Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Σταματόπουλος: «Καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία»


Ικανοποιημένος απ’ τους τρεις βαθμούς και την ευρεία νίκη του Πανιωνίου επί του Πανθρακικού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώτης Σταματόπουλος. «Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Συνδύασαν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία», τόνισε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών ενώ απ’ τη μεριά του ο Εμίλιο Φερέρα επισήμανε: «Αρκετοί παίκτες σήμερα δεν απέδωσαν αυτό που περίμενα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώτης Σταματόπουλος: «Πιστεύω ότι σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Δείξαμε ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή όταν δεν ήρθε αυτό το γκολ. Από την άλλη, η αμυντική μας λειτουργία σαν ομάδα ήταν σχεδόν άψογη. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Μετά, ήρθαν και τα γκολ.

Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Συνδύασαν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία. Ήταν ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια και μην ξεχάσουμε ότι τα παιδιά έδωσαν αυτή την εβδομάδα τρία παιχνίδια. Να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τον κόσμο και ιδιαίτερα του πάνθηρες για την παρουσία και την ενέργεια που έδωσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στην ομάδα μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ».

Εμίλιο Φερέρα: «Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το άλλοθι ότι η ομάδα έπαιξε με δέκα. Αρκετοί παίκτες σήμερα δεν απέδωσαν αυτό που περίμενα. Εάν θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας, τότε θα πρέπει η ατομική απόδοση του κάθε παίκτη να είναι σε καλό επίπεδο και όχι όπως σήμερα, που κάποιοι υστέρησαν πάρα πολύ».

-----------

Ολόκληρο χατ τρικ έκανε ο Φαμπιάν, αλλά ούτε ένα σχόλιο από τον Σταματόπουλο! Άραγε είναι τυχαίο, ή κάτι παίζεται? Ελπίζω όχι, γιατί έναν παίχτη αξίας έχουμε, χωρίς να καβαλήσει το καλάμι μεν, να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι δε.
Παίχτης αξίας είναι και ο Ρεκόμπα, αλλά... δεν μας κάνει συχνά την τιμή να τον βλέπουμε. Την δε αξία του την δείχνει, ακόμα και όταν περπατάει.

Ελπίδες έδωσε και ο Κούκετς. Αγωνιστές ο Μάκος, ο Μανιάτης και ο Σκούφαλης. Ο Μάκος πρέπει να συγκρατήσει τα νεύρα του, εχθές φλέρταρε πάλι με την αποβολή, γιατί τον εκνεύρισε ο Ριέρα. Ο Κουμουρτζί δεν έχει δυναμώσει ακόμα από την ίωση, αλλά ήταν φιλότιμος. Ο Λάτκα έδειξε σοβαρός, ενώ ο Λάμκαμπ φλέρταρε συνέχεια με το λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: