια είναι (όπως είπα και πριν) ότι δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά εαν έχουμε μια ελάχιστη ελπίδα να μπούμε στην πεντάδα, χρειαζόμαστε 2 εκτός έδρας, τον ΠΑΟ και την Λάρισα. Χρειαζόμασταν και τον Άρη, αλλά... τα σκατώσαμε στο Χαριλάου, χάσαμε από έναν πολύ μέτριο Άρη.

Τι καλά που θάτανε εαν αυτήν την αγωνιστική συνέβαιναν τα εξής:
21/02 16:45 Πηγαδίων Ξάνθη - ΟΦΗ ισοπαλία ή νίκη του ΟΦΗ
21/02 19:00 Τούμπας ΠΑΟΚ - Ηρακλής νίκη του ΠΑΟΚ
21/02 19:00 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος νίκη δική μας, με ένα γκολ
22/02 15:00 Δημοτικό γήπεδο Σερρών Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός νικη πανσερραικού
22/02 16:45 Δημοτικό Στάδιο Φυλής Θρασύβουλος - Πανθρακικός νίκη Θρασύβουλου
22/02 16:45 Στάδιο Αλκαζάρ Λάρισα - Αρης ισοπαλία
22/02 19:00 Αστέρα Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ ισοπαλία
22/02 19:00 Παγκρήτιο Στάδιο Εργοτέλης - Ολυμπιακός νίκη γαύρου

Έτσι, εμείς θα φτάναμε 32 βαθμούς, η υπόλοιποι από πίσω με 28 και κάτω, και από πάνω μας ο Άρης με 32 και η Λάρισα με 35...

Ξέρω, η φαντασία μου οργιάζει, αλλά εαν υπάρχει Θεός, και μάλιστα είναι Πανιώνιος, την επόμενη αγωνιστική θα χάσει εντός η Λάρισα από τον Εργοτέλη (που θα έχει άγχος με τους βαθμούς που έχασε από τον Γαύρο), εμείς θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ που θα έχει πάρει κεφάλι από τον ΠΑΟ (μετά την νίκη του πρώτου με τον Ηρακλή και την ήττα του ΠΑΟ από εμάς και καλά), άσε που ο ΠΑΟ θα έχει και το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, που ας έρθει ότι ναναι, δεν με ενδιαφέρει, κι έτσι θα πιάσουμε εμείς την Λάρισα στην πέμπτη θέση, και ο Άρης που ότι και να κάνει ο Πανιώνιος Θεός, δύσκολα δεν θα νικήσει τον Θρασύβουλα στο Χαριλάου. Έτσι η πέμπτη θέση θα έχει 3 κατοίκους, εμάς, τον Άρη και την ΑΕΛ, από τους οποίους έχουμε ντεζαβαντάζ έτσι κι αλλιώς.

Την 25η αγωνιστική, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει εκτός τον Ηρακλή, που θα είναι αδιάφορος και απογοητευμένος, ο Άρης θα χάσει εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης γιατί έτσι θα τα φέρει ο Θεός, και η Λάρισα θα χάσει από τον ΠΑΟ, κι έτσι θα μείνουμε μόνοι πέμπτοι, και με τους δυο ανταγωνιστές μας της πέμπτης θέσης 3 θαθμούς πίσω!!!

Μετά θα κάνουμε άλλη μια εκτός έδρας νίκη με τον Λεβαδειακό, θα νικήσουμε και την Λάρισα στον κάμπο και θα ξεχάσει κάθε πιθανότητα να καταλάβει την πέμπτη θέση, μετά έχουμε τον Θρασύβουλο εντός, και τέλος τον Αστέρα εκτός έδρας...

Και μετά, ξύπνησα!!!

Κι επειδή με την βοήθεια του Θεού μπορούμε να πετυχουμε τα πάντα, ο Σταματόπουλος δια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος θα γίνει ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος προπονητής όλων των εποχών, ο Ρεκόμπα θα αρχίσει να τρέχει σαν έφηβος, ο Σκουφαλης θα τρέχει πιο γρήγορα χωρίς να σκύβει, ο Ντελούρα θα γίνει σέντερ φορ, οι αμυντικοί θα σταματήσουν τις γκέλες, και ο Εστογιάνωφ θα συνεχίσει να παίζει όπως παίζει, χωρίς τραυματισμούς, διότι είναι ο μόνος που δεν χρειάζεται κάποιο θαύμα για να προσφέρει στην ομάδα.

Ξέχασα να πω πως ο Τσακίρης θα κερδίσει το μεγάλο τζακ ποτ του Λοττο, και όλα τα χρήματα θα τα διαθέσει για την αγορά νέων Ελλήνων ταλαντούχων παικτών και του χρόνου το κύπελο ΟΥΕΦΑ θα είναι δικό μας!!!

Στον αγώνα με τον νικητή του Τσάμπιονς ληγκ, θα διδάξουμε ποδόσφαιρο, και θα πάρουμε στο καπάκι το διηπειρωτικό, και επιτέλους θα μπορούμε περήφανα να τραγουδάμε τον γνωστό ύμνο του Πανιωνίου...

Καλημερα σας, εγώ μίλησα, ο Θεός ας σηκώσει τα μανίκια και να βάλει ένα χεράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: