Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

όλοι για την νίκη, με τον ΠΑΟΚ


Ευχάριστο πονοκέφαλο προκαλούν στον προπονητή του Πανιωνίου, Γιώτη Σταματόπουλο οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή (3/1).
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί είναι ο Σεκού Μπερτέ, ο οποίος τραυματίστηκε (υπέστη διάστρεμμα) στον νικηφόρο φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.

Αντίθετα με τον αμυντικό από το Μάλι, ο Κουμορτζί εξέτισε την ποινή της τιμωρίας και υπολογίζεται κανονικά. Στην διάθεση του Σταματόπουλου θα βρίσκονται και οι Μανιάτης, Ντελούρα που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι έτοιμοι να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα των "κυανέρυθρων".

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, γεγονός που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες του έχουν απομείνει ώστε να διεκδικήσει την είσοδό του στην 5αδα και τα πλέι οφ.

Αλλωστε την ερχόμενη Τετάρτη (4/3) ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Αστέρα στην Τρίπολη και μία νίκη στο πρωτάθλημα θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική ένεση ενόψει κυπέλλου, που αποτελεί και πρωταρχικό στόχο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: