Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ο μόνος λόγος που θα πάω αύριο στο γήπεδο,

είναι για να δω τον ξεφτυλισμένο τον Χούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ!!!


Πανιώνιος:

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιώτης Σταματόπουλος, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπερτέ, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και του Λάτκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Την αποστολή του Πανιωνίου απαρτίζουν οι: Κρέσιτς, Μπέλιτς, Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Αντερσον, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Λάνγκαμπ, Νικολάου, Τζαβέλλας, Κούκετς και Λουρένσο.

ΠΑΟΚ:

Ο Φερνάντο Σάντος ως γνωστόν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάμπλο Γκαρσία, Μάρκος Αντόνιο και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βλάνταν Ίβιτς.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (28/2) και ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το τέλος της, ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή και είναι οι: Χαλκιάς, Ρίζος, Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Δάρλας, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Χούτος, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Βερόν και Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: